Velmi dobra skusenost s obchodom. Rychle dodanie tovaru. Velka spokojnost s obchodom.

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu a 100 % odporúčanie pre náš obchod KreativneRuky.sk! Sme veľmi radi, že ste mali dobrú skúsenosť s našimi službami, rýchlym dodaním tovaru a že ste s nami maximálne spokojný/á.

Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania. Dúfame, že sa k nám opäť vrátite aj pri ďalších nákupoch!

Tím KreativneRuky.sk

• Veľkonočný Decoupage kurz - Výroba veľkonočných kraslíc bol skvelý. Lektorka Veronika sa nám venovala s obrovskou trpezlivosťou, poradila, pomohla. Nálada na kurze bola veľmi príjemná, úplná pohoda. Vrelo odporúčam.

Vážená pani Viera,

veľmi Vám ďakujeme za Vašu skvelú recenziu a 100 % odporúčanie pre náš obchod KreativneRuky.sk! Sme nadšení, že ste si užili Veľkonočný decoupage kurz a že lektorka Veronika sa Vám venovala s takou trpezlivosťou. Vaše slová o príjemnej nálade a pohodovej atmosfére nás veľmi tešia.

Radi by sme Vás informovali, že čoskoro ponúkneme nový decoupage kurz, ktorý bude zameraný na ďalšie kreatívne techniky. Dúfame, že sa zúčastníte aj tohto kurzu a opäť prežijete skvelý čas s nami!

Tešíme sa na Vás!

• Rychlost

Ok 1*

Reakcia obchodu kreatívne ruky

chceli by sme Vám srdečne poďakovať za Vašu pozitívnu recenziu nášho online obchodu KreativneRuky.sk na portáli Heureka.sk. Vaše 100% odporúčanie a pochvala za rýchlosť nás veľmi potešili a sme nesmierne vďační, že ste si našli čas zdieľať Vaše skúsenosti.

Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a zároveň nás inšpiruje k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb. Ďakujeme Vám za dôveru a veríme, že aj ďalšie nákupy u nás budú pre Vás príjemným zážitkom.

Tím KreativneRuky.sk

• Krásny tovar za fajn cenu pre kreatívne nápady a tvorbu

Reakcia obchodu kreatívne ruky

chceli by sme Vám úprimne poďakovať za Vašu ohromujúcu recenziu na našom online obchode KreativneRuky.sk na portáli Heureka.sk! Je pre nás obrovskou radosťou, že sme splnili Vaše očakávania a že sme Vás mohli potešiť kvalitným tovarom za priaznivú cenu.

Vaše 100% odporúčanie nás veľmi teší a je pre nás najlepšou odmenou za našu snahu prinášať do Vašich kreatívnych projektov to najlepšie možné vybavenie. Vaša podpora nám dodáva silu a motiváciu pokračovať v našej práci a stále sa zlepšovať.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi cenná a pomáha nám rozvíjať a zdokonaľovať naše služby.

Ešte raz veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!

Tím Kreatívne Ruky

Dobrá komunikácia, rýchle doručenie. Odporúčam.

Reakcia obchodu kreatívne ruky

chceli by sme Vám zo srdca poďakovať za vašu úžasnú recenziu na našom online obchode kreativneruky.sk na portáli Heureka.sk! Vaše 100% odporúčanie, spolu s pochvalou pre našu dobrú komunikáciu a rýchle doručenie, nás nesmierne potešilo.

Vaša spokojnosť a pozitívne skúsenosti s našimi službami sú pre nás veľkou poctou a motiváciou pokračovať v poskytovaní vysoko kvalitných produktov a služieb.

Ešte raz Vám veľmi ďakujeme za vašu podporu a dôveru.

Tím Kreatívne Ruky

Rýchle dodanie objednaného tovaru

Milý zákazník,

chceli by sme Vám úprimne poďakovať za vašu pozitívnu recenziu na našom online obchode KreativneRuky.sk na portáli Heureka.sk. Vaše 100% odporúčanie a pochvala za rýchle dodanie objednaného tovaru nás veľmi teší a je pre nás obrovskou poctou.

Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby a ponúkať Vám iba ten najvyšší štandard. Vaša podpora a dôvera nás motivuje k ďalšiemu úsiliu a poskytovaniu skvelých zážitkov z nakupovania.

Ešte raz Vám ďakujeme za vašu podporu a dúfame, že sa k nám čoskoro vrátite.

KreativneRuky.sk

• Rýchle dodanie
    • Kvalitný sortiment

Dobrý deň Adriana,

Chceli by sme sa úprimne poďakovať za vašu skvelú recenziu na Heureka.sk. Vaše hodnotenie 90% odporúčania, rýchle dodanie a chvályhodný sortiment nás veľmi potešili.

Vaša spokojnosť je pre nás najvyšším ocenením a motiváciou pokračovať v poskytovaní kvalitných produktov a služieb. Cítime sa hrdí, že sme vám mohli poskytnúť pozitívny zážitok s našim online obchodom.

Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Vďaka vám môžeme neustále zlepšovať a poskytovať ešte lepšie služby.

Ešte raz ďakujeme za vašu podporu a dôveru.

Tím Kreativneruky.sk

• Nakupovala som tu prvykrat, mali presne to, co som hladala a potrebovala .

Milý zákazníčka,

chceli by sme Vám srdečne poďakovať za Vašu úžasnú recenziu na náš online obchode kreativneruky.sk na Heureka.sk! Vaše slová nás veľmi potešili a sme radi, že sme Vás mohli uspokojiť pri Vašom prvom nákupe.

Je pre nás veľkým potešením, že ste našli presne to, čo ste hľadali a potrebovali. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a sme radi, že sme boli schopní Vás obslúžiť a splniť Vaše očakávania.

Ďakujeme Vám za Vašu dôveru a 100% odporúčanie! Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky, pripomienky alebo ďalšie požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám pomôžeme.

Ešte raz ďakujeme za Vašu podporu a tešíme sa na ďalšie nakupovanie s Vami na kreativneruky.sk!

• rýchlosť vybavenia objednávky
    • veľký výber

Dobrý deň Maya!

Chceli by sme Vám úprimne poďakovať za Vašu pozitívnu recenziu na heureka.sk týkajúcu sa nášho online obchodu. Vaše 100% odporúčanie a pochvala rýchlosti vybavenia objednávky sú pre nás obrovským povzbudením a motiváciou.

Teší nás, že sme Vás mohli potešiť veľkým výberom produktov. Snažíme sa neustále rozširovať sortiment a ponúkať našim zákazníkom čo najväčšiu možnú paletu kreatívnych a kvalitných produktov.

Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia, a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania. Ak budete mať v budúcnosti ďalšie otázky alebo potrebujete ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Ešte raz veľmi ďakujeme za Vašu podporu a dôveru v naše služby.

Bomba!!!

Dobrý deň

chceli by sme sa úprimne poďakovať za vašu pozitívnu recenziu na heureka.sk pre online obchod kreativneruky.sk! Vaše hodnotenie 100% odporúčania a označenie "Bomba!!!" je pre nás veľkým ocenením. Sme veľmi radi, že ste spokojní s našimi službami a produktmi.

Vaša podpora a spokojnosť sú pre nás prioritou, a sme radi, že sme splnili vaše očakávania. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, pripomienky alebo návrhy na vylepšenie, neváhajte nám napísať. Vaše názory sú pre nás dôležité, a radi sa s vami podelíme o ďalšie skvelé zážitky pri nakupovaní na kreativneruky.sk.

Ešte raz ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na to, že vás opäť uvidíme ako spokojného zákazníka!

Tím kreativneruky.sk

• Tovar doručený v poriadku, podľa ponuky.

