- veľmi rýchle dodanie
- kabelka pôsobí na obrázku väčšie, než je v skutočnosti, vnútro nevypĺňa celý obsah kabelky, ale je robený akoby len ,,do stredu"
- popruh rozhodne nie je nastaviteľný do maximálne cca 160cm a to ani náhodou, ako deklarujú na svojej stránke
Za mňa celkom dosť veľké sklamanie, nakoľko kabelka nesplnila úplne moje očakávanie, aké som nadobudla z textu popisu kabelky na predajcovej stránke
- Drahé a shit
Napriek tomu že kabelka nebola lacná ale za tú cenu cca 25€ by som už počítala s kvalitnou kabelkou a nie shit, ktorý sa mi ropadol pp mesiaci nosenia a používania. Rohy na kabelke z vnútornej strany zodraté. A vnútorné vrecko na zips sa mi nedalo normálne zipsovat od začiatku a zips sa roztvaral. Nejako som to dala dokopy že sa vrecko zatváralo, keďže tam mám malú peňaženku. zips sa roztvaral z obidvoch strán a nedržal pokope. Po čase sa mi do neho zamotali nitky a zips sa úplne odtrhol od bežca. Čiže vrecko sa už nedá zatvoriť. Za túto cenu som nasratá že som si kúpila niečo čo sa po chvíli rozpadlo.
Reakcia obchodu kabelka.sk
Dobrý deň, pani Belasová
Chápeme vašu situáciu a ospravedlňujeme sa za komplikácie. Môžete použiť možnosť reklamácie. Na vybavenie reklamácie je potrebné zaslať nám kabelku, čo štandardne ponúkame bezplatne. V tomto prípade by sme reklamáciu vyriešili vrátením peňazí. Postup na bezplatné vrátenie kabelky nájdete tu: https://www.kabelka.sk/casto-kladene-otazky/#ako-vratit-tovar
S pozdravom Kabelka.sk