Tovar píšu,že majú na sklade,objednám,objednávka úspešne vykonaná a o pár dní mail,ze tovar nie je na sklade.Oni ani sami nevedia,čo majú,a co nie.

• Relativne rýchle doručenie
    • Mobil bol vrátený a eshop ho neprevzal, takže už 7 dní je uložený na pošte.

Neodporúčam. Síce rýchlo tovar dodajú, avšak ak uplatníte svoje právo na odstúpenie od zmluvy tak tovar od zákazníka neprevezmú.

• Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Hodnotenie bolo napísané konkurenčným obchodom.

Zakupil som iPhone 13. Dnes som bol predvolany na policiu v pripade kradeze telefonu. Som zvedavy ako to dopadne.

Do presetrenia davajte velky pozor na tento shop!

• Závádzajú na shope, lebo ceny sú tam uvedené bez DPH, ale to sa dozviete až po zaplatení tovaru a keď od nich žiadate vyjadrenie prečo to je tak, tak vás ignorujú. Ešteže vrátili peniaze

• Priaznivé ceny produktov.
    • Predávajú telefóny so systémom upraveným pre Orange operátora.
    • Komunikácia.
    • Neochota riešiť vrátenie tovaru.
    • Agresívny personál.

Bohužiaľ, nie vždy nízka cena produktu znamená dobrú kúpu. To platí aj v tomto prípade. Keď vidím, že majú 100% pozitívne recenzie, pri skúsenostiach s týmto obchodom, mi vychádza jedine to, že je to "fake". Samozrejme, všetko prebieha v poriadku až do momentu, keď chcete vrátiť tovar do 14 dní. Predpokladám, že reklamácie sa im asi tiež nechce riešiť. To už začne neochota, agresivita, a pod. Ja som telefón ešte nikdy nemusel vracať, no teraz áno, pretože je to veľmi nevydarená verzia. Naschvál som bol porovnať telefón Samsung S21 FE 5g s tými, čo sú vystavené v Galérii Samsung. Samozrejme, moje podozrenie sa naplnilo. Originál verzia bola iná - napr. krásny displej, farby verne zobrazoval. Tie isté nastavenia displeja. Biela bola biela, studené farby studené, nie ako na Orange verzii z Just mobile, žltý odtieň bielej, a iné. Síce priamo na e-shope Samsung sú drahšie telefóny, no radšej si kúpim tam, ako mať lacno, no divnú Orange verziu.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Príspevok bol odstránený z dôvodu irelevantnosti obsahu.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Objednala som si telefón.Prišiel síce v poriadku ale neustále sa zahrieva a neviem prečo.Dokonca aj keď je von na chladnom vzduchu.Objednávali sme aj z inej stránky taký istý a ten je v poriadku.Takže bude zrejme vadný telefón.Nie som vôbec spokojná.

nevedia tovar dodať pre platcu DPH