- Po uhrazení objednávky nejsem ani jednou informován o jejím stavu.
- Poštovné zdarma
Už 6-ty den po zaplacení nevím co se děje.
nerozumiem tomu, že objednávka bola potvrdená pred 3 týždňami a dodnes tovar neprišiel.
- - dodaný tovar (lyžiarska prilba) nebol nový/ bol používaný resp. dlhšiu dobu vystavený (odstrihnuté štítky, známky používania resp. zašpinená vnútorná výstelka
- Tovar prišiel poškodeny
- Dostupnosť tovaru ktorý som už inde nenašla
Dlhá dodacia tovaru,tovar (turistické topánky) mi boli doručené v zbytočne obrovskej krabici a nijako nezabezpečené (v nijakej plastovej fólií,v ničom) -topánky boli z ich originál malej krabice takmer celé vysypané po veľkej krabici v ktorej boli posielané a nakoľko tam neboli nijako zabezpečené a to dokonca ani pri prevoze dvoma krajinami,tak mi prišli celé ošuchané,ale nakoľko sú to turistické topánky, ktoré sa mi ešte používaním pravdepodobne ošúchajú, ktoré som bola rada že mi po dlhšom čakaní vôbec prišli a nechcelo sa mi ich vracať a vymieňať nazad do Čiech, takže aj keď ma to naštvalo som ich nechala,ale nemalo by sa to stávať,aby objednávky boli posielané bez nijakého zabezpečenia a uberali tak zákazníkovi na kvalite aj dosť drahého tovaru...
- -neskutočný výber Grisportov
- -parádne akciové ceny
- -komunikácia
- -kvalitný tovar
- -objednávka zrušená z dôvodu vypredania tovaru
- -ponúkajú tovar, ktorý je už vypredaný
- -nedá sa platiť kartou
V tomto obchode som nakupovala druhýkrát, prvýkrát v roku 2017, vtedy prebehlo všetko super, ktorý som si objednala bol aj dodaný, tentokrát nie. Preto nákup nemôžem odporučiť. Nabudúce hádam budem rýchlejšia a boty ostanú aj pre mňa.
Nedostal som produkt o ktorý som žiadal.
Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené. Zákazník hodnotil produkt.
Tovar nedorazil, zo strany predavajúceho žiadna reakcia.
Pred dvomi týždňami som si objednal tovar s tým, že ho majú na sklade. Doteraz som ho nedostal a obchod ani nepovažuje za potrebné mi niečo napísať.
Tovar mi nebol včas doručený.
Nie je mozne platit kartou, iba cezhranicny prevod.
- Ak nemaju dany vyrobok na sklade nemali by ho mat v ponuke
- komunikacia
- zatiaľ tovar nie je ani na sklade
- ponúka tovar ktorí nie je na sklade