• Rýchlosť, dobrá komunikácia

Dobrý deň Vážený zákazník,

veľmi si vážime, že ste sa rozhodli nakúpiť v našom e-shope JMBonline.sk a ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie na platforme Heureka.sk. Vaša spokojnosť s našimi službami nás úprimne teší.

Sme radi, že ste ocenili rýchlosť nášho servisu a kvalitu komunikácie. Tieto aspekty považujeme za kľúčové pri poskytovaní špičkových služieb našim zákazníkom. Veríme, že produkty, ktoré ste si vybrali - TYTAN STYRO PRO E penové lepidlo a hliníková páska - splnia Vaše očakávania a poslúžia Vám dobre pri Vašich projektoch. Vaša spätná väzba je pre nás neoceniteľná. Pomáha nám neustále zlepšovať naše služby a motivuje nás k ďalšiemu rastu. Dúfame, že Vaša prvá skúsenosť s nami bola natoľko pozitívna, že sa k nám v budúcnosti opäť vrátite.
    Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom použitia zakúpených produktov alebo potrebovali poradiť s výberom ďalšieho stavebného materiálu, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás.

Ešte raz ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu v našom e-shope.
    S úctou,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S.: Nezabudnite sledovať naše akčné ponuky - pravidelne pripravujeme zaujímavé zľavy na obľúbené produkty, vrátane maliarských farieb a ďalších stavebných materiálov!

Super shop, dobre ceny, rýchlosť dodania tovaru. V stredu som objednal na druhý deň vo štvrtok mi bol tovar doručený. Z mojej strany veľká spokojnosť.

Dobrý deň František,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie a opakovanú dôveru v náš e-shop JMBonline.sk! Vaša spokojnosť s našimi službami a produktmi, konkrétne s JMB Silver premium montážnou nízkoexpanznou PU penou, nás nesmierne teší.

Je pre nás veľkým potešením, že oceňujete nielen kvalitu nášho tovaru a výhodné ceny, ale aj rýchlosť našej logistiky. Snažíme sa, aby každá objednávka bola vybavená s maximálnou efektivitou, a Vaša skúsenosť s doručením do 24 hodín je presne tým, o čo sa usilujeme. Vaša vernosť a pozitívna spätná väzba sú pre nás nesmiernou motiváciou. Ubezpečujeme Vás, že budeme aj naďalej pracovať na tom, aby sme udržali a ešte vylepšili úroveň našich služieb. Veľmi si vážime, že ste sa rozhodli podeliť o svoju skúsenosť s ostatnými zákazníkmi. Vaše odporúčanie je pre nás tou najlepšou reklamou.

Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy nášho e-shopu a dúfame, že Vám budeme môcť opäť poskytnúť rovnako pozitívny nákupný zážitok.

S úctou a vďakou,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

• Skvela komunikácia a vysvetlenie nejasností

Dobrý deň Radovan,

ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie nášho e-shopu JMBonline.sk! Veľmi si ceníme, že ste ocenili našu komunikáciu a ochotu vysvetliť všetky nejasnosti.

Je pre nás potešením, že sme splnili Vaše očakávania pri kúpe interiérovej farby. Naším cieľom je vždy poskytnúť zákazníkom nielen kvalitný tovar, ale aj prvotriedny servis. Vaša spokojnosť je pre nás hnacím motorom do ďalšej práce. Budeme radi, ak sa na nás v budúcnosti opäť obrátite s dôverou pri Vašich stavebných projektoch.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a pozitívne hodnotenie. Prajeme Vám veľa úspechov s Vaším maliarskym projektom a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.

S úctou a prianím kreatívneho maľovania,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

13.09.2024 bola objednavka aktualizovana a 20.09.2024 mi na dotaz dosla sprava ze tovar je na ceste od dodavatela

Dobrý deň Jan,

úprimne sa Vám ospravedlňujeme za nepríjemnosti, ktoré ste zažili s Vašou objednávkou. Chápeme Vašu frustráciu a vážime si, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.

