- *****
- *****
*****
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Ďakujeme za Váš nákup a recenziu.
- prehĺadný,perfektná komunikácia,rýchlosť dodania
- zatiaľ žiadne
určite odporúčam
Dobrý deň p.Jano,
ďakujeme Vám za nákup a recenziu. Sme radi, že ste si vybrali eliptor značky KETTLER.
Prajeme Vám príjemné cvičenie. -
- Dokáže zabezpečiť náhradné diely aj po uplynutí záručnej doby.
Pozitívne
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Ďakujeme Vám za za nákup v našom obchode a pozitívnu recenziu. Teší nás spokojnosť zákazníkov s našimi službami.
Pri komunikácii s e-shopom bola dobrá komunikácia a ústretový prístupu k zákazníkovi.
Dobrý deň p.Mirec,
ďakujeme Vám za nákup v našom obchode a pozitívnu recenziu. Prajeme Vám príjemné cvičenie na eliptickom trenažéri značky Kettler. -
- Vyborna donaskova sluzba - dohodli sa na konkretnom case, ktory dodrzali.
Dobrý deň p.Soňa,
sme radi, že ste boli spokojná s našimi službami.
Ďakujeme Vám za nákup a pozitívnu recenziu.
Prajeme Vám príjemné cvičenie. :) -
- Kvalita tovaru, Dodacia lehota a komunikacia so zakaznikom
Najlepší
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Ďakujeme Vám za nákup a priaznivú recenziu. Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami.
- Rýchlosť
- Zatiaľ neviem
Ten istý tovar som si chcel kúpiť inde.
Ale obchodník mi nedokázal tovar dodať ani po mesiaci čakania a tu som to mal na druhý deń.Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Dobrý deň p.Roman,
pevne veríme, že v budúcnosti nás uprednostníte už pri prvom výbere a nestratíte drahocenný čas pri čakaní tovaru od iného predajcu.
- kvalitu
- nezistil som
odporúčam
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Ďakujeme Vám za Váš nákup a priaznivú recenziu.
Perfektná práca zamestnancov - od rady pri výbere, cez komunikáciu o doprave. Stručne, jasne, ale nesmierne ústretovo, s tak profesionálnym a pritom príjemným prístupom som sa ešte nestretla.
Dobrý deň p.Katarína,
sme radi, že ste boli spokojná s našimi službami, na ktorých si veľmi potrpíme.
Ďakujeme Vám za nákup v našom obchode a priaznivú recenziu. -
tovar doruceny rychlo, bezproblemovo
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Ďakujeme Vám za nákup a priaznivú recenziu.
- rýchle dodanie - avšak na stránke by som uviedla/nahradila som že údaj na stránke, kt. uvádza dodanie tovaru, tovar je na sklade, hovorí o dodaní tovaru kuriérskej službe. t.j. dodanie tovaru nebude do 1 dňa lebo tovar je na sklade
- chýba mi kamenná predajňa, kde by som si mohla stroj vyskúšať, odskúšať, vybrať pre seba najvhodnejší
Dobrý deň p.Lenka,
tovar sa snažíme expedovať čo najskôr no niekedy sa nám tento plánovaný čas z objektívnych dôvodov predĺži.
Tovar je možné vyskúšať v našom showroome.
- Rychlost
- Neviem
Vyborny
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Ďakujeme Vám za nákup v našom obchode a priaznivú recenziu.
- Netreba behat po obchodoch. Hľadala som konkretny tovar a vy ste ho mali v ponuke.
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Sme radi, že sme Vám ušetrili kopec času behaním po obchodoch a takto z pohodlia domova ste si mohli vybrať ten najlepší produkt pre Vás z našej ponuky.
- kvalita výrobku
kvalita výrobku
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Sme radi, že ste si pri výbere zvolili značku Kettler, ktorá patrí k lídrom v rámci domácich fitness zariadení.
- Spokojnost
- Ziadne
Odporucam
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Ďakujeme za nákup a recenziu.
- široký sortiment značky Kettler a dostupnosť produktov skladom, rýchle dodanie
- chýba komunikácia - od potvrdenia objednávky po doručenie - napr. ešte potvrdiť že v akom termíne - presný deň, bude dodaný tovar emailom
Spokojnosť, tovar kvalitný, personál obchodu priamo doručuje tovar a vie podať aj bližšie informácie o príslušenstve, spoľahlivosti a montáži, keď niečo budem potrebovať určite sa znovu na obchod obrátim
Dobrý deň p.Ľudmilka,
sme radi, že ste bola spokojná s našimi službami a veríme, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti.
Prajeme Vám príjemné cvičenie. -
- určite je pre mňa výhodou nákup na splátky
skúsila som tento obchod na odporúčanie od kolegu a bola som veľmi spokojná s promptným vybavením objednávky
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Sme radi, že sme naplnili Vaše očakávania. Ďakujeme Vám za nákup a pozitívnu recenziu.
- rýchlosť on-line komunikácie
- ochota poradit a odporučiť najvhodnejšie zariadenie
- ochota pomoct pri doruceni - vyneseni tovaru
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Sme radi, že ste boli spokojný s Vašim nákupom a ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu.
- Servis u zákazníka bol pre mňa rozhodujúci.
- Zatiaľ o ničom neviem.
Doporučujem.
Dobrý deň p.Božena,
ďakujeme Vám za nákup v našom obchode a priaznivú recenziu. Spokojnosť zákazníkov je u nás na prvom mieste a práve preto im poskytujeme nadštandardné služby. -
- Výborná komunikácia, rýchle dodanie
- nemá
Odporúčam, je to seriózna firma, ktorá ponúka kvalitné produkty za dobrú cenu.
Reakcia obchodu KETTLER-SPECIAL
Sme radi, že ste boli spokojný s Vašim nákupom a ďakujeme Vám za Vašu recenziu s odporúčaním pre ostatných.