- nie ziadna informacia o dostupnosti tovaru
- Objednavku urobil som 11.12.2022. Volal som v obchod cca. 11 krat a mne zdvihli telefon len 3 krat. Pri poslednem hovore manager slubil co tovar bude doruceni na sklad priblizne 16.12.2022, uz dneska 27.12.2022 a tovar stale nie doruceny. Cena tovaru za ktoru som jeho kupoval vyrastla na webovej stranke z 215.90 EUR do 357,00 EUR. Obchod state ne zdvida telefor
- Uvadzaju ze tovar skladom a ani po dvoch tyzdnoch nedorazil. Dalsi babracky eshop... aby ziskali zakaznikov tak podvadzaju... ziadny tovar slladom a dorucenie v nedohladne. Len stracate cas objednanim tovaru u takychto podvodnikov
Zla komunikacia. Neochota riesit problemy. Pomiesany tovar. V mojom pripade mi bol dodany aspon lepsi tovar. V pripade nakupu alarmu neodporucam vobec kupovat, potrebny technik pri spojazdneni !
- Chýba manuál zariadenia v slovenčine,nie je uvedené, že treba dokúpiť HDd, nejasné zobrazenie prvého prihlásenia, vloženia sken.kodu...
- Maximalna neochota majitela same klamstva, ziadna komunikacia a ignorovanie mojich otazok. Dodanie tovaru bez slovenskeho navodu. Naslubovanie pomoci a nakoniec ignoracia. Urcite by som tu uz nenakupoval.
Arogancia obchodnika.
Reakcia obchodu Kamerovy-set
Vazeny zakaznik dakujem za recenziu aj napriek tomu ze je negativna ale neda my povedat ako to cele bolo objednali ste si kamerovy system ip +alarm paradox dostali ste vyraznu zlavu to ste do recenzie obchodu nenapisali so susedom nemate ani potuchy ako sa to montuje ak ked sused je IT specialista a vy elektrikar 60 rokov ked jedina elektronika bola tranzistor a ziarovka.poslal som vam kompletne shemy zapojenia ani stoho ste nemali ani paru vyst ponukol som vam chlapa ktory vam to namontuje ani to ste neprijal ste obycajny spekulant ktory chce vela zadarmo a nevie kde je plus a minus a vyvolava cele vianocne sviatky ak ste si netrufli vyrobok namontovat mohli ste tovar bez udania dovodu vratit montazna firma si uctuje 1000eur za montaz tak asi to nieje take jednoduche ale podla schemy to vie zapojit chlapec 1rocnika ucnovky s pozdravom Orság
- zatiaľ o žiadnych neviem
- po 10 dňoch ešte stále nemám tovar !!!!
dlhá doba dodania tovaru...
Reakcia obchodu Kamerovy-set
Dobry den dakujem za recenziu objednali ste si tovar v hodnote 9euro aj s poštovnym prevodom na učet to znamena že tovar nemožeme odoslat pokial nemame vašu uhradu na našom učte .Pri objednavke je uvedene dodacia doba 5dni +3dni uhrada faktury +4 dni velkonočne sviatky tovar sme odoslali s pozdravom
- Ziadne zaslat @ aby som vypisala dotaznik a nemat tovar,to chce odvahu
- Dorucit tovar
Radsej nie
Reakcia obchodu Kamerovy-set
Dobry den pri objednavke bolo uveden dodacia doba 5 pracovne dni + k tomu prišli velkonocne sviatky tak preto sa doba zda dlha.Dotaznik neposielame mi ako eschop ale nakupny portal HEUREKA preto vam to prišlo tovar odoslany s pozdravom
- používaný a poškodený tovar, neochota predajcu komunikovať pri vzniknutých problémoch, absolútne neodporúčam čokoľvek kupovať v tomto obchode
Reakcia obchodu Kamerovy-set
Dobry den dakujem za hodnotenie aj ked je to s konkurečneho eschopu .Obchod nereagoval lebo na stranke bol velky oznam že je eschop zatvoreny s dovodu dovolenky.Tovar ked bol poškodeny mali ste možnost ho vratit do 14 dni bez udania dovodu .Je mi luto ze vam nevišiel kšeft z mestkou policiov ale tam sa použivaju kamery inej triedy a prevedenie ale vaša vidina zarobku bola vašia a preto to hodnotenie pre nas prajem pekny den a nech sa vam dari v predaji na vašom eschope ktory nemate na heureka s pozdravom www.kamerovy-set.sk