Vyrobok, ktory som si objednala mal v popise, ze obsahuje aj obal. Co som oproti ostatnym predajcom brala ako vyhodu a zaroven som s tym akceptovala vyssiu sumu za dopravu oproti inym eshopom. Po dodani tovaru som zistila, ze vyrobok obal neobsahuje. Nasledne som zavolala do obchodu, kde mi bolo arogantnym sposobom vysvetlene, ze tak tam maju asi chybu a ze ak sa mi nepaci, mozem tovar vratit. Ze v ziadnom pripade obal nedostatem aj napriek tomu, ze zavadzali mna ako zakaznika svojim popisom. Nebola mi ponuknuta ziadna kompenzia, napriklad zaslanie obalu za riadnu cenu s postovnym zdarma, pripadne obal za znizenu sumu. Jedina argumentacia zo strany obchodu bola, ze vsak sa tu nebudeme dotahovat a ak nech vratim tovar. Uplne neprofesionalne arogantne chovanie zo strany obchodnika

• Absolútna neochota predavača v Pezinku. Dokonca sme si museli ťažke časti krbu naložiť ručne sami, ťažkú paletu sme tiež vykladali, vôbec nepomohol. Chceli sme si tam kúpiť ešte kotlík, nebol ochotný. Nikdy viac ...

Po dvoch týždňoch nie je predajca schopný dodať tovar.

tovar nemajú na sklade

Není dostupný.

tovar prisiel ale som ho neprebral bola jedna betonova cast zlomena a clovek co my to doviezol poveda vsak si to zlepte to fak je uz na tom tak slovesko zle 2 bombonik my sme slusna firma sofer tak idem zavolat nevolajte oni vam nezdvihnu ta co kupite este nieco

• ponukate čo nemate

Reakcia obchodu www.krby-tuma.sk

Žiaľ, teraz je stav úplne iný ako pred plynovou krízou. Na produkty sa podľa druhu čaká 3,6,9 i 12 mesiacov. Treba kupovať čo je na sklade po konzultácii s obchodníkom. Alebo sa prispôsobiť situácii, ktorú my ako predajca nijako nedokážeme ovplyvniť.

Po objednávke kachľoveho šporáka prišiel potvrdzujúci mail ,od tej doby sa obchod neozval !

• Spomalená realizácia objednávky.

Na sránke bol ponúkaný tovar, ktorý obchod nemal a bola nám ponúknutá
    iná veľkosť kotlíka, ktorá nám nevyhovuje.

už 2x mi dodali zlé kachle, nechcem byť kritický a uškodiť im v predaji, ale mňa sklamali, možno sú dobrý obchod, ale pre mňa určite nie.

7 dní a objednaný tovar stále nemám. Dufam, že do Vianoc dojde...

Objednal som si tovar prešli 2 mesiace nikto ma nekontaktoval nič ani že bude meškať uplne nič tovar nedorazil volal som ja nikto nedvíha otras nikdy viac

Po týždni produkt nedorazil a už chcú hodnotenie produktu a eshopu.

• Tovar mal doraziť v pondelok a ešte dnes ho nemám

• Tovar bol dodaný včas , ale poskodeny.

komunikácia s majiteľkou bola otrasná je arogantná.

Neuznanie reklamácie na poškodenej šamutovej vložke. Nekomunikatívny vodič (zamestnanec Tuma).

• Napriek tomu že na stránke mali uvedený tovar ako "skladom" po objednaní mi prišiel e-mail že tovar je vypredaný a nemá ho ani dodávateľ.

• Dlhá dodacia doba. Po 7 pracovných dňoch tovar stále nemám.

Tovar, teda komin priviezlo auto so sklapacou rampou. Myslím ze ked niekto obchoduje s takymto tovarom ma mysliet nato ze to vozi na miesta kde na 80% nieje dobra cesta, takze s tym paletovym vozikom nespravite nic len ti date dolu z auta. Velmi by pomohlo auto s rukou. Sofer prisiel bez peňazí a teda možnosti vydavku. Takze dostal tringelt za nic lebo s tym paletakom nezmihol nic.

Samotove dielce boli vlozene do betónových tvarnic nijako neistene , takze sa tam cestou obili vsetky konce samotovych vloziek. Som zvedavy co mi nato povie majster ked to bude stavat. Amateri!!!