• Chýchla objednávka a dodanie

Na základe širokej ponuky pohodlný nákup bez stresu a návštevy kamenného obchodu.

Reakcia obchodu kreatívne ruky

chceli by sme vyjadriť úprimné poďakovanie za vašu skvelú recenziu na Heureka.sk ohľadom nášho online obchodu KreativneRuky.sk. Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo a sme radi, že ste s našimi službami boli spokojná.

Vaše 100% odporúčanie a pozitívne skúsenosti so širokou ponukou nás veľmi tešia. Je pre nás dôležité vedieť, že sme vám mohli poskytnúť pohodlný nákup bez stresu a že sme splnili vaše očakávania.

Oceňujeme váš čas a dôveru, ktorú ste nám venovali. Veríme, že vám naše produkty budú slúžiť dobre a že nás opäť navštívite v budúcnosti.

Ak budete mať nejaké otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

Ešte raz ďakujeme a želáme vám príjemný deň!

tím KreativneRuky.sk

rýchle odoslanie, kvalitný tovar

Bola to rychlovka..rýchle doručenie a jednalo sa o krehký tovar tak to bolo aj dobre zabalené, prišlo to bez poškodenia...

Reakcia obchodu kreatívne ruky

chceme Vám úprimne poďakovať za krásnu recenziu, ktorú ste nám venovali na Heureka.sk. Vaše 100% odporúčanie nás veľmi teší a je pre nás potvrdením, že sa snažíme poskytovať našim zákazníkom kvalitné služby.

Rozhodne nás potešilo, že doručenie bolo rýchle a efektívne, ako ste spomenuli "rýchlovka". Sme radi, že sme dokázali správne zabezpečiť aj krehký tovar a že ste obdržali objednané produkty bez akýchkoľvek poškodení. Naša snaha o starostlivosť o balenie je pre nás dôležitá, aby sme zabezpečili bezpečné doručenie každého tovaru.

Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou, a sme radi, že sme Vás mohli potešiť. Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz ďakujeme za Vašu dôveru a príjemný nákup!

Tím kreativneruky.sk

dobrá skúsenosť s obchodom

• Rýchlosť dodania

• Rýchle a bezproblémové doručenie

Nemôžem napísať kladné odporúčanie,keďže mi tovar nebol ešte doručený.

Reakcia obchodu kreatívne ruky

objednávka vám nebola doručená lebo čakáme na úhradu faktúry. Pri platbe prevod na účet objednávku posielame až po uhradení. Ďakujeme za pochopenie.

kreativneruky.sk

Expresné a profesionálne vybavenie objednávky-maxim.spokojnosť

• V pokoji domova si človek vyberie čo potrebuje je to bez stresu

• rychle vybavenie, tovar v poriadku

• pestrá ponuka
    • rýchle jednanie
    • dobrá cena

prehľadný web, pestrá ponuka, rýchle jednanie

Reakcia obchodu kreatívne ruky

Ďakujeme Vám veľmi pekne za vašu pozitívnu recenziu na našom online obchode kreativneruky.sk na Heureka.sk. Vaše 100% odporúčanie a spätná väzba nás veľmi teší a poskytuje nám potvrdenie, že sme na správnej ceste.

Sme radi, že ste boli spokojní s našou pestrú ponukou, rýchlym jednaním a dobrými cenami. Snažíme sa neustále zlepšovať a poskytovať našim zákazníkom najlepšie možné služby.

Ak by ste mali v budúcnosti nejaké ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

Tím kreativneruky.sk

Po úhrade veľmi rychlo pripravený tovar na vyzdvihnutie

Reakcia obchodu kreatívne ruky

Ďakujeme Vám veľmi pekne za vašu pozitívnu recenziu na heureka.sk týkajúcu sa nášho online obchodu kreativneruky.sk. Vaše 100% odporúčanie nás veľmi potešilo a sme radi, že ste boli spokojní s našimi službami.

Teší nás, že sme vás mohli očakávať s rýchlo pripraveným tovarom po úhrade a že vyzdvihnutie prebehlo bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a teší nás, že sme vás mohli pozitívne prekvapiť.

Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek ďalšie otázky alebo priania, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz vám ďakujeme za vašu podporu a dôveru.

S úctou,

tím KreativneRuky.sk

• promptné vybavenie objednávky

• Rýchlosť

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky s osobným odberom.

• široký výber kvalitného tovaru a velmi rýchle vybavenie objednávky

• Siroky vyber

• Rýchlosť
    • Kvalita

Zatiaľ neodskušané ale bude fajn

• Veľmi dobrý výber, super