Máte úplnú pravdu. Situácia s týmto konkrétnym produktom je momentálne komplikovaná. Čelíme výzvam so zásobovaním od nášho dodávateľa, ktoré sa zhodou okolností stretli s nečakane vysokým dopytom. To nás žiaľ dostalo do situácie, kedy sme nemohli splniť naše štandardné dodacie lehoty. Uvedomujeme si, že naša komunikácia o stave Vašej objednávky nebola dostatočne presná a včasná. Je to pre nás cenná spätná väzba a podnet na zlepšenie našich procesov.

Ak by ste boli ochotný, radi by sme s Vami prediskutovali možnosti, ako túto situáciu napraviť k Vašej spokojnosti. Môžeme Vám ponúknuť kompenzáciu za vzniknuté nepríjemnosti alebo prioritné vybavenie, hneď ako tovar dorazí na náš sklad. Ešte raz sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti. Veríme, že napriek tejto negatívnej skúsenosti nám dáte šancu presvedčiť Vás o kvalite našich služieb v budúcnosti. Prosím, kontaktujte nás na našom zákazníckom servise alebo emailom, aby sme mohli Vašu situáciu osobne riešiť.

S úctou a poľutovaním,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

Obchod bež problém. Len kuriérska spoločnosť treba zmeniť.

Dobrý deň Michele,

ďakujeme za Vaše 5-hviezdičkové hodnotenie a úprimnú spätnú väzbu na Heureka.sk. Teší nás, že samotný nákup prebehol hladko.

Čo sa týka doručenia, Váš postreh berieme vážne. Kvalita služieb našich partnerov je pre nás rovnako dôležitá ako naša vlastná. Momentálne prehodnocujeme spoluprácu s kuriérskymi službami, aby sme zaistili tie najlepšie možnosti pre našich zákazníkov. Ak by ste mali konkrétne návrhy na zlepšenie doručovania, radi si ich vypočujeme. Vaše skúsenosti nám pomáhajú rásť.

Ešte raz ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk.

• Rýchle dodanie

Dobrý deň Attila,

srdečne Vám ďakujeme za Váš nákup produktov HET BRILLANT Metallico a HET Brillant 100 v našom e-shope JMBonline.sk, ako aj za Vaše skvelé 5-hviezdičkové hodnotenie na Heureka.sk.

Vaše ocenenie rýchleho dodania nás nesmierne teší. Snažíme sa, aby naši zákazníci mohli čo najskôr začať so svojimi projektmi, a Vaša spätná väzba potvrdzuje, že sa nám to darí. Dúfame, že ste s vybranými farbami spokojný a že Vám pomôžu vytvoriť v interiéri presne taký efekt, aký ste si predstavovali. Kombinácia metalického efektu s umývateľnou farbou znie veľmi zaujímavo a určite prinesie do Vášho priestoru jedinečný vzhľad. Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom aplikácie farieb alebo by ste potrebovali ďalšie rady pre Váš projekt, náš tím je Vám kedykoľvek k dispozícii. Vaša spokojnosť je pre nás kľúčová a motivuje nás k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb. Veríme, že si nás opäť vyberiete pri Vašich budúcich nákupoch stavebných materiálov.

S úctou a prianím kreatívneho maľovania,

max spokojnost

Dobrý deň Vážený zákazník,

nesmierne nás teší Vaše 5-hviezdičkové hodnotenie na Heureka.sk a Vaša "maximálna spokojnosť" s nákupom v našom e-shope JMBonline.sk. Takáto spätná väzba je pre nás tou najlepšou odmenou a potvrdením, že našu prácu robíme správne.

