ja som chcel aby mi tovar prišiel na výdajné miesto Packety na ul. gen.Ludvíka Svobodu v Senici,kde by som hotovosťou zaplatil, čo mi systémom nešlo zrealizovať
Reakcia obchodu Korálkyshop
Mrzí nás, ak vznikla situácia, že bola pobočka vyťažená, toto nevieme ovplyvniť. Taktiež si myslíme, že nie je fér, ak si zákazník tovar aj tak objedná na inú pobočku a následne ho neprevezme. Nám ako obchodu vznikli náklady na doručenie aj vrátenie zásielky. Stačilo v tomto prípade len napísať, prípadne zavolať a objednávku stornovať. Táto zlomyseľnosť nakoniec spôsobila stratu len nám, ako obchodu, nie zákazníkovi. Nakoniec sa ukázalo, že dotyčný pán si urobil následne ešte aj objednávku na kuriéra a ani doručenie na adresu mu nevyhovovalo, zásielku neprevzal. Z toho je jasné, že to nemal ani v úmysle. Pri našom pokuse o kontaktovanie nám po predstavení zložil telefón. Koralkyshop.sk
- Chýbal mi tovar
asi by bolo lepsie navstivit ich kamennu predajnu, nakolko tovar podla popisu uplne nezodpoveda realite, napr.biele perly, ktore som si objednala vobec nieboli biele ale nieco ako modro-sive a boli velmi nekvalitne (niektore boli iba polovicne, takze nepouzitelne), proste nekvalitne a vyrobok z nich mi zakaznicka odmietla prevziat cim mi sposobili skodu, aspon mohli napisat ze sa jedna o znizenu kvalitu a neobjednaval by som to
- široký sortiment
- nedbalé a nevhodné balenie zasielaného tovaru
- nedbanlivosť a neserióznosť pri vybavovaní objednávky
Tovar prišiel zabalený a "namačkaný" v bublinkovej obálke, čím došlo k poškodeniu sieťových dutiniek.
Voskované šnúrky rôznych hrúbok a farieb neboli nijak označené a boli zabalené spolu v malom sáčku, boli navzájom pomotané.
Namiesto 20 m voskovanej šnúrky mi poslali 18 m voskovanej a 2 m nevoskovanej šnúrky iného odtieňa.
Celkovo to je škoda tak za maximálne 1 € ale obrovské sklamanie z neseriózneho a neprofesionálneho prístupu. Podobných eshopov je veľa, osobne si vyberiem radšej iný s profesionálym prístupom -
- Pohodlny nakup z domova
- tovar bol zaslany rychlo, ale bohuzial nie spravne rozmery
Objednala som si vrecuska rozmerov 7x9,ale prisli mi rozne velkosti, do niektorych sa ledva zmesti to co tam chcem dat. Tiez su dost nakrivo zosite, cakala som vacsiu kvalitu. Takze si podobne kupim este niekde inde, posielat spat sa mi to neoplati.
- Voskovane snurky boli navinute spolu v balení a pri rozbaleni boli zauzlene spolu a biela a červená snurka bola zviazana z viacerých kusov, shamballa korálky niektoré nemali otvor, musela som ho urobiť sama ihlou a este jedny korálky boli poškodené a mali viditeľné ryhy...
- Žiadne.
- Spôsob komunikácie.
Neodporúčam a nikdy v obchode už nenakúpim. Nikde inde sa takto nesprávali k zákazníkovi, ako u Vás.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora.