Šálky nemajú chybu, krásne sú. Veľmi rýchle dodanie.

• Strašne dlhá doba doručenia

Reakcia obchodu Kavaleria, s.r.o.

ospravedlňujeme sa za meškanie zásielky, ale nakoľko sa Vám snažíme dodať čerstvú kávu priamo z pražiarne tak sme museli čakať na dodanie kávy ku nám (ako máme písane na stránke). Hneď ako nám káva prišla sme objednávku poslali. Za zdržanie môže aj dopravca nakoľko balíček je uňho už 3 dni.

Potreboval som vedieť najprv rozmery šalok až potom objednat a odpisali mi v ten isty den a v sobotu!dodanie rychle a tie šalky nadhera.odporučam určite

Po objednani tovaru mi neprisiel potvrdzujuci email o prijati objednavky takze som chvilu nevedela, ci bola prijata alebo nie, vzhladom k tomu, ze som zvolila platbu na dobierku. Az email od packety o par dni neskor mi to potvrdil. Moja objednavka dorazila v poriadku. Salky na kavu, ktore som si objednala predcili moje ocakavania. Ocenila som taktiez balenie bez plastu, obsah krabice bol vyplneny papierom. Este by ste to mohli vylepsit papierovou lepiacou paskou namiesto plastovej a bolo by to aj z tohto hladiska 100%.

• Komunikácia aj prostredníctvom IG
    • rýchla odpoveď
    • kvalitný tovar
    • priaznivá cena
    • Žiadna

Obchod určite odporúčam. Tovar dorazil rýchlo, bez poškodenia.

• Rýchlosť dodania

Veľmi pekné produkty, ochota a spolupráca

• výborne zabalené a krásne produkty :-)

• Každá šálka osobitne zabalená

Nádherne šálky, rýchle doručenie, môžem len odporúčať, určite ešte budem objednávať :)) ďakujem!

• všetko super

odporúčam

Nakupoval som prvý krát a super

• rýchle dodanie
    • kvalitné produkty
    • obsluha
    • personál komunikácia

• Jednoduchá komunikácia, aj cez instagram
    • Rýchle doručenie
    • Kvalitný tovar
    • Pestrý sortiment produktov

Ja som s obchodom spokojný a určite by som ho odporučil

• Rychle odoslanie zasielky
    • Prehladny eshop
    • Dobre ceny
    • Neda sa platit kartou

Reakcia obchodu Kavaleria, s.r.o.

Ďakujeme za recenziu :) Už sme doplnili aj možnosť platby kartou ;)

salky su krasne a jedinecne
    pridal by som viac moznosti platenia

Reakcia obchodu Kavaleria, s.r.o.

Ďakujeme za recenziu. Sme radi, že sa šálky páčia :) V blízkej dobe bude možnosť online platby rôznymi spôsobmi.

Hrnčeky vyzerajú trochu inak ako na obrázku. Textúra je iná, farba je iná. Sú síce funkčné, prišli zabalené vporiadku, nebudeme ich vraciať, keďže hrnčeky potrebujeme, ale sú to doslova hrnčeky z Aliexpresu a už viac keramiky z obchodu neobjednáme…..

Reakcia obchodu Kavaleria, s.r.o.

Ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Nakoľko šálky sú ručne maľované, tak každá môže byť trochu iná a nemusí byť úplne totožná s fotkou produktu na webe. Za kvalitou svojich výrobkov si stojíme, a za svoje pôsobenie sme ešte nemali žiadnu reklamáciu. Ak sa Vám šálky nepáčia, môžete nás kontaktovať a šálky pokojne vrátiť.

• rýchle vybavenie
    • skvelá komunikácia so zákazníkmi

• rýchle vybavenie objednávky
    • rýchle doručenie
    • možnosť doručiť cez Packetu
    • možnosť zaplatiť iba bankovým prevodom

Reakcia obchodu Kavaleria, s.r.o.

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie :) Ospravedlňujeme sa ale mali sme chybu na stránke ale už je možne objednať aj na dobierku.

• Dizajn
    • Balenie

Reakcia obchodu Kavaleria, s.r.o.

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie :) Sme radi že sa nám naše výrobky páčia :)

• Rýchle dodanie
    • Komunikacia
    • Vyber
    • Viacej slovenských praziarni na jednom mieste, nemusím objednávať z viacerých a platiť viacej poštovného
    • Nemajú predajňu ☹️

Určite ešte nákupim, spokojnosť

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.