• Cenim rychlostl

Dobrý deň Vážený zákazník,

sme nadšení z Vášho tretieho nákupu a 4-hviezdičkového hodnotenia!

Je úžasné vidieť, že aj pri tejto objednávke strešnej pásky TYTAN RS TAPE sme dokázali udržať vysoký štandard, ktorý od nás očakávate. Rýchlosť doručenia, ktorú ste vyzdvihli, je jedným z našich základných pilierov. Vieme, že v stavebníctve je každá minúta vzácna, a preto sa snažíme, aby sa každý produkt dostal k Vám v čo najkratšom čase. Vaša vernosť a opakované nákupy sú pre nás tou najlepšou odmenou a motiváciou zároveň. Je to pre nás jasný signál, že ideme správnou cestou v poskytovaní profesionálnych služieb v oblasti stavebných materiálov.

Ďakujeme, že ste súčasťou našej JMBonline.sk komunity spokojných zákazníkov. Už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu!

S úprimnou vďakou,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S.: Ak by ste kedykoľvek potrebovali poradiť s výberom produktov, náš odborný tím je tu pre Vás.

• Dobrá cena. Rychlosť doručenia

Dobrý deň Peter,

ďakujeme za skvelé hodnotenie na Heureka.sk a za Vašu pozitívnu skúsenosť s nákupom Slovlak KOROZAL EMAIL farby.

Teší nás, že ste ocenili nielen našu cenovú politiku, ale aj rýchlosť doručenia. Ako špecialisti na stavebné materiály sa snažíme ponúkať kvalitné produkty za konkurencieschopné ceny a zároveň zabezpečiť čo najrýchlejšiu expedíciu tovaru k našim zákazníkom. Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou vizitkou. Kedykoľvek budete potrebovať ďalšie náterové hmoty alebo iný stavebný materiál, radi Vás opäť privítame na JMBonline.sk.

• rýchle dodanie

Dobrý deň Štefan,

úprimne Vám ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie na Heureka.sk a za dôveru, ktorú ste nám prejavili už druhým nákupom!

Teší nás, že ste ocenili rýchlosť dodania JMB Silver premium montážnej peny. Promptné doručenie je jednou z našich priorít, pretože vieme, ako dôležitý je čas pri realizácii stavebných projektov. Vaše päťhviezdičkové hodnotenie a opätovný výber našej prémiovej montážnej peny nás nesmierne teší. Je pre nás potvrdením, že spĺňame očakávania našich zákazníkov nielen kvalitou produktov, ale aj úrovňou služieb. Veríme, že JMB Silver premium montážna pena opäť splní Vaše požiadavky a poslúži presne podľa Vašich predstáv. Ak by ste kedykoľvek potrebovali poradiť s aplikáciou alebo mali záujem o ďalšie produkty z nášho sortimentu, sme tu pre Vás.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu vernosť a čas venovaný hodnoteniu. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk!

S úctou a prianím úspešných projektov,

• Super tovar

Veľmi dobrý vyrobok za dobrú cenu

Dobrý deň Magdaléna,

ďakujeme Vám za Vaše milé hodnotenie a spätnú väzbu na platforme Heureka! Teší nás, že ste spokojná s kvalitou aj cenou JUB JUBOLIN Reparatur vnútorného vyrovnávacieho tmelu.

Váš názor je pre nás veľmi cenný, pretože potvrdzuje náš cieľ - ponúkať kvalitné stavebné materiály za prijateľné ceny. Päťhviezdičkové hodnotenie od Vás nás nesmierne teší a motivuje k udržiavaniu vysokého štandardu našich služieb. Pri výbere produktov do nášho sortimentu sa snažíme nájsť ideálny pomer medzi kvalitou a cenou, aby sme našim zákazníkom mohli ponúknuť skutočnú hodnotu. Vaša pozitívna skúsenosť potvrdzuje, že sa nám to darí. Veríme, že tmel splní Vaše očakávania pri opravách a vyrovnávaní stien. Ak by ste potrebovali akékoľvek rady ohľadom aplikácie alebo by ste mali záujem o ďalšie produkty z nášho sortimentu, neváhajte sa na nás obrátiť.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a recenziu. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk!

