Všetko v najlepšom poriadku
Individuálny prístup k zákazníkovi. Vynikajúca firma. Vrelo odporúčam.
- veľmi ochotná a priateľská komunikácia, rýchlosť možnosti vyzdvihnutia tovaru, kvalita tovaru
- vysoká kvalita výrobkov
- rýchle dodanie
- skvelá a ochotná komunikácia
Bezproblémový nákup už viackrát po sebe, kupoval som drevené krabičky na fotky a usb. Som spokojný
Všetko perfektné komunikácia, na druhý deň tovar doručený.
- Uzasny ☺️
- Ustretovy
- Spolahlivy
- skvela komunikacia
- rychle odoslanie
tovar po týždni nemám, hoci mal byť doručený v utorok
Reakcia obchodu ježkove darčeky
Veľmi nás mrzí nespokojnosť zákazníka. Dĺžku dodacej lehoty nevieme ovplyvniť. Objednávka prišla v nedeľu večer, v utorok sme balík odoslali (na e-shope je uvedené, že v čase lockdownu balíky Slovenskou poštou zasielame vždy v utorok a piatok). V deň odoslania bol zákazník mailom informovaný a to vrátane linku na sledovanie zásielky. Od tohto okamihu žiaľ už ovplyvniť doručenie nevieme. Do chodu Slovenskej pošty zasahovať nevieme. Balík je od 30.11.2021 v preprave a nie je jediný. Spôsob dopravy si vybral zákazník. Stretli sa tu dve veci - blížiace sa Vianoce a Corona (pošta má málo ľudí, lebo sú na PN a v karanténe).
- Kvalitne spracovane vyrobky
- Rychle dorucenie
- Ochotni a mili tim obchodu
Siroky vyber najroznejsich rucne vyrabanych vyrobkov z dreva nema chybu. Kvalitne a detailne prevedenie, urcite odporucam. :)
Všetko na jedničku :)
- Seriózna firma
Všetko v najlepšom poriadku :)
Všetko super komunikácia, tovar veľká spokojnosť
Prvotriedna služba, komunikácia super... rýchle doručenie tvorba, spracovanie a materiály nemajú chybu!!!
Všetko super
- Skvelá komunikácia
- Rýchlosť
- Kvalita produktov
- Ziadna
- Výborná komunikácia s obchodom
- Nádherný sortiment výrobkov
- Perfektne zabalený výrobok
- Rýchle dodanie, nádherná kvalitná šperkovnica, do ktorej zmestím všetky moje šperky a naozaj je to kus nábytku. Do budúcna rátam opäť s kúpou na tejto stránke