• Tovar majú napísané že odosielajú na druhý deň a vôbec to tak nebolo. Tovar prišiel až na 4 deň. Bez info o tom že niekto s balíkom ide takže kebyže mieste doma tak.... A ešte aj prišiel poškodený. Kto to tam balí tak musí vidieť že tovar nieje v poriadku. Tak ako ho môže takto poslať???

Neodporúčam

Reakcia obchodu Kabelky1

Ďakujeme za recenziu.... pani som ihneď po prijatí emailu s popisom problému zavolala, nedostatky komunikovali, ospravedlnila som sa, veci sme si vysvetlili... a o dva dni prišla recenzia...poštárka zazvoní a keď nie ste doma ja sledujem stav na pošte a oznamujem zásielku, pri objednávke expres kuriérom, ten píše email a následne pred doručením volá, toto však nebol prípad odoslania expres. Vzniknutá situácia ma mrzí, je pravda, že zásielky posielam väčšinou v deň prijatia objednávky, prípadne na druhý deň, ale vždy sa môže niečo nepredvídané pritrafiť... budem sa snažiť aj ďalej robiť svoju prácu ako najlepšie viem :) pekný deň všetkým :)

Objednané 1.2. 2023 odoslané 3.2. doručené 6.2. medzitým bol víkend.

Dopĺňam info... poslali sme ďaľšiu peňaženku, následne prišla správa, že je perfektná, presne tak si to predstavovala... o dve hodiny správa že ju pošle naspäť, lebo aj tá je poškodená...
    Naša komunikácia: ja som dva krát volala, rada riešim veci osobne...
    Mne prišlo desať správ a dva emaily., vždy som odpovedala.

• Pobavilo. Vzhladovo pekne kym pri prvom zapnuti neodleteli nity kovania na zapinani a nasledne sa kovanie rozpadlo . a to som tam este nemal nic vlozene . Kovanie som odstranil cele a pouzil kvalitne z mojej starej kabely . Material je tak tvrdy ze cakam po par otvoreni kedy sa v ohyboch zacne lamat .

Reakcia obchodu Kabelky1

Tak to ma veľmi mrzí, že sa Vám stala taká nepríjemnosť a ospravedlňujem sa Vám.
    V takomto prípade je potrebné poslať balíček ku nám na výmenu, prípadne vrátime peniaze, nie opravovať doma :)
    Janka

nakupovanie módnych vecí cez internet je ako kupovanie "mačky vo vreci", ale s tým musí každý kupujúci počítať vopred

Reakcia obchodu Kabelky1

Ďakujeme :) Janka a Monika.
    Škoda, že ste sa nám vôbec v tejto veci neozvala, kabelka sa dá vrátiť aj vymeniť, keď nie ste spokojná. Dúfam však, že Vám poslúži a nakoniec budete ešte možno aj rada, že ju máte :)