S úctou a prianím úspešnej realizácie Vášho projektu,

• Komunikácia, ústretovosť

Dobrý deň Vierka,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a skvelú spätnú väzbu na našej platforme Heureka.sk!

Veľmi nás teší, že ste si náš e-shop JMBonline.sk vybrali už druhýkrát pre svoje nákupy maliarskych farieb. Oceňujeme, že ste v Vašej recenzii vyzdvihli našu komunikáciu a ústretovosť. Tieto hodnoty sú pre nás kľúčové a snažíme sa ich uplatňovať v každom kroku nášho zákazníckeho servisu. Váš päťhviezdičkový rating je pre nás skvеlým potvrdením, že sme na správnej ceste. Teší nás, že ste boli spokojní s maliarskymi farbami, ktoré ste si u nás zakúpili. Dúfame, že Vám poslúžili dobre pri Vašich maliarskych prácach. Ak by ste v budúcnosti potrebovali akékoľvek ďalšie stavebné alebo maliarke produkty, sme tu pre Vás.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu vernosť a za čas, ktorý ste venovali napísaniu tejto skvelej recenzie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk!

S úctou a prianím ešte viac úspešných projektov,

• Dobrá cena, rýchle dodanie

Dobrý deň Vážený zákazník,

srdečne Vám ďakujeme za Váš pozitívny feedback a skvelé hodnotenie 5 z 5 hviezd na Heureke.sk. Veľmi si vážime, že ste sa rozhodli znovu nakupovať na našom e-shope JMBonline.sk.

Teší nás, že ste boli spokojný s cenou a rýchlosťou dodania COLOR COMPANY EXTRA odstraňovača starých náterov. Vaša spokojnosť je pre nás tým najlepším ocenením našej práce. Vážime si, že ste si našli chvíľu a podelili sa s nami o Vašu pozitívnu skúsenosť. Táto spätná väzba nás motivuje k neustálemu zlepšovaniu našich služieb a ponuky produktov. Dúfame, že odstraňovač náterov splnil Vaše očakávania a pomohol Vám pri Vašom projekte. Ak by ste v budúcnosti potrebovali akékoľvek ďalšie stavebné materiály či radu, sme tu pre Vás.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk!

S úctou a prianím ďalších úspešných projektov,

• rychlosť
    • ceny
    • komunikácia

Dobrý deň Andrej,

Je pre nás potešujúce čítať, že ste s nákupom TYTAN 60 sekúnd polyuretánového lepidla spokojní. Vaše zhodnotenie rýchlosti, cien a komunikácie nás teší a motivuje k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb. Veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa, že si našich produktov a prístupu cenenia. Váš päťhviezdičkový rating je pre nás silnou spätnou väzbou, že sme na správnej ceste. Dúfame, že TYTAN 60 sekúnd polyuretánové lepidlo splnilo Vaše očakávania a poslúžilo dobre v rámci Vášho projektu. Ak by ste v budúcnosti potrebovali akékoľvek ďalšie stavebné materiály či radu, sme tu pre Vás.

Ešte raz Vám ďakujeme za čas venovaný napísaniu tejto pozitívnej recenzie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk!

S prianím ďalších úspešných projektov,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

• Ochota poradiť, flexibilita a spoľahlivosť, som veľmi spokojný.

Dobrý deň Norbert,

Vaše slová nás nesmierne potešili! Je pre nás cťou, že ste si náš e-shop JMBonline.sk vybrali už tretíkrát a ešte väčšou radosťou je čítať Vaše pozitívne hodnotenie.

Vaša spokojnosť je pre nás tým najlepším ocenením našej práce. Veľmi si ceníme, že ste vyzdvihli našu ochotu poradiť, flexibilitu a spoľahlivosť. Sú to presne tie hodnoty, ktoré sa snažíme každodenne prinášať našim zákazníkom. Vaša dôvera v naše služby nás motivuje k neustálemu zlepšovaniu. Budeme radi, ak sa na nás opäť obrátite pri Vašich budúcich projektoch. Ďakujeme za Vašu vernosť a za čas, ktorý ste venovali napísaniu tejto skvelej recenzie. Veľmi si to vážime!

