Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 20 %

Absolútna neochota zo strany operátora na zákazníckej linke riešiť problém. Objednavali sme tovar za asi 80 eur a bola nam zauctovana polozka doprava, ktora mala byt zdarma. Ked som volal na zakaznicku linku, ozvala sa Stepanka, ktora nebola ochotna vobec problem vyriesit. Tvrdila, ze som zaskrtol nespravne policko a vybral som si dorucenie za poplatok. Pritom system by im to mal automaticky vyhodnotit podla vysky hodnoty nakupu ako bezplatne dorucenie. To sa vsak nestalo. Teda zjavne systemova chyba. Stepanka na zakaznickej linke nebola vobec ochotna to vyriesit ani zmenou faktury a to este pred dorucenim a ani pripisanim kreditu na ucet ako kompenzacie za tento problem. V podobnych internetovych obchodoch operatori na zakaznickej linke nemaju ziadny problem, aby situaciu vyriesili. Tu v Kosiku to zjavne problem je. Je to vzdy o ochote, alebo o skusenostiach. Stepanka, alebo Kosik ich asi nemaju. Je to smutne.

ďakujeme vám za zaslanú recenziu.

Celá situácia nás veľmi mrzí a za nepríjemnosti sa vám ešte raz ospravedlňujeme.

Zároveň sme veľmi radi, že sa nám podarilo celú situáciu s vami doriešiť a ďakujeme vám za vašu spätnú väzbu.

Theresa

• 20 %

Boli sme pravidelní zákazníci tejto služby.
    Ale posledné objednávky sú hrozne. Začali nám chodiť objednávky rozbité. A dnes neposledy nám len kuriér oznámil že jednu celú tašku rozbil.
    Na zákazníckej linke sú očividne zvyknutí a akceptujú takéto situácie a riešia poslaním náhradného tovaru.
    Očakával by som väčší záujem o kompenzáciu keďže som jej povedal že sa to stalo už niekoľkokrát po sebe. Ale očividne je im to jedno.
    Po týchto skúsenostiach prestávame objednávať z košíka.sk

ďakujeme vám za zaslanú recenziu.

Celá situácia nás veľmi mrzí a za nepríjemnosti sa vám veľmi ospravedlňujeme. Kvôli anonymite nemôžeme overiť situáciu, poprosíme vás, ozvite sa nám prosím na [email protected] a radi s vami situáciu doriešime.

Štěpánka

• klamlivý obsah
    • nedodali všetko čo som chcela

Mala som dostať 8€ poukážku na prvý nákup. Nakoľko mi nešla platba kartou, tak po vrátení do košíka mi písalo, že prvá objednávka bola stornovaná, čím už nebolo možné použiť 8€ poukážku na ďalší nákup. (Neminula som tých 8€ kvôli technickej chybe, vo výsledku mi to prepadne). Keď som viackrát písala e-mail, povedali mi, že na ňu nemám nárok, lebo moja prvá stornovaná objednávka kvôli problémom s platbou je prvá.

Po dodaní tovaru mi prišlo o kus veci menej, no potom ešte budú vyvolávať ako som bola spokojná s nákupom. Po telefóne mi oznámili, že mám nárok na tri poukážky v hodnote 5€, no ani jedna neprišla. Po opätovnom volaní na telefónne číslo nebolo možné prepojiť sa s operátorom ani nič len to automaticky zrušilo a po e-mailovej komunikácií mi ich tiež nedali, len samé výhovorky.

Ľudia, pokiaľ to nie je nevyhnutné, neobjednávajte si odtiaľto. Veľmi netaktný prístup.

Theresa

• 10 %

objednáte ze zabezpecim veceru a nakoniec vam donesu ine alebo to polovicu ze nemaju asi 7x sa to stalo ale uz koncim !!!A to cakte cley dena sprava vam pride 18:10 a cas rouceni 18-19
    otras !!! dost

ďakujeme vám za zaslanú recenziu.

Celá situácia nás veľmi mrzí a za nepríjemnosti sa vám veľmi ospravedlňujeme. Predali sme to aj na kolegov na sklad, aby si to viac kontrolovali u ďalších objednávok.

Ak by sme pre vás mohli čokoľvek urobiť, ozvite sa nám prosím na [email protected] a radi s vami situáciu doriešime.

Simona

• 10 %

• Nákup minimálne za 30 eur a namiesto mojej objednávky mi doniesli cibuľu a colu. Kuriér pozeral všetky objednávky, či tam nie je tá správna. A viaceré tašky boli podľa mňa maximálne do 5-10 eur hodnoty.

Objednávku mi označili ako neprevzatú a že si mám vytvoriť ďalšiu. Takto to uzavreli.

Simona