Vaše slová nás nielen potešili, ale aj motivujú k tomu, aby sme aj naďalej poskytovali prvotriedne služby a kvalitné stavebné materiály. Snažíme sa, aby každý zákazník mal u nás pozitívny nákupný zážitok, a Vaše hodnotenie nám potvrdzuje, že sa nám to darí. Dúfame, že produkty, ktoré ste si u nás zakúpili, splnia Vaše očakávania a pomôžu Vám úspešne realizovať Vaše projekty. Ak by ste kedykoľvek v budúcnosti potrebovali poradiť alebo mali akékoľvek otázky, náš tím je Vám vždy k dispozícii. Budeme radi, ak zostanete naším verným zákazníkom a opäť nás poctíte svojou návštevou.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a skvelé hodnotenie. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy a želáme Vám veľa úspechov pri Vašich stavebných a renovačných prácach.

S úctou a vďakou,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

Mozem len odporučiť.Pan Peter bol veľmi ochotný,keď som potrebovala poradiť.Objednany tovar prišiel v termíne na ktorom sme sa dohodli.Dakujem,keby všetci boli tak seriózny ako vy.

Dobrý deň Monika,

srdečne Vám ďakujeme za Váš nákup termPIR AL PIR dosky a JMB Gold premium montážnej peny v našom e-shope JMBonline.sk, ako aj za Vaše fantastické 5-hviezdičkové hodnotenie na Heureka.sk. Vaše slová uznania nás nesmierne potešili a motivujú nás k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb.

Je skvelé počuť, že ste boli spokojná s ochotou nášho kolegu Petra. Snažíme sa, aby každý zákazník dostal profesionálne poradenstvo a podporu pri výbere produktov. Vaša spätná väzba potvrdzuje, že sa nám to darí.
    Veľmi si ceníme Vašu pochvalu ohľadom dodržania dohodnutého termínu dodania. Spoľahlivosť je pre nás kľúčová a robíme všetko pre to, aby sme plnili naše sľuby. Vaše odporúčanie a uznanie našej serióznosti sú pre nás tou najlepšou odmenou. Veríme, že zakúpené produkty splnia Vaše očakávania a prispejú k úspešnému dokončeniu Vášho projektu.

Ak by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek ďalšiu pomoc alebo radu, neváhajte sa na nás opäť obrátiť. Sme tu pre Vás a radi Vám pomôžeme. Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a nádherné hodnotenie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.

S úctou a prianím úspešnej realizácie Vášho projektu,

• dobré ceny

Dobrý deň Vážená zákazníčka,

srdečne Vám ďakujeme za Váš nákup farmárskej skrutky s podložkou A14 Ø4,8 v našom e-shope JMBonline.sk a za Vaše veľmi pozitívne 4,5-hviezdičkové hodnotenie na Heureka.sk.

Teší nás, že ste ocenili naše "dobré ceny". Snažíme sa ponúkať kvalitné stavebné materiály za konkurencieschopné ceny, aby sme vyšli v ústrety potrebám našich zákazníkov. Vaša spätná väzba nám potvrdzuje, že ideme správnym smerom. Dúfame, že zakúpené skrutky splnia Váš účel a budú vám dobre slúžiť pri vašom projekte. Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom použitia produktu alebo potrebovali ďalšie odborné rady, náš tím je Vám kedykoľvek k dispozícii. Vaša spokojnosť je pre nás kľúčová. Ak máte nápady, ako by sme mohli ešte vylepšiť naše služby a dosiahnuť plný počet hviezdičiek, radi si ich vypočujeme.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu a veríme, že aj v budúcnosti budeme môcť uspokojiť Vaše potreby v oblasti stavebných materiálov.

S úctou a prianím úspešnej realizácie Vášho projektu,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

Rychle dodanie, najvyhodnejsiěa cena.

Dobrý deň Denis,

úprimne Vám ďakujeme za Vašu opakovanú dôveru v náš e-shop JMBonline.sk a za skvelé 5-hviezdičkové hodnotenie na Heureka.sk. Vaša spokojnosť s JUB JUPOL Gold advanced vnútornou umývateľnou maliarskou farbou nás nesmierne teší. Vaše ocenenie rýchleho dodania a najvýhodnejšej ceny je pre nás veľmi cenné. Snažíme sa neustále zlepšovať naše služby a ponúkať kvalitné produkty za konkurencieschopné ceny. Vaša spätná väzba potvrdzuje, že sa nám to darí.

