Od objednania ubehli pomaly dva tyzdne a až vtedy obchod zistil ze mnou objednaný tovar nema na sklade.
    Ale prieskum spokojnosti vedeli poslať skôr ako hocijakú inú info.

Balík prišiel roztrhaný,ledva zabaleny

Reakcia obchodu KidsMall

Dobrý deň, mrzí nás, že váš balíček nedorazil k vám v rovnakom stave, ako odchádzal od nás - s láskou zabalený a prevoňaný. Problém preverujeme u nášho zmluvného prepravcu.

Náramok ktorý som objednala bol evidentne vadný kus nakolko hneď po otvorení tam chýbala časť s ktorou by ten náramok držal na ruke, župan tenký slabá kvalita, hrebeň OK, bomby sme ešte neskúšali.

Reakcia obchodu KidsMall

Milá zákazníčka, ďakujeme z Vašu recenziu, obal s hodinkami a jeho obsah boli pred expedíciou skontrolované a boli bez akejkoľvek chyby. Pravdepodobne ste si pred objednaním nevšimli, že zapínanie na hodinkách funguje na princípe ako väčšina náramkov napr. na Apple Watch - teda jednu časť náramku prevlečiete cez očko druhej strany náramku a na požadovanom obvode obe časti k sebe prichytíte. Zasielam link na (mimochodom jeden z najpredávanejších produktov na našom webe :-) - náramok s leskom na pery), kde je vidno aj detailné fotky zapínania hodiniek: https://www.kidsmall.sk/lesk-na-pery-v-naramku-little-unicorn/
    V prípade, že si aj napriek týmto dodatočným informáciám prajete produkt reklamovať, zašlite nám prosím detailné fotky vady na náš mail [email protected] a Vašu reklamáciu budeme preveríme.
    Prajeme pekný deň z KidsMall

Objednala som ai flasku,ktora prisla bez naustku. Napisala som email a danu flasku reklamovala,na co mi odpisali,ze mi zaslu druhu. Druhu flasku mi sice poslali,ale chceli aby som za nu opatovne zaplatila !!! Takze raz som zaplatila za nefunkcnu flasku a teraz mam znova zaplatit za dalsiu novu.

Dobrý deň pani Antónia,
    mrzia nás komplikácie, ktoré Vám týmto vznikli, ihneď, ako ste nás včera kontaktovali sme zásielku preverili a zistili sme, že sme omylom skopírovali Vás pôvodný prepravný štítok, na ktorom bola dobierka, za čo sme sa Vám obratom ospravedlnili a zaslali znovu fľašku bez dobierky. Ešte raz sa ospravedlňujeme. Pekný deň, KidsMall.