Dobrý deň!

Dovoľte mi aby som sa podelil o svoje skúsenosti s posledným nákupom na Vašej stránke.

Dovoľte mi, aby som Vám bližšie ozrejmil fakty.
    Som invalidný dôchodca , v roku 2018 som kvôli cukrovke prišiel o ľavú nohu pod kolenom. Celkovo som ešte vitálny a tak na Strednej odbornej
    škole pôsobím ako majster odbornej výchovy na polovičný úväzok.
    Pohybujem sa pomocou francúzskej barly čo ma neobmedzuje aby som stál pri sústruhu, alebo frézke.
    S nákupom som nadmieru spokojný, avšak musím napísať , že neodporúčam nákup.
    Prosím zmeňte kuriérsku spoločnosť. GLS je banda absolútnych lenivcov, sú lenivší než učni na našej škole.
    Dňa 12. júna mi prišla správa, že dnes mi bude doručená zásielka od Vás.
    Trošku ma prekvapilo, že až poobede to avšak vôbec nevadilo, mal som po vyučovaní dáke sústruženie (fušky).
    Kuriér mi vôbec nevolal, len poslal správu : Tovar máte odložený v balíkomate na Vilovej.
    Ok! Po skončení sústruženia som sa aj s mojou duralovou nohou vybral k balíkomatu. Vopchám platobnú kartu do zariadenia a snažím sa uhradiť platbu, lenže internetový prevod a ako som zistil nemám E-pin.
    Tak som musel ísť za mojou dcérou, ktorá internetovú platbu uhradila cez (hladkací telefón).
    Potom som opäť odkrivkal ku balíkomatu, aby som si mohol vyzdvihnúť zásielku.
    Celá táto procedúra trvala cca 2 a pol hodiny. Toto mi GLS urobila už druhý krát.
    A kvôli čomu?
    Kvôli koncovému dodávateľovi, ktorý je neschopný zavolať: Nachádzate sa na danej adrese?
    Áno, len musím dokrívať od stroja von na ulicu.
    Prosím zmeňte kuriérsku spoločnosť, aby som nemusel šliapať kilometre ako keď som bol o päťdesiat rokov mladší a slúžil som vlasti počas ZVS.

Ďakujem, Varhola.

Reakcia obchodu KOVONASTROJE.CZ

vaše problémy s doručovatelem GLS, vaše poznatky mu přeposíláme.
    Jako alternativního doručovatele můžeme nabídnout slovenskou poštu, stačí když toto uvedete do poznámky k objednávce.

Tým Kovonástroje

Tovar mi nebol doručený, dodací termín je v nedohľadne. To radšej objednám z Číny.

Obchod dodal iný tovar ako mal aj po niekoľkých mailoch a telefonáte neviem ako to hodlajú riešiť ďalej takže som nespokojný

• O objednavke neviem do dnesneho dna neviem nic, nezavolali nenapisali,

• Nulová komunikácia

• drahá doprava, 2x drahšia ako hodnota tovaru

Reakcia obchodu KOVONASTROJE.CZ

v e-shopu je cena zboží i cena za přepravné na Slovensko přehledně uvedena před finálním odesláním objednávky.

Pokud kupujete drobnost za 3 EURa jako ve vašem případě, doporučuji něco přidat - držíme skladem hodně položek, ideálně tak, aby se cena přepravy rozmělnila.

Pochopili jsme tedy, že jste zboží v pořádku obdržel, a že jste pouze nespokojen s cenou dopravy (7EUR + 1EUR dobírka), se kterou jste ale odesláním objednávky souhlasil.

Vaše celkové hodnocení není úměrné skutečnosti, z naší strany nenastala žádná chyba.

Tým Kovonástroje

Dlhá dodacia lehota, bez informácií.

Reakcia obchodu KOVONASTROJE.CZ

kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem. Podle objednávky č. 708 by se mělo jednat o českého zákazníka, který má svou objednávku již vyřízenou a doručenou. Prosím Vás o sdělení vašeho čísla objednávky, vypadá to, že párování recenzí s čísly objednávek na Heuréce nyní nefunguje tak jak má. Po upřesnění Váš problém obratem začneme řešit ;)