Ocenila by som filtrovanie / poradenstvo/ alebo aspon popis, na aky typ nohy su ktore topanky vhodne (sirsie/uzke, vysoky/nizky priehlavok), aby sme nemuseli zbytocne vracat nevhodne topanky a utracat na postovnom.
- Objednavka bola vybavená a doručená do dvoch dni.
- Rychle dodaniey
- Expresne rýchle dodanie. Objednávala som začiatkom týždňa na Slovensko dva páry topánok, ktoré sťahovali z dvoch rôznych predajní v Čechách. Telefonicky som sa informovala, či by mi mohli byť doručené topánky ešte do víkendu. A boli :-) Veľká vďaka za ústretovosť a rýchle dodanie. Maximálna spokojnosť s e-shopom!
- Rýchle doručenie
- Kvalitná obuv
- Originál
- Vyborna cena
- Rychla doprava
veľmi pohotový obchod, promtný, rýchly, kvalitný tovar
- Extrémne rýchle dodanie...to som nečakal...
- Rýchlosť
spokojnosť
Rychle dorucenie, celkova spokojnost
- spoľahlivosť, kvalita
Super nezničitelné detské topánky, aj voľnejšie v oblasti prstov a môžu sa prať
Objednala a zaplatila som dva páry topánok. Odpísali mi, že jeden už nemajú, nech si vyberiem niečo iné alebo mi peniaze vrátia alebo zrušia objednávku. Vybrala som si iné, ale obchod nereaguje, neodpisuje, peniaze nevrátili.
- Tovar podla ocakavania krasny a pohodlny.
- Rychle dorucenie a kvalitne zabalene.
- Prvykrat som skusila objednavat podla velkostnej tabulky a objednala som male, takze nieco musim vratit. Ale uz mam na ceste spravnu velkost.
- Vyuzila som vyhodnu 20 eur zlavu na 1 nakup
- kvalitne skoro neznicitelne topanky, kupujeme opakovane. Pre 3 rocneho syna, ktory brzi iba topankami TOPka
- Nizsie ceny oproti inym eshopo ktore predavaju KEEN
- Topanky su lahke
- Všetko od objednávky po doručenie bolo bez problémov
Odporúčam
- Rýchly
- Kvalitná obuv
- rýchle dodanie a všetko v poriadku