• V utorok som si objednal hru mala prísť vo štvrtok neprišla a keďže v piatok a pondelok bol sviatok mala prísť v utorok na ďalší týždeň ale neprišla ani v utorok a keďže niesom v stredu doma musím zmeniť tel. číslo a adresu takže sa balík príde ešte o deň neskôr.

• Tovar stále po 6 dňoch nemám,očakával som rýchlejšie doručenie z Čiech. A to ešte dúfam, že vôbec dorazí.

• Neviem kedy mi ma dojst

• Tovar bol písaný skladom no bolo mi mailom poslané že tovar skladom nie je

Ako som už písala. Na stránke bolo písané že tovar JE skladom, nasledne do pár dni prišiel mail že skladom NIE JE.... Prosím urobte si v tom poriadok a neposielajte maily na recenziu keď tovar doma nemám.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Objednal som si Sony PS ovládač a prišiel v zlom stave

Reakcia obchodu KONZOLIŠTĚ.cz

je nám líto, že Vám byl doručen produkt v nedostatečném stavu. Bohužel jsme o této situaci nebyli z Vaší strany nijak kontaktováni a nemohli jsme tak situaci aktivně řešit.

Zasílám Vám email s dotazem k řešení reklamace produktu a zjištění aktuálního stavu věci.

Prosíme tak o reakci, rádi Vám vyjdeme s řešením vstříc :).

TÝM KONZOLIŠTĚ.cz

Tovar mi bol dorucený rýchko ale ziaĺ negfunguje a nedá sa skontaktovat s obchodom

Reakcia obchodu KONZOLIŠTĚ.cz

za vzniklou nepříjemnost se velice omlouváme. Řešení reklamace doručeného produktu bylo zajištěno bezodkladně a to díky založení reklamačního případu na našem webu.

Samostatnou emailovou ani telefonickou komunikaci od Vás v evidenci ovšem nemáme.

Dle zajištění zmiňované reklamace bylo vše vyřešeno k Vaší spokojenosti a funkční zařízení aktivně využíváte.

Děkujeme za Vaši důvěru.

TÝM KONZOLIŠTĚ.cz

Dodaný tovar mal isté nedokonalosti

• Veľmi drahé, oproti ostatným predajcom
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Vetrak mi prišiel ale po rozbalení bolo vidno ze už bol používaný minimálne určite namontovaný... Takže nie ako novy ale použitý.

• Ovladač mi prišiel pokazeny, celkovo nekvalitná čínska sračka.

dodany nespravny tovar.

Reakcia obchodu KONZOLIŠTĚ.cz

Chyba na naší straně. Omylem byl expedován ovladač drátový místo bezdrátového. Věc jsme obratem napravili, vrácení i výměna byla čistě na naše náklady. Chybu udělá každý a nemyslíme si, že toto je hned důvod k té nejhorší možné recenzi ale i tak děkujeme.

KONZOLIŠTĚ.cz

Urobil som tu objednávku na 2 NOVÉ hry pre xbox360, dorazili hry bez ochrannej pečate Microsoft, v čínskych lacných obaloch a bez návodov, samotné disky sú prebrúsené, výrazne je to poznať a sú pochopitelne tenšie, to celé prebalené do fólií. Tak si dávajte pozor ak ste zberateľ, táto stránka vám dodá prebalené bazarové hry ako NOVÉ.