Dobrý deň Oľga,

Ďakujeme Vám veľmi pekne za vašu pozitívnu recenziu na Heureka.sk pre náš online obchod KreativneRuky.sk. Vaše 100% odporúčanie nás veľmi teší a sme radi, že ste boli spokojní s našimi službami.

Sme radi, že vám tovar bol doručený v poriadku a zodpovedal vašim očakávaniam podľa našej ponuky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a motivuje nás k ďalšiemu poskytovaniu kvalitných produktov a služieb.

Ďakujeme za vašu dôveru a veríme, že vás budeme môcť obslúžiť aj v budúcnosti. Ak budete mať akékoľvek otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať.

Rýchle dodanie

Reakcia obchodu kreatívne ruky

Ďakujeme Vám za Vašu priaznivú recenziu na Heureka.sk týkajúcu sa nášho online obchodu KreativneRuky.sk. Vaše 100% odporúčanie a pochvala nás veľmi tešia. Sme radi, že sme Vás mohli potešiť rýchlym dodaním objednávky.

Vaša spokojnosť a podpora nás motivujú k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb a ponuky. Ak budete mať v budúcnosti ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať.

Ešte raz Vám ďakujeme a tešíme sa na Vašu budúcu návštevu v našom obchode.

Tím KreativneRuky.sk

• Kvalitné kreatívne veci za dobré ceny

Dobrý deň DadaMia,

chceli by sme sa Vám úprimne poďakovať za vašu fantastickú recenziu na heureka.sk pre náš online obchod kreativneruky.sk. Vaše 100% odporúčanie a slová o kvalitných kreatívnych veciach za dobré ceny nás veľmi potešili. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a sme radi, že sme boli schopní naplniť vaše očakávania.

Vaša podpora nám veľmi významne pomáha a sme vďační za dôveru, ktorú nám prejavujete. Ak by ste mali nejaké ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nám napísať. Tešíme sa na to, že vás opäť privítame v našom obchode.

Ešte raz ďakujeme a prajeme vám krásny deň!

Tím KreativneRuky.sk

• Fakt rýchle vybavenie objednávky.
    • Krásny výber.

Milý zákazníčka Maya,

Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu priaznivú recenziu na heureka.sk pre náš online obchod kreativneruky.sk! Vaše slová nás veľmi potešili a sme radi, že ste boli spokojná s našimi službami.

Teší nás, že sme Vás mohli obohatiť o krásny výber produktov a že ste ocenili rýchle vybavenie Vašej objednávky. Naším cieľom je vždy poskytovať výborný zákaznícky servis a kvalitné produkty, a je nám veľkou radosťou, že sme Vás mohli naplniť očakávania.

Ak budete mať v budúcnosti ďalšie otázky alebo potreby, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho obchodu.

Tím kreativneruky.sk

Smiešne zabalený balík, nesprávne.

Reakcia obchodu kreatívne ruky

chceli by sme sa Vám úprimne poďakovať za Vašu recenziu na Heureka.sk ohľadom nášho online obchodu kreativneruky.sk. Vaše hodnotné spätné väzby sú pre nás veľmi dôležité.

Ospravedlňujeme sa za nevhodné zabalenie balíka a akékoľvek nedorozumenie. Vaše pripomienky berieme vážne a budeme na nich pracovať, aby sme zlepšili naše služby.

Ďakujeme Vám, že ste si našli čas vyjadriť svoje skúsenosti, a tešíme sa, že sme vám mohli byť nápomocní. Ak máte ďalšie pripomienky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Rýchlosť a ochota

Milá Anna,

chceme sa úprimne poďakovať za vašu recenziu na portáli Heureka.sk. Vaše 100% odporúčanie nás veľmi teší a motivuje nás pracovať ešte tvrdšie, aby sme vám poskytovali najlepšie možné služby a produkty.

Vaše spätnú väzbu berieme vážne a sme radi, že naše úsilie o kvalitu a spokojnosť zákazníkov prináša pozitívne výsledky. Vaša dôvera nás poháňa ďalej a sme si vedomí, že bez vašej podpory by sme nemohli dosiahnuť úspech, ktorý sme si stanovili.

Ak máte akékoľvek otázky, pripomienky alebo ďalšie nápady, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás a naším cieľom je poskytnúť vám skvelý nákupný zážitok.

Ešte raz ďakujeme za vašu podporu a dôveru.

Tím KreatívneRuky.sk

• Rýchle dodanie tovaru, dobrá komunikácia s odchodom
    • Žiadna

Dobrý deň pán Pavel,

Ďakujeme Vám veľmi pekne za vašu pozitívnu recenziu na heureka.sk týkajúcu sa nášho online obchodu kreativneruky.sk! Vaše slová nás veľmi potešili a sme radi, že ste s našimi službami a produktmi spokojný.

Vaše hodnotenie 100%, rýchle dodanie tovaru a dobrá komunikácia s odchodom nám dodáva energiu a motiváciu pokračovať v poskytovaní kvalitných služieb. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a sme radi, že sme splnili vaše očakávania.

Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz vám ďakujeme za vašu podporu a dôveru v našu spoločnosť.

Prajeme veľa kreatívnych zážitkov,

• veľký výber
    • kvalitné produkty
    • dobré ceny
    • rýchlosť dodania

Milá Ľubica,

chceli by sme Vám úprimne poďakovať za Vašu pozitívnu recenziu na našom online obchode kreativneruky.sk na portáli Heureka.sk. Vaše slová nás veľmi potešili a sme nesmierne radi, že ste spokojní s našimi službami a produktmi.

Vaše 100% odporúčanie, pochvala pre veľký výber, kvalitu produktov, dobré ceny a rýchlosť dodania nám dáva potvrdenie, že naša snaha o poskytovanie výborného zákazníckeho servisu nesie ovocie. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a sme radi, že sme Vás mohli uspokojiť.

Ak by ste mali v budúcnosti akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz ďakujeme za Vašu podporu a tešíme sa na to, že Vás budeme môcť obslúžiť aj v budúcnosti.

tím KreativneRuky.sk

• velmi rýchla dodávka, tovar dobre zabalený, super komunikácia
    • žiadna

Reakcia obchodu kreatívne ruky

Chceli by sme sa Vám úprimne poďakovať za Vašu pozitívnu recenziu nášho online obchodu KreativneRuky.sk na Heureka.sk. Vaše slová nás veľmi potešili a motivovali nás k ďalšiemu snaženiu poskytovať kvalitné služby a produkty.

Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia, a sme veľmi radi, že ste si u nás našli to, čo ste hľadali. Naša snaha je neustále zlepšovať sa a prinášať Vám najlepšie možné nákupné skúsenosti.

Ďakujeme Vám za dôveru a za to, že ste si našli čas na zdieľanie Vašich skúseností. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu a veríme, že budeme schopní Vás opäť potešiť.

• profesionalna komunikacia
    • rychla dostupnost vyrobkov cez osobny odber
    • siroky vyber produktov

Dobrý deň Tinka!

Ďakujeme Vám veľmi pekne za vašu pozitívnu recenziu nášho online obchodu KreativneRuky.sk na portáli Heureka.sk! Vaše 100% odporúčanie nás veľmi potešilo a motivuje nás k tomu, aby sme si udržiavali vysokú úroveň služieb.

Sme rádi, že oceňujete našu profesionálnu komunikáciu a rýchlu dostupnosť vybraných výrobkov cez osobný odber. Snažíme sa ponúkať široký výber kvalitných produktov, aby sme uspokojili vaše očakávania.

Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a teší nás, že sme vás mohli pozitívne prekvapiť. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme vám za dôveru a tešíme sa na to, že vám budeme môcť opäť pomôcť v budúcnosti.

tím KreativneRuky.sk