Je pre nás cťou, že ste si už druhýkrát vybrali náš e-shop pre svoj nákup. Vaša vernosť je pre nás tým najlepším ocenením našej práce. Dúfame, že JUB JUPOL Gold advanced farba splní Vaše očakávania a prinesie skvelý výsledok vo Vašom interiéri. Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom použitia farby alebo potrebovali radu pri ďalších projektoch, náš tím je Vám vždy k dispozícii. Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy nášho e-shopu a veríme, že zostaneme Vaším spoľahlivým partnerom pri všetkých Vašich maliarskych projektoch.

S úctou a prianím príjemného maľovania,

• Rýchlosť dodania

Veľmi rýchle dodanie tovaru. Som veľmi spokojná.

Dobrý deň Vážená zákazníčka,

srdečne Vám ďakujeme za Vašu opakovanú dôveru v náš e-shop JMBonline.sk a za skvelé 5-hviezdičkové hodnotenie na Heureka.sk. Veľmi si ceníme, že ste si už druhýkrát u nás nakúpili.

Vaša vernosť a spokojnosť sú pre nás tou najlepšou vizitkou. Je skvelé vedieť, že naše produkty a služby spĺňajú Vaše očakávania natoľko, že sa k nám vraciate. Dúfame, že farba v tomto prípade HET Klasik COLOR prinesie do Vášho interiéru presne tú atmosféru, ktorú ste si predstavovali. Jej oteruvzdornosť a kvalita určite prispejú k dlhotrvajúcemu a peknému výsledku. Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom použitia farby alebo by ste potrebovali radu pri ďalších projektoch, naši odborníci sú Vám vždy k dispozícii.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu podporu a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy nášho e-shopu a dúfame, že budeme môcť aj naďalej prispievať k úspechu Vašich domácich projektov.

S úctou a prianím krásnych farebných dní,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

• Nemusel som obiehať kamenné predajne.

Dobrý deň Anton,

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoje skúsenosti. Je pre nás veľmi dôležité vedieť, čo si naši zákazníci myslia, aby sme mohli neustále zlepšovať naše služby a zabezpečiť, že každý nákup na JMBonline.sk bude čo najlepší.

Mrzí nás, ak niečo nesplnilo Vaše očakávania. Radi by sme vedeli viac o tom, čo by sme mohli zlepšiť, aby ste boli s nami ešte viac spokojný. Ak máte akékoľvek konkrétne pripomienky alebo návrhy, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás a veľmi nám záleží na tom, aby sme všetky prípadné nedostatky vyriešili k Vašej spokojnosti. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi cenná a pomáha nám rásť a zlepšovať sa. Veríme, že nám dáte ďalšiu šancu ukázať, že si Vašu dôveru zaslúžime.

Ďakujeme za Váš nákup a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro znovu privítať na našom e-shope.

S úctou a priateľským pozdravom,

• prehladny eshop
    • popis tovaru vratane pozadovanych doplnujucich info a materialov
    • dobra cenotvorba
    • vyborna dostupnost pri osobnom odbere
    • moznost platby kartou
    • rychle spracovanie objednavky
    • mnoztvo tovaru skutocne skladom k okamzitej expedicii

Vrelo doporucujem predajcu, spokojnost, ochotna obsluha pomoct pri nakladke objednavky do auta.

Dobrý deň, Juraj,

chceli by sme Vám z celého srdca poďakovať za Vašu dôveru a prekrásne 100% hodnotenie na Heureka.sk! Je pre nás obrovským potešením vedieť, že sa k nám vraciate a že ste s našimi službami opakovane spokojný. Vaše slová sú pre nás nielen pochvalou, ale aj veľkou motiváciou, aby sme naďalej vylepšovali naše služby a prinášali Vám čo najlepší zážitok z nakupovania.

