• V obchode to vypadá ako v sklade. Predavačka nemá prehľad čo má a čo nie skladom.Ked som chcel niečo pridať k objednávke, povedala že by som čakal ďalšie dva týždne. Takto aj tak čakám týždeň a do dnešného dňa nebola objednávka vybavená a odoslaná.

• viac ako týždeň čakám na vopred zaplatenú zásielku písal som email žiadna odpoved tovar stále neprišiel!

Tovar, ktorý som si objednala bol na stránke skladom, no v skutočnosti ho nemali.

Objednal som tovar 11.6. a už je 18.6. a tovar stále nebol vyexpedovaný.

• 10dni čakať za tovarom je fakt dosť

• Neskoro oznámené že tovar nieje na sklade

• O žiadnej výhode neviem.
    • Popis a parametre mne zaslaného tovaru, ktoré sú uvedené na webovej stránke predajcu, nezodpovedajú skutočnosti.
    • Zámerné klamanie spotrebiteľa, alebo len nevedomosť o tom, čo vlastne ponúkajú a predávajú?

Reakcia obchodu www.kobrashop.eu

Dobrý deň

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Aj negatívne hodnotenie náš eshop zdokonaľuje a posúva nás ďalej.
    Prosím informujte nás na náš email: [email protected] kde nastal problém a ktoré informácie o produkte na našej stránke boli podľa vás klamné keďže informácie o produktoch čerpáme priamo od výrobcu / dodávateľa. Radi si to preveríme a ak nastala chyba tak ju hneď opravíme. ;)

Vopred Vám veľmi pekne Ďakujeme