- rýchle dodanie objednaného tovaru
Rýchle dodanie k veľkej spokojnosti.Jednotlivé komponenty prehľadne zabalené. Ďakujem veľmi pekne.
Rýchle dodanie tovaru, dobrá komunikácia.
- veľký výber tovaru, rýchle vybavenie aj doručenie. Ďakujeme
Rýchle dodanie, starostlivé balenie tovaru, zodpovedná fakturácia. Spokojnosť. ***
Tovar mi bol doručený veľmi rýchlo a je presne podľa mojich predstáv
Objednavka z pohodlia domova rychle dodanie
- rýchle dodanie zakúpeného tovaru
Pestrý výber tovaru pre zručné ruky. Konečne som našla u vás aj vecičky, ktoré som dlhší čas zháňala.
- Rýchlosť doručenia
- Rýchle vybavenie objednávky
- Veľmi milý, ochotný a ústretový personál
- Veľký výber
- Výborné ceny
tovar v poriadku, rýchle doručenie
Objednávam už druhý krát, komunikácia bez problémov, dobrý tovar, som spokojná, odporúčam.
- prijateľné ceny
- expresne rýchle doručenie
ja som chcel aby mi tovar prišiel na výdajné miesto Packety na ul. gen.Ludvíka Svobodu v Senici,kde by som hotovosťou zaplatil, čo mi systémom nešlo zrealizovať
Reakcia obchodu Korálkyshop
Mrzí nás, ak vznikla situácia, že bola pobočka vyťažená, toto nevieme ovplyvniť. Taktiež si myslíme, že nie je fér, ak si zákazník tovar aj tak objedná na inú pobočku a následne ho neprevezme. Nám ako obchodu vznikli náklady na doručenie aj vrátenie zásielky. Stačilo v tomto prípade len napísať, prípadne zavolať a objednávku stornovať. Táto zlomyseľnosť nakoniec spôsobila stratu len nám, ako obchodu, nie zákazníkovi. Nakoniec sa ukázalo, že dotyčný pán si urobil následne ešte aj objednávku na kuriéra a ani doručenie na adresu mu nevyhovovalo, zásielku neprevzal. Z toho je jasné, že to nemal ani v úmysle. Pri našom pokuse o kontaktovanie nám po predstavení zložil telefón. Koralkyshop.sk
- kvalitný tovar, široký výber, rýchle dodanie. Odporúčam.
- Rýchle doručenie a kvalitný tovar
- Rýchlosť doručenia objednávky,
- Možnosť doručenia cez Packetu
- široký výber, kvalitný tovar, rýchle dodanie. Odporúčam
- rýchle doručenie objednaného tovaru
široký výber sortimentu
rýchle dodanie objednaného tovaru