Obchod si účtuje poštovné 3,05 eura. Objednaný tovar mi prišiel v krabičke od krému, za čo sa mi smial ešte aj kuriér. Aj balenie tovaru je reklama a niečo hovorí o úrovni obchodu.

Reakcia obchodu Kreatívne hranie

s Vaším názorem nesouhlasíme, možná jste si nás s někým spletla, jinak si to neumíme vysvětlit.

Do "krabiček od krému" určitě nebalíme. Vzhledem ke zboží, které jste si objednala, jsme Váš balíček balili do bublinkové obálky. Také jste v našem případě nevyužila kurýra, ale výdejní místo Zásielkovny. Ani Vámi udané poštovné neodpovídá našemu ceníku.

Kreativní hrátky

• Mali vela tovaru
    • Plst bola inej farby, aku som videla na obrazku

Farby na textile boli nekvalitne. Po namoceni sa farba rozpila a vybledla . Zafarbila aj oblecenie do seda.

Reakcia obchodu Kreatívne hranie

Pokud jste nebyla spokojená s barvou dodané plsti, mohla jste se ozvat, rádi bychom Vám ji vyměnili. Škoda, že se ozýváte až po dvou měsících.

Dodáváme barvy na textil italského výrobce Primo a německého výrobce Rayher. Oba typy barev považujeme za velmi kvalitní. Získaly si spoustu spokojených zákazníků a máme s nimi velmi dobrou vlastní zkušenost.
    Z e-mailu, který jste nám zaslala spolu s tímto hodnocením, vyplývá, že jste pro barvení látky použila nesprávnou techniku. Do látky pronikla a dobře se zafixovala první vrstva. Druhá vrstva se již neměla kam do látky vpít a proto se při praní rozpila. A protože jako druhou barvu jste nanášela černou, zabarvila látku do šeda.