• tovar neprisiel ,ziadna komunikacia ale zial aj situacia je mimoriadna, je mozne ze nastali vo firme komplikacie za ktore nemozu.

Reakcia obchodu Joystore.sk

Dobry den, mohli by ste nam prosim poslat Vase cislo objednavky, aby sme sa na to pozreli? Naozaj neevidujeme ziadnu objednavku, ktora by bola nevybavena.

• Objednávku som nedostal, nikto z obchodu sa neozval.

Tovar objednany 2.6.2017, dodnes neprisiel (13.6.2017), napriek tomu mi prisiel dotaznik spokojnosti...... niekde nastala chyba.....

Reakcia obchodu Joystore.sk

Dobry den, Vas tovar bol odoslany v den Vasej objednavky a dodnes lezi na poste v BA. Chyba nastala bohuzial niekde na strane dorucovatela.

• Šaty vôbec nezodpovedali cena, kvalita bola veľmi nízka, ako keby to bolo naúpené v čínskom veľkoobchode. Realita bola dosť odlišná od obrázku.

Dodanie tovaru bolo hneď na druhý deň od objednávky. Tovar som musela vrátiť nakoľko mi vôbec nesedel a šaty nezodpovedali cene za ktorú boli ponúknuté. V skutočnosti boli z veľmi lacného materiálu. Peniaze mi však prišli rýchlo späť na účet za vrátený tovar.

Reakcia obchodu Joystore.sk

Milá pani, Chi Chi London je prestížna anglická značka, momentálne jedna z najžiadanejších v západnej Európe vďaka svojej vysokej kvalite prevedenia a použitých matreriálov. Náš tovar pochádza priamo od výrobcu z UK (nie z čínskeho veľkoobchodu) takže nás veľmi mrzí, že tovar nedokázal naplniť práve Vaše očakávania.

• prehľadnosť web-stránok
    • biedna kvalita tovaru, nekvalitné spracovanie a šitie

predáva mačku vo vreci = porekadlo "veĺa peňazí za málo muziky"