Prajeme Vám veľa úspechov s Vašimi stavebnými prácami a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk.

• rýchle dodanie

odporúčam

Dobrý deň Ladislav,

Sme nadšení, že Váš prvý nákup Tytan klampiarskeho tmelu strieborného na JMBonline.sk prebehol k Vašej plnej spokojnosti. Obzvlášť nás teší, že ste ocenili rýchlosť dodania. Vieme, že pri stavebných projektoch je čas často kľúčový, preto sa snažíme o čo najrýchlejšiu expedíciu objednávok. Vaše odporúčanie je pre nás tou najlepšou odmenou. Svedčí o tom, že naše úsilie o poskytovanie kvalitných produktov a služieb sa stretáva s pozitívnym ohlasom u našich zákazníkov. Dúfame, že Tytan klampiarsky tmel splní všetky Vaše očakávania a bude prínosom pre Váš projekt. Ak by ste pri jeho použití potrebovali akúkoľvek radu alebo mali dodatočné otázky, náš tím je Vám plne k dispozícii. Vaša spätná väzba nás motivuje k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb. Veríme, že sa k nám opäť vrátite pri Vašich budúcich stavebných a renovačných projektoch.

Ešte raz Vám ďakujeme za dôveru, skvelé hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk!

Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S. Ak by ste mali akékoľvek nápady na vylepšenie našich služieb alebo sortimentu, radi si ich vypočujeme. Vaše postrehy sú pre nás neoceniteľné a pomáhajú nám neustále rásť a zlepšovať sa.

• dobrá komunikácia
    • rýchle vybavenie objednávky
    • neviem o žiadnej

Spokojnosť.

Dobrý deň Vážený zákazník,

Vaše 100% pozitívne hodnotenie a päť hviezdičiek na Heureka.sk nás nesmierne potešili! Je pre nás veľkým zadosťučinením, že Váš prvý nákup na JMBonline.sk bol taký úspešný.

Vaša spokojnosť s antikoróznou farbou, riedidlom a štetcami nás ubezpečuje, že ponúkame kvalitný sortiment. Veríme, že tieto produkty splnia Vaše očakávania a pomôžu Vám dosiahnuť skvelé výsledky pri Vašom projekte.
    Osobitne nás teší, že ste ocenili našu komunikáciu a rýchlosť vybavenia objednávky. Sú to aspekty, na ktorých si veľmi zakladáme, a Vaša spätná väzba potvrdzuje, že ideme správnym smerom. Vaše stručné, no výstižné hodnotenie "Spokojnosť" je pre nás tou najlepšou odmenou. Motivuje nás to k tomu, aby sme aj naďalej poskytovali prvotriedne služby a neustále sa zlepšovali.
    Ak by ste pri práci s zakúpenými produktmi potrebovali akúkoľvek radu alebo pomoc, náš tím je Vám plne k dispozícii. Neváhajte nás kontaktovať - radi Vám pomôžeme s akýmikoľvek otázkami.

Ešte raz Vám ďakujeme za dôveru a skvelé hodnotenie. Dúfame, že sa k nám opäť vrátite a stanete sa naším pravidelným zákazníkom. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk!

Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S. Ak by ste mali akékoľvek návrhy na vylepšenie našich služieb, budeme radi, ak nám ich oznámite. Vaše postrehy sú pre nás neoceniteľné a pomáhajú nám neustále sa zlepšovať.

• Veľmi priateľské ceny
    • Rýchlosť dodania je vynikajúca

Zatiaľ som dodanú farbu nepoužila ale vysoko hodnotím obchod za priaznivé ceny, vynikajúcu komunikáciu s obchodom. Spokojná som i s rýchlosťou dodania.

