• Rýchle dodanie, kidvak je prepracovaný, pripravený na použitie.

• Krásne zabalená zásielka, rýchle doručenie

• rýchle dodanie, návod na použitie pristredníctvom videa

• Rychle dodanie
    • Kvalita materialu
    • Prehľadný eshop s podrobným vysvetlením používania a údržby produktu
    • Slovenský povod
    • Vrátenie do 60 dni len pri drahších prevedeniach a neopratom stave vyrobku

Kidvak nám naozaj velmi pomaha so zaspávaním. Nás syn je vo veľa prípadoch 1%,nastastie, pri Kidvaku to tak nebolo:) Zaspávanie max. do 10 min., spokojny a hlboký spánok. Velmi kvalitná slovenska výroba,naozaj funkčný produkt,kvalitny material,skvely eshop s videami,rychle dodanie. Kidvak naozaj funguje a neuveritelne pomaha so zaspávaním. Velka spokojnost!

Rýchle jednanie a dodanie. Tovar výborný.

• promptná komunikácia
    • príjemná komunikácia

obchod reagoval veľmi promptne na moje otázky pred nákupom. Po prijatí objednávky dovysvetlil moje otázky k produktu.

• Veľmi milá a ochotná majiteľka, vyhovela mi s osobným odberom mimo otváracích hodin
    • Kidvak využívame už tretí rok, je to skvelá pomôcka, bez ktorej by sa nám omnoho ťažšie fungovalo keďže syn dokáže spat len za pohybu

Objednal som, prislo. Kidvak super ale stojan otras. Hrdzavy, ledva som ho spojil. Skaredo pozvarany, stoji na zvare, musi byt na koberci inal znici podlahu

• Pomoc pri výbere
    • Prehľadný eshop a možnosť dokúpiť všetko k inštalácii na jednom mieste
    • Podpora sociálneho podniku

Kidvak sa bábätku páči, rád sa v ňom hojdá. Tešíme sa na ďalšie používanie.

som nadsena, moc dakujem, uz sa tesime ked bude malinka vo vaku.
    moc moc dakuejeme je krasny. vemi precizna robota a originalne.

Úžasná kvalita, deka je mäkkučká a príjemná na dotyk.

• Dodanie bolo velmi rychle.
    • Prehladny eshop.
    • Clanky/blog, kde si clovek prestuduje detailnejsie informacie ku kidvaku.
    • Ide o socialny podnik. Je mi to sympaticke.
    • Samotny kidvak - je to uzasna pomocka. Pripomina babätku prostredie bruska. Tlmene svetlo, hojdanie, teplo...

Sme velmi vdacni za Kidvak a skusenost s celou objednavkou. Vyhodou su aj clanky na blogu kde si mozu rodicia podrobnejsie precitat odpovede na rozne otazky ku kidvaku, jeho montazi a jeho prinosom. Ja osobne som nasla aj video s majitelkou obchodu, co mi osobne velmi pomohlo zvazit vopred starostlivo kupu. Kidvak je uzasny, je to jedna z najlepsich veci co sme pri 3 detoch zaobstarali do vybavy.
    Dakujeme

Výborná komunikácia, ochota, ústretovosť pri výbere, aj pri ďalších otázkach ohľadom upevnenia

Úžasné štýlové detské hniezdo, určite stojí za tie peniaze. Navyše som dostala krásny darček.

• Rýchlosť dodania, ochota pomôcť, skvelá komunikácia

Nadherny produkt, absolutna spokojnost

• Uzasne originalni zbozi, skvely osobni pristup, rychlost dodani.

• Krásna kvalitná práca slovenských rúk, kvalitné materiály. Kladne hodnotím aj to, že kidvak prišiel "zložený", takže ho stačilo len vytiahnuť a zavesiť
    • Žiadne

• Rýchle dodanie
    • Veľmi ochotne mi po dohode ušili zrýchlené Kidvak ktorý nebol skladom
    • Precízne spracovanie

Produkt Kidvak sa ukázal ako neskutočná pomoc pri uspávaní bábätka. Som na 100% spokojná a šťastná. Už si neviem predstaviť žeby sme ho nemali doma. Už žiadne presilené ruky z nonstop natriasania Veľká vďaka za tento produkt ❤️