Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

S takýmto negatívnym prístupom som sa ešte nestretol !!!
    Dňa 11.12.2025 som si za 199,-€ objednal tovar s dodacou lehotou 21 - 28 dní.
    Ani po uplynutí tejto lehoty som nič nedostal. Po telefonáte 12.01.2026 som dostal ubezpečenie,
    že objednávka bude stornovaná a peniaze mi prídu na účet. Ani po dnešnej urgencii som nič nedostal.
    Už mi z toho nevychádza nič iné, len sa obrátiť na políciu pre podozrenie o podvod ...

• vždy som bola s týmto obchodom spokojná

• rýchlosť

• Rychle vybavenie

• rýchle dodanie, lepšie ceny

• Rychle dodanie

• Všetko čo sa vymyslí na Slovensku - hoci iba čiastočne, je dobré pre Slovensko. Inak sme iba obyčajní nákupcovia cudzích výrobkov. Už dávno neplatí že západný výrobok je super a východ - "očumujte nás vy zaostalí čo vám podhodíme" Nie je to iba v obchodoch s technikou /ale hlavne v potravinách/. Možno nedosahuje 100% parametre tých západných výrobkov, ale nie je od nich ďaleko a je účinný, a jeho cena je normálna a nie umelo premrštená kvôli značke.

Výhoda je tá, že výrobok funguje dobre, po mesiaci používania sme s ním spokojní, a je to iba za zlomkovú cenu oproti "západnému".

objednal som 3 balenia eBsezorov a boli na 1. raz dodané len 2 ks inak s dodávkou som bol spokojný a doporučujem aj ostaným.

• obchod ponuka kvalitny tovar
    • nezistil som

tovar mi bol dodany poskodeny zo strany prepravcu.
    komunikacia s obchodom bola v poriadku.
    poskodeny tovar mi bol obchodom doruceny o dva dni neskor.
    reakcia obchodu pri rieseni problemu rychla a bezproblemova. ak si budu citat moju recenziu touto cestou by som sa im chcel podakovat. keby vsetky internetove obchody pracovali ako tento.
    dakujem

• rýchlosť

celkovo dobre

• Asi ziadne. Do dnesneho dna nebol tovar doruceny, a nikto sa ani nekontaktoval.
    • Asi v prijimani objednavok.

Jedinym slovom - zle.

• Rýslosť dodania

Bol som spokojný

• dobra cena za vykonny pristroj
    • rychlost dodania

odporucam tento obchod ostatnym

• rýchle dodanie, zaujímavý tovar

Tento obchod doporučujem kvôli zaujímavých produktom, ktoré inde nenájdete, rýchle dodanie tovaru.

• kvalitná kozmetika novinka
    • nemá

dodporučujem

Ok

• Rýchle zaslanie tovaru.

• vyber a ceny

• Sokkal szélesebb tájékoztatást a fogyasztási társadalomnak.

Az elküldött emailokra és azok fordítására nagyobb gondot kellene fordítani hogy kölcsönös üzletek jöjjenek össze.

• Dobra cena.