Dobrý deň Gabriela,

Vaše opakovaná dôvera v náš e-shop JMBonline.sk a Vaše skvelé 5-hviezdičkové hodnotenie nás nesmierne potešili! Je pre nás cťou, že ste si nás vybrali už po tretíkrát.

Veľmi si ceníme Vašu spätnú väzbu, ktorá vyzdvihuje kľúčové aspekty nášho servisu:
    1. Priateľské ceny: Snažíme sa ponúkať kvalitné produkty za konkurencieschopné ceny, aby sme vyhoveli potrebám našich zákazníkov.
    2. Rýchlosť dodania: Teší nás, že oceňujete našu snahu o promptné vybavenie objednávok.
    3. Vynikajúca komunikácia: Vaše slová potvrdzujú, že náš tím odvádza skvelú prácu v oblasti zákazníckej podpory.

Váš výber PRIMALEX PLUS farebnej maliarskej farby do interiéru svedčí o Vašom dôraze na kvalitu. Veríme, že keď ju použijete, budete s výsledkom rovnako spokojná ako s našimi službami. Vaša vernosť a pozitívne hodnotenie sú pre nás najlepšou motiváciou do ďalšej práce. Budeme sa aj naďalej usilovať o to, aby každý Váš nákup bol rovnako uspokojivý. Ak by ste pri práci s farbou potrebovali akúkoľvek radu alebo mali otázky ohľadom jej použitia, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás a radi Vám pomôžeme.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a skvelé hodnotenie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu na JMBonline.sk!

Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S. Vaše názory a postrehy sú pre nás veľmi cenné. Ak by ste mali akékoľvek nápady na zlepšenie našich služieb, budeme radi, ak nám dáte vedieť.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Serioznost rychlost

Dobrý deň Vážený zákazník,

Vaše opakovaná dôvera v náš e-shop a 5-hviezdičkové hodnotenie nás nesmierne tešia. Ďakujeme Vám za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť na Heureka.sk.

Je pre nás potešením počuť, že oceňujete našu serióznosť a rýchlosť. Tieto dva aspekty považujeme za kľúčové piliere nášho podnikania a Vaše slová potvrdzujú, že sa nám darí napĺňať naše ciele. Vaša spokojnosť s oboma objednávkami je pre nás tou najlepšou odmenou. Snažíme sa, aby každý nákup na JMBonline.sk bol rovnako pozitívny a bezproblémový ako ten Váš. Veríme, že produkty, ktoré ste si u nás zakúpili, slúžia k Vašej plnej spokojnosti. Ak by ste kedykoľvek potrebovali poradiť s výberom ďalších stavebných materiálov alebo mali akékoľvek otázky, sme tu pre Vás.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu vernosť a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy v našom e-shope a dúfame, že budeme môcť aj naďalej prispievať k úspešnej realizácii Vašich projektov.

S úctou a prianím príjemného dňa,

Rýchla reakcia obchodníka

Dobrý deň Vážený zákazník,

Vaše 5-hviezdičkové hodnotenie a pozitívna spätná väzba nás nesmierne potešili. Ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť na Heureka.sk.

Sme radi, že ste ocenili našu rýchlu reakciu. Snažíme sa, aby komunikácia s našimi zákazníkmi bola vždy promptná a efektívna, pretože vieme, ako dôležitý je čas pri realizácii stavebných projektov. Vaša voľba KNAUF NATUROLL PRO λ 0,039 interiérovej minerálnej vaty svedčí o tom, že si zakladáte na kvalite. Dúfame, že tento produkt splní všetky Vaše očakávania a prispeje k vynikajúcej tepelnej a zvukovej izolácii Vášho priestoru. Vaša spokojnosť je pre nás hnacím motorom k neustálemu zlepšovaniu našich služieb. Veríme, že aj v budúcnosti budeme môcť prispieť k úspešnej realizácii Vašich projektov. Ak by ste kedykoľvek potrebovali poradiť s výberom ďalších stavebných materiálov alebo mali akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás a radi Vám opäť poskytneme rýchlu a kvalitnú podporu.

