- Objednal som si pneumatiku a po týždni sa mi ozval predávajúci, ze ho nemajú skladom, ale vedia doručiť do dvoch-troch týždňov...to ide pešo niekto s tou gumou?
Obchod by si najskôr mal urobiť poriadok na svojej stránke a ponúkať tovar, ktorý majú naozaj skladom a nie do dvoch-troch týždňov...
Nakoniec našli niekde v sklade, ale že sa nedá zaplatiť na dobierku... to ako naozaj???Reakcia obchodu Kingtyre.sk
Vážený zákazník,
mrzí nás, že Vaša skúsenosť s nákupom v našom e-shope nesplnila Vaše očakávania. Dovoľte nám však uviesť celú situáciu na pravú mieru.
Pri konkrétnom type pneumatiky, ktorú ste si objednali, bola na našich stránkach od začiatku uvedená informácia, že sa nachádza v externom sklade s predpokladanou dobou doručenia do 14 dní. Naši operátori Vás v priebehu týždňa kontaktovali s cieľom potvrdiť tento termín.
Čo sa týka obmedzenia platby na dobierku – pri tovare, ktorý sa naskladňuje a expeduje priamo z externých logistických centier, je z procesných dôvodov vyžadovaná platba vopred (kartou alebo prevodom). Ide o štandardný bezpečnostný a logistický postup.
Keďže ste možnosť platby vopred odmietli, objednávka bola na Vašu žiadosť stornovaná.
Napriek tomu berieme Vašu spätnú väzbu vážne. Neustále pracujeme na tom, aby boli informácie o dostupnosti a podmienkach dopravy pre našich zákazníkov čo najzrozumiteľnejšie už v procese nákupného košíka, aby sme predišli podobným nedorozumeniam.
Prajeme Vám veľa šťastných kilometrov na cestách.
S pozdravom,
Tím zákazníckej podpory