- Hrozná vôňa a na vrátenie peňazí sa dlho čaká
Tovar som objednala 5.12
16.12 mi oznámili ze časť objednávky sa vypredala.
19.12 a stále tovar nebol doručený -
Tovar som objednala, zaplatila, no žiaľ tovar mi nebol dodaný.
- Objednávka nepríde do 6 pracovných dní ako je napísané meška veľmi dlho a ešte stále som objednávku neobdržala. komunikácia 0 bodov Keď sa chce zákazník poinformovať ohľadom svojej objednávky.
- Komunikácia 0 bodov tovar stále nedoručení
Rychle dorucenie ale vone nevydrzia a citit umely ton v nich
Väčší hnus som v živote nekúpila
Doprava bola veľmi rýchla čo vnímam ako veľké pozitívum avšak samotné produkty už tak pozitívne nevnímam. Objednala som si až 4 produkty (3parfumy+1telovy sprej) a všetky sú veľkým sklamaním. Telový sprej nič nevydrží a tie parfumy všetky smrdia nielen mne ale aj mojim známym a vzhľadom na fakt že sa otvorené a vyskúšané už vrátiť nedajú tak ich môžem rovno šmariť do koša..vyhodené peniaze. Skúste si objednať Empleada No9 a povedzte mi že toto je “dychateľná” vôňa.
Neprechádza platba už druhý krát
- Vôňa sa len veľmi zďaleka podobá originálu a je slabá, som sklamaná.
Vôňa sa len veľmi zďaleka podobá originálu a je slabá nevýrazná, som sklamaná
Nevyhoda obchodu je ta, ze ked im uverite tie ich recicky o identickych ,,wau" vônach.. pridete len o peniaze.. objednala som si 5 voni, ktore pouzivam. So zamerom ze usetrim.. no vobec. Neprisla som na to ktora vona je ktora..neviem 2 vône identifikovat a dalsie 3 nieje citit je to len voda. Pekne som sa dala nachytat. Nikdy viac.
K obchodu nemam co vytknut , prada ktoru som si objednala nema nic ale ze nic spolocne s pradou paradox a necitit ju po minite , a paco robbane olympea cista zachodovka . Sklamanie
Parfem bol neskutočne zoxidovany. Po telefonickom kontakte som ho poslala naspat a teraz nemám ani “parfem” ani peniaze
- Balik mi vôbec nedorazil.
Rýchle dodanie, výborné ceny, tovar prišiel neporušený. Avšak vône parfémov sa originálu podobajú len veľmi málo.
Tovar bol doručený pomerne rýchlo.
Vyborne ceny, rychlost dodania, vona trva dlho
Sklamaná vôňa ani náhodou nepripomína orginal dokonca zapácha velmi lacno za mňa určite prvá aj posledná objednavka...
Ako vonia krásne aj balenie je veľké super cena ale žiaľ strašne krátko vydrzi
Poslala som peniaze na účet.. Nákup mi stornovali lebo som poslala neskoro peniaze.. Peniaze som poslala na druhý deň od nákupu...
PURE No. 764 Veľkosť: 50 ml - vôňa iba po alkohole, otras. Objednala som si ešte ďalšie dve vône , žiadna výdrž a od napodobnenin originálu majú teda celkom tiež dosť ďaleko. Takže viac už určite neobjednavam. Veľké sklamanie