Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Maximalna spokojnost
- pekne vyrobky
- menši vyber poharou k vyročiam
odporučam tento obchod všetkym ludom tovat pekny doručeny ,nerozbyte nic
- Nakup z pohodlia domova
- Dorucenie az domov
- Siroky vyber
- Dostupnost
- Komunikacia s predajcom
- Vsetko online
- Bez starosti
Nemam ziadne vyhrady, tovar prisiel velmi rychlo. v 100% stave.
- komunikácia
- Ochota
- Spoľahlivosť
- Výber
Obchod odporúčam, rýchle dodanie.
- Čo som hladala som našla u vás
- neviem
super
- je prehľadný
ja som kupila čo som potrebovala..určite si každý tam niečo nájde čo sa mu bude páčiť
- komunikácia so zákazníkom
- na webstránke sú pri vkladaní do nákupného košíka stále viditeľné aj veľkosti, ktoré nie sú k dispozícii
S obchodom som spokojná.
- rýchlosť, pohodlnosť,spoľahlivosť
- žiadne
super
- Maju rozne kraviny vhodne ako darceky.
- Posielanie kurierom sk posty.
Moje hodnotenie je objektivne, pretoze su aj lepsie eshopy a nemohol som dat viac percent. Tovar ale bol ok a prisiel v ramci ocakavanej doby.
Maximalna spokojnost s nakupom. Obchod odporucam.
- široký sortiment
- porovnanie produktov
Skvelý obchod, všetko sa tam dá nájsť, len to potrebuje čas.
- prehľadnosť, dobrý sortiment, relatívne nízke ceny
- menej variant vtipných tričiek, ale tentokrát som tam našla to čo som hľadala :)
Hľadala som vtipné tričko ako narodeninový darček,našla som ho na tejto stránke presne podľa mojej predstavy a aj veľkosti a hlavne v prijateľnej cene. Určite tento obchod odporúčam :)
- Ustretovost a ochota riesit problem
- Nezaznamenal som
Dobra volba