- Bez mojho vedomia mibzrusili objednavku, nik ma neinformoval
Hezký den,
Vaši objednávka byla stornována z důvodu neuhrazení. Pokud není objednávka do 5 dnů uhrazena, je automaticky zrušena.
Pokud máte k objednávce jakékoli dotazy nebo nejasnosti, kontaktujte vždy náš zákaznický servis, kde Vám kolegyně rády sdělí všechny podrobnosti a pomohou vše vyřešit.
Kristýna -
Rýchle doručenie, kvalitne balené. Spokojnosť.
Hezký den, Majka,
děkujeme Vám za hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.
- rýchla komunuikácia
- rýchle doručenie
- balenie jedál
- darček k objednávke
Velka spokojnost
Reakcia obchodu KetoDiet.sk
jsme rádi, že se k Vám balíček bleskurychle dorazil a přejeme Vám, ať se s KetoDiet daří shazovat přebytečná kila.
Za tým KetoDiet zdraví,
Pavlína -
- Rýchly bezproblémový nákup
Som veľmi spokojná. Ďakujem aj za darček.
Hezký den, Katarína,
Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě! Ježíšek byl letos štědrý a dárečky rozdával po celý prosinec. :-)
Musim hodnotit,len POZITIVNE
Spokojná
to nás moc těší! Děkujeme za hodnocení. ♥
Kristýna -
dakujem Pavle za zabalenie a darcek
- rýchle dodanie. super
Kristýna -
Rychle dodanie, vyborna kvalita.
+ všetko
- ničReakcia obchodu KetoDiet.sk
Hezký den,
děkujeme Vám moc za hodnocení, vážíme si ho. :-)
Kristýna -
Dobrý a spoľahlivý obchod.
Rýchle dodanie ,chuťovo tovar výborný ,mne osobné vyhovuje pri tejto diéte,že tovar je uz prakticky nachystany v sackoch nie dlhodobo príprava jedla za pár minút,hotový a už len čakať na výsledky dobrého pocitu a hlavne schudnutia!!!
Hezký den,
velké díky za obsáhlou a pozitivní recenzi na Váš nákup. ♥
Moc nás Vaše spokojenost těší a věříme, že se Vám podaří s KetoDiet dosáhnout požadovaných výsledků snadno, rychle a s chutí!
Výborná chuť produktov
pohode
Neprišiel mi zaplatený tovar , ktory som si objednala.. aj som písala späť, ale žiadna odpoveď
Hezký den,
velmi nás mrzí Vaše nemilá zkušenost, kolegyně na Zákaznickém servisu vždy požadavky zákazníků řeší obratem, je potřeba se vždy obrátit na e-mail [email protected] a nebo na telefonní číslo +421 233 046 996 kde jsme každý den od 8.00 - 16.00 k zastižení.
Samozřejmě s Vámi vše rádi vyřešíme a případné chyby napravíme. Neváhejte nás, prosím, kontaktovat.
všetko OK
Oproti minulosti sa zmenilo balenie jednotlivych poloziek a teraz je to neprehladne. Aspon ja to tak vnimam. Nepovazujem to vsak za ziadny vazny nedostatok. Podstata ostala zachovana v povodnej kvalite a to je podstatne.
Hezký den, Dušane,
moc si vážíme Vaší zpětné vazby a jsme rádi, že jste se s námi o svou zkušenost podělil. :-)
Přejeme mnoho úspěchů!
Kristýna, KetoDiet -