Rýchle dodanie, tovar pekne zabalený spĺňa popis.
    Potrebujem zmeniť veľkosť, ale je to mojím zlým odhadom.

• výborný materiál a produkty
    • rýchly a spoľahlivý obchodík

Tovar ako v popise, všetko sedí. Som veľmi spokojná.

Prehľadne zobrazenie tovaru na webovej stránke obchodu, čo umožňuje praktické a rýchle nakupovanie. Dodaný tovar je výbornej kvality. Nohavičky perfektne priliehajú k telu a sú veľmi pohodlné. Oplatí sa investovať do týchto nohavičiek.

Manžel si veľmi chválil kktky a preto som chcela aj ja vyskúšať ppčky. Naozaj lepšie spodné prádlo som ešte nemala. Hneď po vyskúšaní som si objednala ďalšie a rovno celé balenie

• Rýchla doprava
    • Pekné balenie
    • Zákaznícky servis
    • Kvalitný produkt

KKTKY som chcela kúpiť ako darček priateľovi. Nevedela som sa rozhodnúť medzi veľkosťami, skúsila som teda napísať na ich mailovú podporu. Musím povedať, že dávno som sa nestretla s takým prozákazníckym prístupom. Pán bol veľmi milý, ochotný a hlavne trpezlivý pri mojom nekonečnom rozhodovaní sa :). Nakoniec sme sa zhodli na tom, že najlepšie bude, keď kúpim darčekovú poukážku.
    KKTKY sú už doma a frajer si rovno objednal 5pack. Tvrdí, že lepšie nemal a vypýtal si už aj ďalšie pod vianočný stromček od rodiny (áno, od mamky :)).
    Za mňa teda maximálna spokojnosť, naozaj odporúčam!

Objednala som si PPČKY v ružovej aj v čiernej farbe. Majú jemný, príjemný materiál a som spokojná aj so strihom. Určite odporúčam.

• Rychle dodanie

• rýchle dodanie tovaru
    • tovar zodpovedá reklame

• Rychlost doručení

• Rýchlosť vybavenia objednávky a spolahlivosť

Ja používam kktky už pár týždňov a zatial som spokojný sice som si prví krát objednal XL určite ich vynosím ale druhé mam XXL a je to lepšie no a manželke som zasa kupil ppčky a je s nimi velmi spokojná určite objednám znova vrelo odporúčam ;-)

• Spoľahlivosť, kvalita

Velka spokojnost..

• Tovar prišiel ok veľkosť sedela

Tak najskôr mi prišlo ze bola objednavka zrušená lebo vraj neprebehla platba.. Nasledne som obchod kontaktoval a obchod ustretovo zjednal napravu..takže fajn

Super syn nadmieru spokojný objednala som opäť.

Manželicek povedal ze sú úplne najlepšie, že ich týždeň nedá dole

• ceny

..predĺžené trenírky, spokojnosť veľká, syn už iné nechce, objednala som trojo hneď..

• Naj trenky na svete

Žiadna