Veľmi nás teší, že oceňujete prehľadnosť nášho e-shopu a podrobné informácie o produktoch. Práve kvôli zákazníkom ako ste Vy sa snažíme neustále udržiavať vysokú úroveň služieb, od rýchleho spracovania objednávok až po kvalitnú osobnú obsluhu pri vyzdvihnutí tovaru. Sme radi, že sme mohli prispieť k hladkému priebehu Vášho nákupu a pomohli Vám pri nakladaní objednávky do auta.

Vaše odporúčanie je pre nás nesmierne cenné a veľmi si ho vážime. Sme radi, že ste spokojný s našou ponukou, cenami a dostupnosťou tovaru, a veríme, že aj v budúcnosti budete mať len pozitívne skúsenosti. Ak budete potrebovať akúkoľvek radu alebo pomoc, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť. Sme tu pre Vás a vždy radi pomôžeme. Ďakujeme Vám, že ste súčasťou našej JMBonline.sk rodiny. Prajeme Vám krásny deň a tešíme sa na Váš ďalší nákup!

S úprimným pozdravom,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S.: Nezabudnite sledovať naše akčné ponuky – pravidelne pripravujeme zaujímavé zľavy na obľúbené produkty, vrátane maliarských farieb a ďalších stavebných materiálov!

• Rýchlosť, kvalita a cena.

Bezproblémové vybavenie objednávky.

Dobrý deň Paľo,

srdečne ďakujeme za Vaše vynikajúce 100% a teda 5 hviezdičkové hodnotenie a milé slová na Heureka.sk! Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia objednávky, kvalitou PRIMALEX PLUS bielej maliarskej farby a našimi cenami. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a motiváciou zároveň, aby sme sa stále snažili byť čo najlepším e-shopom pre všetkých našich zákazníkov.

Uvedomujeme si, aké je dôležité mať hladký a bezproblémový nákupný proces, a preto sa vždy usilujeme, aby každá objednávka prebehla čo najrýchlejšie a najefektívnejšie. Sme radi, že sme mohli splniť Vaše očakávania a že ste s nami mali pozitívnu skúsenosť. Ak budete v budúcnosti potrebovať akýkoľvek ďalší stavebný materiál alebo poradenstvo, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás a vždy sme pripravení pomôcť a poradiť. Ešte raz ďakujeme za Vašu dôveru a prajeme Vám krásny deň!

S úctou a priateľským pozdravom,

• Všetko super , hneď v ten deň vyzdvihnuté

Dobrý deň Vážená zákazníčka,

ďakujeme Vám za úžasné hodnotenie a krásne slová! Sme nadšení, že Vaša skúsenosť s naším e-shopom bola taká pozitívna a že ste boli spokojná s rýchlosťou vyzdvihnutia objednávky.

Robíme všetko preto, aby sme našim zákazníkom poskytli čo najlepšie služby a boli vždy pripravení splniť ich očakávania. Teší nás, že sme sa mohli postarať o Vašu prvú objednávku a dúfame, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti. Ak budete mať akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšiu pomoc, sme tu pre Vás. Ešte raz veľká vďaka a prajeme Vám krásny deň!

• rychlost

Dobrý deň Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie a Vašu pozitívnu recenziu! Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchlosť našich služieb. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a sme radi, že sme mohli naplniť Vaše očakávania.

Ak budete potrebovať akúkoľvek ďalšiu pomoc alebo budete mať otázky ohľadom našich produktov, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás a radi Vám pomôžeme. Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy na JMBonline.sk!

Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

• Rýchle dodanie kompletnej objednávky.

Dobrý deň Daniel,

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu opakovanú dôveru a za to, že ste sa už po 3 krát rozhodli nakúpiť práve u nás na JMBonline.sk! Je pre nás obrovskou cťou byť súčasťou Vašich projektov a poskytnúť Vám produkty, ktoré spĺňajú Vaše očakávania.

