- Velmi rýchle doručenie
Knihu som objednal 15.12 a dodnes mi nedorazila a mal to byt darcek na Vianoce.....hlavne ze bola skladom. Je 26.12 a jedine co mi prislo je tento dotaznik tak preto take hodnotenie. Neoznacujem ze chcem vidiet reakciu obchodu, viac ma zaujima dodany tovar tak si nerobte namahu s odpovedou
- Milý a ústretový majiteľ
- Malé rodinné knihkupectvo
- Veľký výber
- Dobré ceny
- nekomunikuju, neodpovedaju
- Široký sortiment,ceny, možnosť osobného odberu ....
Spokojnosť
- Siroky vyber
- Dobre ceny
Zaskrtol som moznost dorucit len kopletnu objednavku... poslali mi ju hoci nebola kompletna
Aj ked som nestihla doriesit uhradu cey internet, telefonickz ma skontaktovali a navrhli promptne riesenie - na dobierku. vybavene
- našiel som tu knihu, ktorá už bola inde vypredaná
- nízke poštovné
- možnosť platiť cez PayPal
Obchod bol pre mňa neznámy, ale našiel som tu knihu, ktorá sa už inde nedala kúpiť. Objednanie a následné doručenie tovaru prebehlo štandardne a bez akýchkoľvek problémov. Odporúčam.
Rychle vybavnie objrednavky, kvalitne zabaleny tovar. Spokojnost.
Nakupoval som vo vašom obchode po prvý raz. Spokojný som z rýchlosťou od objednania až po doručenie. S takou rýchlosťou som sa ešte nestretol, ďakujem
- bezproblémové objednanie a doručenie
- Žiadna komunikacia
rýchlosť vybavenia objednávky
- ustretovost zastupcu obchodu voci zakaznikovi
- komunikacia na urovni
- aktivny pristup a hladanie rieseni k vzniknutej situacii
Ziaden problem,
objednavka,spracovanie,dorucenie - vsetko prebehlo rychlo a bez komplikacii :) -
- rýchla a maximálne ústretová komunikácia pri zabezpečení knihy ktorá nebola skladom.
- Rýchle dodanie, dobrá cena
Obchod mi objednávku zrušil, pretože si tovar objednal aj niekto, kto zaplatil skôr napriek tomu, že objednávku spravil neskôr.
- Velmi rychle dodanie
Super obchod. Rychle dodanie, dobra cena
- rychle jednanie.