- Tovar majú napísané že odosielajú na druhý deň a vôbec to tak nebolo. Tovar prišiel až na 4 deň. Bez info o tom že niekto s balíkom ide takže kebyže mieste doma tak.... A ešte aj prišiel poškodený. Kto to tam balí tak musí vidieť že tovar nieje v poriadku. Tak ako ho môže takto poslať???
Neodporúčam
Reakcia obchodu Kabelky1
Ďakujeme za recenziu.... pani som ihneď po prijatí emailu s popisom problému zavolala, nedostatky komunikovali, ospravedlnila som sa, veci sme si vysvetlili... a o dva dni prišla recenzia...poštárka zazvoní a keď nie ste doma ja sledujem stav na pošte a oznamujem zásielku, pri objednávke expres kuriérom, ten píše email a následne pred doručením volá, toto však nebol prípad odoslania expres. Vzniknutá situácia ma mrzí, je pravda, že zásielky posielam väčšinou v deň prijatia objednávky, prípadne na druhý deň, ale vždy sa môže niečo nepredvídané pritrafiť... budem sa snažiť aj ďalej robiť svoju prácu ako najlepšie viem :) pekný deň všetkým :)
Objednané 1.2. 2023 odoslané 3.2. doručené 6.2. medzitým bol víkend.
Dopĺňam info... poslali sme ďaľšiu peňaženku, následne prišla správa, že je perfektná, presne tak si to predstavovala... o dve hodiny správa že ju pošle naspäť, lebo aj tá je poškodená...
Naša komunikácia: ja som dva krát volala, rada riešim veci osobne...
Mne prišlo desať správ a dva emaily., vždy som odpovedala. -
- Rýchle dodanie, korektne jednania, s tovarom som veľmi spokojná.
- Ustretovost
Rýchle jednania, korektný pristup, ústretovosť.
- Super komunikacia
- Rychle dorucenie
- Prehladny eshop
Velmi prijemna komunikacia, rychle dodanie, ochotna a velmi mila pani na telefone, fajn cena dorucenia, moznost dorucenia na dobierku bez poplatku. Dakujem velmi pekne :)
Reakcia obchodu Kabelky1
Ďakujem pekne milá Katka za recenziu, milú komunikáciu a úžasný nákup:)
Pestrý výber veľmi pekného tovaru, perfektná komunikácia obchodu so zákazníkom, rýchle dodanie tovaru. Jednoznačne odporúčam nákup v tomto obchode.
Reakcia obchodu Kabelky1
Ďakujem krásne za recenziu a veľmi som rada, že ste spokojná s tovarom aj s našimi službami.
Znova ďakujem a veľmi si vážim vaše recenzie... každá jedna je úžasná, ďakujem, že nám venujete svoj čas:) -
- Rýchle vybavenie mojej objednávky
žiadna
Spokojná
:)ďakujem krásne:)
Krásna kabelka, som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu Kabelky1
Ďakujem veľmi pekne za recenziu, teší ma vaša spokojnosť :) :)
Veľmi milé ,ochotné a príjemné jednanie.
V poobedných hodinách bol tovar 1.triedou odoslaný a ráno prišiel poštou.
Odporúčam a ďakujemReakcia obchodu Kabelky1
Veľmi pekne ďakujem :) :)
Šál aj náušničky sú veľmi pekné. Tovar zodpovedá popisu. Vysoko hodnotím rýchlosť dodania a komunikáciu s obchodom. Za mňa osobne - veľká spokojnosť s nákupom
Rýchle dodanie
Ďakujem veľmi pekne :) :)
Je presne, čo som si objednala
- Výborná komunikácia s obchodom , rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Kabelky1
Ďakujeme veľmi pekne:) :)
- výber splnil moje očakávania
je vidno že tomu čo sa venujú,sa venujú naplno. spokojný zákazník je na prvom mieste a základ úspechu. oceňujem rýchlosť dodania tovaru ako aj cenu za službu!
Ďakujem krásne :) :)
Ďakujem tovar prišiel v poriadku. Nakoľko som nezistila na stránke veľkosť náušníc. Sú dosť veľké. A nesplnili moje očakávania. Želala si ich 13 ročná vnučka, no na jej uška sa nehodia. Ale ponecháme si ich. Možno ich neskôr bude nosiť, uvidíme.
Ďakujem.Reakcia obchodu Kabelky1
Všetky naše produkty majú v popise vždy rozmery, aj tieto konkrétne náušnice 3 kusy, kt. ste objednala, v každom prípade ďakujem za recenziu :) :)
- Rýchlosť ustretovosť
Veľmi pekne ďakujem:) :)
- Príjemná majiteľka, komunikácia super
Krásna kabelka podľa mojich predstáv za super cenu.Majitelka obchodu veľmi príjemná, vybavené rýchlo, veľká spokojnosť
Ďakujem veľmi pekne :) :)
Najlepší obchod, ústretová, ochotná, veľmi milá pani. Veľmi rýchle nakupovanie.
Reakcia obchodu Kabelky1
Veľmi pekne ďakujeme za milé slová :)
Veľmi rýchla dodávka objednaného tovaru.
Reakcia obchodu Kabelky1
Veľká vďaka za recenziu :) :)
- Tovar doruceny hned.na druhy den.
Ďakujem veľmi pekne :) :)
Veľmi dobrá komunikácia a ochota.