Ešte raz Vám ďakujeme za dôveru a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy v našom e-shope JMBonline.sk.

S úctou a prianím úspešného dokončenia Vašich projektov,

• Rychle dodanie
    • Kvalita

Dobrý deň Ivana,

Vaše 100% hodnotenie nás nesmierne potešilo! Je skvelé vidieť, že HET Klasik interiérová farba splnila Vaše očakávania nielen raz, ale hneď dvakrát.

Vaša spokojnosť s rýchlym doručením a kvalitou produktu je pre nás tou najlepšou odmenou. Veľmi si vážime, že ste sa rozhodli podeliť o svoj pozitívny zážitok na Heureka.sk. Váš opakovaný nákup a 5-hviezdičkové hodnotenie sú pre nás motiváciou naďalej zlepšovať naše služby. Dúfame, že Vaše priestory teraz žiaria novou, krásnou bielou farbou. Ak by ste v budúcnosti potrebovali čokoľvek z oblasti stavebných materiálov, radi Vám opäť poslúžime.

Ďakujeme za Vašu dôveru a prajeme Vám veľa radosti z Vašich vynovených priestorov!

Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S.: Nezabudnite sledovať naše akčné ponuky - pravidelne pripravujeme zaujímavé zľavy na obľúbené produkty, vrátane maliarských farieb a ďalších stavebných materiálov!

• Som z Prešova a sklad je tiež v Prešove.Super!!!

Dobrý deň Pavol,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie nášho e-shopu JMBonline.sk na platforme Heureka.sk. Vaše nadšenie z nákupu a 5-hviezdičkové hodnotenie nás nesmierne potešili!

Teší nás, že ste ocenili výhodu nášho skladu v Prešove. Vaša reakcia "Super!!!" nám potvrdzuje, že lokálna dostupnosť je pre našich zákazníkov skutočne dôležitá. Dúfame, že Slovlak RENOKOV Antikorózna farba na kov 2v1, ktorú ste si u nás zakúpili, splní Vaše očakávania a pomôže Vám pri Vašom projekte. Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom použitia tohto produktu alebo potrebovali poradiť s výberom ďalších stavebných materiálov, sme tu pre Vás. Vaša spokojnosť s prvým nákupom je pre nás veľmi dôležitá. Veríme, že táto pozitívna skúsenosť Vás presvedčila o kvalite našich služieb a že sa k nám v budúcnosti radi vrátite.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu JMBonline.sk, či už online alebo osobne v našom prešovskom sklade.

S úctou a prianím úspešnej realizácie Vášho projektu,
    Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

• Široký výber sortimentu za rozumnú cenu

Odporúčam
    Rýchle dodanie tovaru

Dobrý deň Martin,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie nášho e-shopu JMBonline.sk na platforme Heureka.sk. Vaša opakovaná dôvera a pozitívna spätná väzba nás nesmierne tešia a motivujú.

Je pre nás veľkým potešením, že ste ocenili šírku nášho sortimentu a zároveň jeho cenovú dostupnosť. Snažíme sa neustále rozširovať našu ponuku, aby sme dokázali uspokojiť potreby aj tých najnáročnejších zákazníkov, a pritom udržať ceny na prijateľnej úrovni. Vaše uznanie potvrdzuje, že sa nám darí napĺňať tento cieľ. Skutočnosť, že ste sa k nám vrátili už trikrát, je pre nás tou najlepšou vizitkou. Vaša vernosť je dôkazom, že sa nám darí poskytovať služby, ktoré spĺňajú očakávania našich zákazníkov. Veľmi si vážime Vašu dlhodobú spokojnosť a dôveru v náš e-shop. Dúfame, že produkty, ktoré ste si u nás zakúpili, Vám dobre slúžia a pomáhajú pri realizácii Vašich projektov. Ak by ste kedykoľvek potrebovali poradiť s výberom ďalších stavebných materiálov alebo mali akékoľvek otázky, sme tu pre Vás.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu vernosť, pozitívne hodnotenie a čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu JMBonline.sk.

