Prihlásiť sa a pridať recenziu

• výborná komunikácia s obchodom
    • rýchle jednanie
    • dodanie ako bolo dohodnuté
    • objednali sme si 3 druhy farieb stoličky, biele však nemali a opäť musíme platiť 5 € za dopravu

• vsetko ako ma byt

• slušné jednania a rýchle dodanie tovaru

• v celku spokojnost, no nastal problém pri samotnom spojení sa so mnou z kuriérom, ktorý mi viezol tovar. Kuriér nemal moje číslo hoci som ho pri objednávke zadala.

• Už sú to tri týždne tovar stále nemám

• Promtnost

Tovar nedorazil ani po 10 dňoch.

rychlo vybavene

• prehladnosť
    • cenovo prijatelné

• Prekvapivo krátka dodacia lehota (stolicka, ktoru sme nevedeli nájsť v žiadnom inom obchode).

• obrazok, objednávka, dodanie...super

Obchod je po každej stránke dobrý, veľmi kladne hodnotím komunikatívnosť obchodu a promptné vybavenie mojej objednávky. Odporúčam v tomto obchode nakupovať, určite budete spokojní.

• dobré ceny

dobrá komunikácia a ceny

• Nizka cena
    • Dlhsia dodacia lehota, nespravne popisany tovar, resp. nedostatocne charakterizovany.

Ak niekto hlada rozkladaci stol, v ziadnom pripade neodporucam stol "Corinna". Cast, ktora sluzi na rozlozenie, totiz vobec nieje sucastou stola. Takze ak si nechcete vybrat cast sluziacu na rozlozenie stola niekde zo skrine, nekupujte tento stol.

• Najnižšia cena

• doručenie tovaru na dobierku
    • doručenie tovaru presne na miesto dohody
    • neskoršie dodanie tovaru -v ponuke bola uvedená dodávka bola do 1-3 dní /tovar bol dodaný až na 9 deň/

dostupná cena tovaru
    odporúčam túto formu nákupu
    veľmi dobrá komunikácia dodávateľa so zákazníkom - informovanie o pohybe objednaného tovaru

• Neviem sa vyjadriť, tovar mi nebol doručený.
    • Nemám prehľad o stave objednávky

Nákup cez Ketyban som realizovala prvý a zároveň posledný krát. Problém bol hneď pri odoslaní objednávky. Nebola mi doručená notifikácia objednávky - musela som urgovať, až následne mi bola doručená notifikácia. Tovar mi vôbec nebol doručený a nedostala som ani žiadnu informáciu o stave objednávky.

• Len toľko, že faktúra slúži ako príloha v maile a nemám možnosť vytlačiť.Inak nič

• Výborná komunikácia

Odporúčam