- velmi rychle dorucenie
- dobre vyrobky
-ked maju zlavu na tovar, neuplatnuju zlavu z nazbieranych gombikov!
-ceny su neprimerane vysokeReakcia obchodu KetoDiet.sk
Dobrý den, Dany,
rádi bychom Vás informovali, že slevy a věrnostní body (knoflíčky) se nemohou kombinovat, tato informace je uvedena i v postupu objednávky. Nicméně Vaše nasbírané knoflíčky si můžete ponechat a uplatnit je v době, kdy nebudou probíhat žádné jiné slevové akce. Věříme, že tato možnost Vám poskytne příležitost ušetřit při budoucích nákupech. ♥
Přejeme mnoho úspěchů nejen s KetoDiet.
- Top servis
Hezký den,
moc děkujeme za pochvalu, vážíme si toho, že jste byli s naším servisem spokojeni. ♥
- skvely vyber
- rýchle dodanie, profesionálny prístup
Hezký den, Sašo,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za pochvalu rychlého dodání a profesionálního přístupu. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni a že jsme mohli splnit Vaše očekávání. Naše tým se vždy snaží poskytovat nejlepší možnou zákaznickou zkušenost a Vaše slova nám dávají jistotu, že jdeme správným směrem.
Kristýna -
- kurierom, bezproblémov, platba kartou. Šikovné!
Vysoko som spokojna.
Hezký den, Maja,
moc nás Vaše spokojenost těší a děkujeme, že jste se podělila o svou pozitivní zkušenost. ♥
rýchle vybavenie
- Jedlo chutné.
- Tovar mi ešte po 5 dňoch od objednania neprišiel. Strašne dlho trvá doručenie.
- Naposledy mi poplietli objednávku a prišli iné produkty ako som si objednala. Takže 2 týždne čakačka bez jedla.
Vážená Lolo,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme rádi, že Vám chutná naše jídlo. ♥
Nicméně, je nám velmi líto, že jste narazila na problémy s doručením a objednávkou. Chápeme, že jakákoli zpoždění nebo chyby mohou způsobit nepříjemnosti a omlouváme se za to.
Během státních svátků může dojít k zpoždění doručení, ačkoliv se snažíme minimalizovat dopad na naše zákazníky. Co se týče chyby v objednávce, je to něco, co bereme velmi vážně a pracujeme na tom, abychom zajistili, že se to nebude opakovat.
Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na [email protected] a my se postaráme o rychlé vyřešení situace, včetně zaslání správných produktů za ty, které byly odeslány chybně.
Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.
S pozdravem, Tým KetoDiet -
- Rýchle dodanie, celkovo dobrá spolupraca
- Bezproblémový rýchly nákup
Hezký den, Maťo,
moc nás Vaše recenze i spokojenost těší a děkujeme Vám za přízeň!
Všetko OK
Reakcia obchodu KetoDiet.sk
děkujeme za Vaši recenzi a za pochvalu rychlosti našeho dodání. Jsme rádi, že jste byli s naší službou spokojeni. V KetoDiet si zakládáme na tom, aby naši zákazníci obdrželi své objednávky co nejrychleji a v nejlepším stavu. Těší nás, že to oceňujete.
Přejeme Vám mnoho úspěchů a radosti s našimi produkty a těšíme se na Vaše další objednávky.
S pozdravem,
Tým KetoDiet -
Maximálna spokojnost
- Rýchle dodanie.
Hezký den,
Jsme potěšeni, že jste ocenili naši snahu o rychlé doručení. Děkujeme za vaši podporu a důvěru v naše služby.
Kristýna -
- Rozmanite vyrobky, dobra kvalita, chutne :)
Spokojnosť
Hezký den, Ňaňa,
Děkujeme za vaši recenzi a za to, že jste si vybrali KetoDiet! Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a motivací do budoucna.
'
Spokojná
- Som spokojná
- výhodu,som spokojná
- Veľmi rýchle doručenie a ku všetkým produktom podrobné informácie na stránke ešte pred kúpou.
- 95% toho čo som vyskúšala chutilo veľmi dobre
- Vyššie ceny, neoplatí sa kupovať keď práve nie je nejaká akcia (ktoré sú ale často)
- Nekupujte si cesto na pizzu
Hezký den, Ana,
Děkujeme za vaši recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení a s podrobnými informacemi o produktech na naší stránce. Těší nás, že většina našich produktů vám chutnala. Oceníme vaše upřímné hodnocení cen a snažíme se pravidelně nabízet akční ceny, aby byla naše nabídka dostupnější. Co se týče těsta na pizzu, vezmeme vaše postřehy k srdci a podíváme se na možnosti jeho zlepšení. Děkujeme, že jste si vybrali KetoDiet, a doufáme, že i nadále budete s našimi produkty spokojeni.
Kristýna