Určitě neobjednávám naposledy. Rychlost a kvalitka.

• Naozaj rýchle dodanie a kvalita výborná !!!

• jednoducha orientacia v e-shope
    • vynikajuci, velmi pohodlny material produktu
    • viac farieb k dispozicii
    • pohodlny strih
    • na vyber aj predlzena verzia
    • v ponuke v podstate jediny produkt
    • vyssie ceny

Manzelovi som kupila ttoto spodne pradlo na skusku - 1 kus na den otcov. Bol velmi spokojny a pyta si dalsie. Neskutocne mu vyohvouje predlzena verzia a material ako taky, vravi, ze su velmi pohodlne. Paci sa mi, ze su na vyber vo viacerych farbach. Nie su lacne, no pokial maju naozaj vydrzat, tak preco nie :) Uvidime casom :) Bola som prekvapena, ze najmensia velkost je vhodna v podstate uz pre deti, takze sa ich mozno v dohladnej dobe dozije aj 8rocny syn, ktory ma za chvilu prerastie :D Co by som mohla odporucit - PLAVKY :) prosim, zacnite vyrabat aj predlzene plavky ... kupila by som hned :D

Rýchle vybavenie objednávky

Maximálna spokojnosť s objednanym tovarom

• Vraj naozaj drzia vsetko tam kde treba, material kvalitny ako druha koza.balenie topka.

• Skvelý tovar,aj doručenie. Pri akýchkoľvek otázkach, môžete s nimi komunikovať.

Bola to 1.objednávka na základe recenzií na internete. Objednávala som pre muža ako prekvapko, že čo povie. Bol uveličený z kvality materiálu, že ako keby na sebe nič nemal :) Takže obchod hodnotím super, určite to nebol posledný nákup len škoda že v čase nákupu nebola dostupná aj čierna farba vo veľkosti čo som chcela.

Dobrá komunikácia a rýchle vybavenie .Super .

• rychlost

perfektní spolupráce

Objednala som 3ks. ale došli iba dva kúsy, tak som hneď reklamovala, ale takú rýchlu reakciu som nečakala, okamžite sa ozvali a bleskovo to vyriešili. Behom dva dni už som mala aj ten tretí chýbajúci kus. S tovarom veľká spokojnosť aj jednanie tiež. Tak že môžem iba vrelo odporúčať, a určite budem kupovať spodné prádlo iba značky KKTKY

• Kvalitný tovar
    • rýchle dorucenie
    • žiadna

Mäkučký, jemný materiál, výbormý strih, krásne sedia, lichotia postave, na tele príjemné

• rýchle vybavenie objednávky
    • kvalitné spodné prádlo

Zboží kvalitní a velmi rychle dodáno. Syn je spokojený.

Boxerky ktoré som zakúpila dlho nevydržali.
    Ale predajca sa zaujímal kde bol problém či to nebol chybný kus , alebo ako môžu vylepšiť výrobu.
    Komunikoval spoľahlivo a poslal iné na vyskúšanie. Uvidíme ako teda tie ďalšie vydržia.
    Inak boli veľmi pohodlné a výborne na nosenie a k problému predajca pristúpil zodpovedne.

Reakcia obchodu KKTKY.sk

Pozdravujeme,

mrzí nás vaša skúsenosť a taktiež že ste nás nekontaktovali. Snažíme sa vždy nájsť nejaké riešenie pre zákazníkov, aby boli spokojní.

Budeme vás kontaktovať a situáciu s vami ochotne doriešime, za kvalitu a prístup KKTiek ručíme vlastným… krkom!

Tím KKTKY

Bezproblémové a rýchle doručenie

• rychlé dodání
    • malý problém s objednávkou vyřešen obratem
    • trenýrky velmi pohodlné a příjemné
  • Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Veľká spokojnosť. veľmi príjemné na nosenie, veľkosť pasuje podľa tabuliek, po prvých noseniach a zaťažkávacích skúškach maximálna spokojnosť a pohodlie.
    Môžem len odporučiť.