Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Su to ocividne podvdnici. eShop Joha.sk uz nejde nacitat. Tovar sa neda reklamovat.
    • Kupil osm si tenisky a su mi male :(((((((((((((((((((((

PODVOD

• 60 %

• Ponuka zaujímavého tovaru, ale čakacia doba neuveriteľne dlhá!!!
    • - Veľmi dlhá čakacia doba!!!
    • - Slabá komunikácia, iba cez nejaké odkazy!!!
    • - Rukavice boli objednané vo veľkosti S, ale prišli XXS!!! Ale sme radi, že vôbec prišli, keď sme čítali ostatné komentáre, báli sme sa, že neprídu vôbec!!! Tovar sme nechceli už ani reklamovať, lebo sme mali obavy, že by sme ostali aj bez peňazí aj bez rukavíc!!!

Viac krát už cez túto stránku neobjednáme, bála by som sa či tovar vôbec príde. A už vonkoncom za tovar nezaplatíme dopredu cez IB, mali sme obavy, že nebudeme mať ani tovar a ani peniaze.

• 50 %

• siroky sortiment, priatelne ceny
    • komunikacia, a hlavne dodacia lehota

Mozte nakupit v pohode, zial nie vzdy to dojde

• TOP obchod, super ponuka

• vela tovaru

• Tovar, cena

• tak celkom dobrý výber
    • dlhá čakacia doba na dodanie

celkom fajn obchod len keby sa tá dlhá doba skrátila

strasne drahe postovne asi najdrahsie co poznam

• Nespokojný som s kvalitou zabalenia tovaru do balíka. Poslať rozbalené košele natlačené do kusu igelitu prelepeného páskou, to sa veru u iných obchodoch často nevidí.

• neposkytujete telefonicky kontakt kde by som sa mohla informovat o svojej objednavke, vcera som posielala poziadavku a nevyjadrili ste sa k nej. netusim, v akom stave mam svoju objednavku a ani kedy mi bude dorucena. Nemam ziadne zakladne udaje.

dodanie tovaru trva velmi dlho. keby som bola tusila ze to takto dlho bude trvat, objednam si tovar priamo z Anglicka

• 80 %

• cena
    • moznost reklamacie
    • celkovy dojem
    • mohol by byt vacsi vyber

odporucam

• dobra cena
    • nema

odobrujem

• dobré ceny
    • širší sortiment v golfovom tovare

Odporúčam tento int.obchod

• rychlo a spolahlivo
    • zatial o žiadnych neviem

vyskušajte a uvidite

• sortiment a ceny
    • dĺžkoa dodacej lehoty

lacny obchod s dobrym unikatnym sortimentom

• dobrá cena a spolahlivosť
    • nevýhoda je urcite dorucenie ked musim cakat na moj balik skoro aj 3 týždne

odporucam ho kazdemu...zatial som spokojný okrem toho dorucenia je vsetko OK cize to nie je najhorsie :)

• prehľadnosť,dobré ceny,kvalita
    • neviem nezaznamenal som žiadne akurát sa mi zdá že tam nie je vľkonostná tabulka...

Kľudne odporúčam všetkým potencionálnym zákazníkom.Nakupujte kvalitu a dobré ceny

• Slabá komunikácia so zákazníkmi.
    • Meškanie čo sa týka dodania.
    • Zavádzanie ohľadom odoslania objednavky.

Tento internetový obchod ma sklamal vďaka ich zavadzaniu o odoslaní objednávky a dodacej lehote.zatiaľ čo bola moja zásielka v stave "Na Expedicí" v kurierskej službe na sledovanie balíkov ktorú tento obchod ponúka neexistovala zasielka s mojim číslom balíku.Z toho dôvodu som dostal podozrenie že moja zásielka nebola odoslaná a zmena stavu bol len ťah aby som svoju objednávku nezrušil.Tento internetový obchod mi príde fakt neprofesionálny čo sa týka komunikácie so zákazníkmi a dodržiavania podmienok v zmluve.Z tohto dôvodu nikomu neodporúčam tento internetový obchod.Dakujem za pozornosť.

• nepravdivé informácie o dostupnosti tovaru

• Dobré ceny tovaru, napríklad tenisky ktoré majú skladom v posledných číslach majú za výborné ceny oproti iným obchodom a výber je aj skladom veľký.
    • Chýba telefónny kontakt, emailová komunikácia slabá, odpovedajú ale nie na podrobnosti a na všetky otázky.

Dobrý nákup, veľmi dobré ceny pri tovare v posledných číslach skladom.