Vaša spokojnosť s vysoko elastickou hydroizoláciou TYTAN HYDRO 2K s vláknami nás veľmi teší! Vždy sa snažíme ponúknuť nielen kvalitný tovar, ale aj rýchlu a spoľahlivú službu. Vaše 100% hodnotenie a 5 hviezdičiek sú pre nás obrovskou motiváciou pokračovať v našej práci a neustále sa zlepšovať. Ak by ste mali akékoľvek otázky, alebo by ste potrebovali ďalšie rady pri výbere materiálov, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás a vždy radi pomôžeme!

Ešte raz ďakujeme a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu u nás. Prajeme Vám veľa úspechov pri realizácii Vašich projektov!

S pozdravom a úctou,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

• Rýchlosť dodania, komunikácia s obchodom

Dobrý deň Vážený zákazník,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše hodnotenie a za to, že ste si pre svoj nákup zvolili práve JMBonline.sk. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť nášho dodania a spokojnosť s komunikáciou s naším tímom. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a motivuje nás neustále zlepšovať naše služby.

Je nám potešením, že ste si vybral práve Slovlak RENOKOV Antikoróznu farbu na kov 2v1. Veríme, že Vám tento produkt poslúži presne podľa Vašich očakávaní a pomôže Vám dosiahnuť perfektné výsledky.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebovali radu ohľadom našich produktov, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť. Sme tu pre Vás a radi Vám pomôžeme. Ďakujeme Vám za dôveru a veríme, že sa k nám v budúcnosti opäť vrátite.

S úctou a prianím všetkého dobrého,

expresná doprava... spokojná

Dobrý deň Vážená zákazníčka,

ďakujeme Vám za Váš nákup prípravku COLOR COMPANY KROVSAN PROFI na ochranu dreva v našom e-shope JMBonline.sk a za Vašu skvelú 5-hviezdičkovú recenziu na Heureka.sk. Vaša spokojnosť s našimi službami a expresnou dopravou nás nesmierne teší.

Veľmi si vážime Vašu dôveru a pozitívne hodnotenie. Je pre nás motiváciou neustále zlepšovať naše služby, aby sme mohli aj naďalej poskytovať prvotriedny zákaznícky servis a kvalitné stavebné materiály. Ak by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek pomoc alebo mali otázky ohľadom našich produktov, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu podporu a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
    S úctou,

100% spokojnosť

Dobrý deň Vážená zákazníčka,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše fantastické hodnotenie a udelenie plného počtu 5 hviezdičiek nášmu e-shopu JMBonline.sk na platforme Heureka.sk. Vaša spätná väzba "100% spokojnosť" nás nesmierne teší a je pre nás tou najlepšou odmenou.

Je pre nás veľkým potešením, že ste boli s nákupom stierkovej omietky úplne spokojná. Tento produkt je skutočne vynikajúcou voľbou pre dokonalé povrchové úpravy a sme radi, že sme Vám mohli pomôcť s jeho výberom. V JMBonline.sk sa vždy snažíme dosiahnuť 100% spokojnosť našich zákazníkov, a Vaše hodnotenie potvrdzuje, že sa nám to darí. Vaša dôvera a pozitívna skúsenosť sú pre nás nesmierně cenné a motivujú nás k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb. Ak by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek radu ohľadom použitia zakúpenej stierkovej omietky alebo mali záujem o ďalšie stavebné materiály, náš tím je Vám vždy k dispozícii. Radi Vám poradíme a pomôžeme s výberom tých najvhodnejších produktov pre Vaše projekty.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a skvelé hodnotenie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk a veríme, že aj naďalej budeme môcť prispievať k 100% spokojnosti s Vašimi stavebnými zámermi.

S úctou a prianím mnohých ďalších úspešných realizácií,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S.: Nezabudnite sledovať naše akčné ponuky – pravidelne pripravujeme zaujímavé zľavy na obľúbené produkty, vrátane stierkovych omietok a ďalších stavebných materiálov!