Michal zákaznícky servis JMBonline.sk

P.S.: Nezabudnite sledovať naše akčné ponuky – pravidelne pripravujeme zaujímavé zľavy na obľúbené produkty, vrátane maliarských farieb a ďalších stavebných materiálov!

• Dobrá cena, rychle dodanie

Dobrý deň Vladimír,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie nášho e-shopu JMBonline.sk na platforme Heureka.sk. Vaša spokojnosť s prvým nákupom u nás nás nesmierne teší.

Veľmi si ceníme, že ste ocenili nielen našu cenovú politiku, ale aj rýchlosť dodania. Snažíme sa, aby kombinácia výhodných cien a efektívnej logistiky bola našou silnou stránkou, a Vaša spätná väzba nám potvrdzuje, že ideme správnym smerom. Dúfame, že produkty, ktoré ste si u nás zakúpili - COLOR COMPANY EXTRA odstraňovač starých náterov a HET SOLDECOL C 6000 riedidlo - splnia Vaše očakávania a budú Vám dobre slúžiť pri Vašich projektoch. Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom ich použitia alebo potrebovali poradiť s výberom ďalších stavebných materiálov, sme tu pre Vás. Vaše pozitívne hodnotenie je pre nás nielen potešením, ale aj motiváciou k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb. Veríme, že Vaša prvá skúsenosť s nami bola natoľko dobrá, že sa k nám radi vrátite aj v budúcnosti.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu JMBonline.sk.

• Vyborne ceny
    • Vlastny dovoz s pomocou pri vykladke
    • Komunikacia s obchodom

Dobrý deň Martina,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie nášho e-shopu JMBonline.sk na platforme Heureka.sk. Veľmi si ceníme, že ste sa s nami podelili o Vašu pozitívnu skúsenosť s nákupom KNAUF NATUROLL PRO minerálnej vaty.

Je pre nás potešením, že ste ocenili hneď niekoľko aspektov našich služieb. Vaša spokojnosť s našimi cenami nás utvrdila v tom, že sa nám darí ponúkať kvalitné produkty za konkurencieschopné ceny. Osobitne nás teší, že ste vyzdvihli náš vlastný dovoz a pomoc pri vykladaní tovaru. Snažíme sa, aby celý proces od objednávky až po doručenie bol pre našich zákazníkov čo najpohodlnejší, a Vaša spätná väzba potvrdzuje, že ideme správnym smerom. Vaše uznanie našej komunikácie je pre nás mimoriadne cenné. Veríme, že otvorená a efektívna komunikácia je základom spokojnosti zákazníkov, a preto sa v tomto smere neustále snažíme zlepšovať.
    Dúfame, že KNAUF NATUROLL PRO minerálna vata splní Vaše očakávania a prispeje k úspešnej realizácii Vášho projektu. Ak by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek radu či pomoc s výberom ďalších stavebných materiálov, sme Vám plne k dispozícii.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.

spokojnosť

Dobrý deň Angela,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie nášho e-shopu JMBonline.sk na platforme Heureka.sk. Veľmi si vážime, že ste sa s nami podelili o Vašu spokojnosť s nákupom HET Klasik COLOR tónovanej interiérovej farby.

Aj keď je Vaše hodnotenie stručné, pre nás má veľkú hodnotu. Potvrdzuje, že sa nám darí napĺňať očakávania našich zákazníkov, čo je pre nás kľúčové. Veríme, že farba, ktorú ste si vybrali, splní Vaše predstavy a prinesie sviežosť a nový vzhľad do Vášho interiéru. Vaša spokojnosť je pre nás hnacím motorom k neustálemu zlepšovaniu našich služieb. Dúfame, že Vás presvedčíme o kvalite nášho sortimentu a servisu aj pri Vašich budúcich projektoch. Ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadom použitia zakúpenej farby alebo potrebovali poradiť s výberom ďalších stavebných materiálov, sme Vám plne k dispozícii.

Ešte raz Vám ďakujeme za prejavenú dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu v našom e-shope.