- Rýchle dorucenie
- Široký sortiment
- Vynikajúca komunikacia
- Množstvo informácií na webe
- Skvele sociálne siete
- môžnosť kontaktovať obchod telefonicky a poradiť sa ohľadom produktov
- veľmi milý prístup
- zľava na prvý nákup
- rýchle dodanie
Najskôr som telefonicky kontaktovala obchod pred objednaním, informovala som sa o produktoch, ktoré som plánovala objednať a naozaj mi skvelo, ochotne a veľmi milo poradili. A keď objednávka prišla, všetko sadlo ako uliate.
- Vsetky topanky maju detailny popis,na aku nohu su vhodne,co kolko meria,aky nadmerok zvolit atd. Je vidno,ze si s tym davaju fakt velku namahu (v ziadnom inom eshope som nikdy nevidela taky popis) vdaka tomu viem dcere kupit topanky na jej nohu aj ked ich nevyskusa vopred.
- Skvela komunikacia, ochota, poradenstvo na vybornu,
- Top eshop, popis pri kazdom produkte, siroky vyber produktov
- Skoda ze nie je predajna vo viacerych mestach na slovensku
- (Super)rýchlosť dodania
- Bezproblémová komunikácia a poradenstvo
- Prepracovaný eshop
V Ježkovi Bežkovi som nakupovala už veľmi veľa krát a konečne im píšem aj hodnotenie, čo ma mrzí, lebo by si tých hodnotení zaslúžili viac. Všetky topánočky majú pekne pomerané, popísané a aj s odporúčaním na konkrétny typ nôžky. Hoci nakupujem od nich online, vždy deťom topánky sadnú a nemuseli sme ich vracať ani raz, fotky vždy odpovedajú skutočnosti. Vďaka Ježkovi Bežkovi som spoznala nohy nielen svojich detí, ale aj svoje vlastné, takže im za pohodlie ďakujú aj moje nohy a hlavne prsty :-)
Nehovoriac koľko darčekov som vďaka nim vybavila popri nákupe topánok a ušetrila tak čas aj poštovné. Odporúčam, kade chodím. -
- Veľký výber barefoot topánok aj vo väčších veľkostiach pre deti velk. 39 a viac. Rýchle doručenie objednávky. A super bonus zľava pre poistencov v Union ZP. Za mňa veľká spokojnosť, doporučujem.
rychle dorucenie
- Kvalitné topanky
- Pekne balenie s darčekom (to som popravde nečakala a veľmi milo ma to prekvapilo)
- Prehľadná stránka
- Množstvo tovaru
Tovar zodpovedá popisu na stránke, tešíme sa na využitie.
Absolútne úžasný obchodík s perfektnými a starostlivo vybranými produktmi a tiež parádnym servisom ❤️ Na stránke majú naozaj skvelý profil, vďaka ktorému si vždy vieme vybrať tie správne topánočky..žienky, ste skvelé a ja vás len a len odporúčam ❤️
- Prehľadný e- shop, rýchle doručenie tovaru
- Super výber
- Detailné popisy k výrobkom
- Cena=kvalita
- Rýchle odoslanie
- Rychle dodanie
- Komunikacia
- Vsetko islo rychlo
- Topánočky z ježka bežka sú vždy pecka. Krásny výber a vždy nejaká pozornosť k tomu. Veľmi radi objednávame z tohoto obchodíka. Od prvých kočíkov ide s nami a to je už skoro 5rokov ☺️
Najlepší obchod s topánočkami pre deti široko ďaleko. A o babách pri obsluhe ani nevravím, vždy sa len čudujem ako môžu byť stále tak pozitívne naladené pri toľkých deťoch rada sa tam spolu s detmi vraciam a je to jeden z mála obchodov, kde si zadávam odber na predajni kvôli atmosfére, ktorá tam vládne. topánočky si dcérka nesmierne užíva a tieto vyhrali na prvý pohľad ..
- rýchle dodanie
- krásne balenie
- darček k objednávke
- podrobné informácie o botičkách takže som sa nebála objednať online
- veľký výber
- Prehľadný eshop.
- Rozmery topánok, skvelý vyber, rýchlosť vybavenia objednávky
Je to môj najobľúbenejší obchod topánok pre drobcov. Majú naozaj krásny výber kvalitných topánok. Plus je v ponuke ako v jedinom obchode na Slovensku úžasná značka Muris. Jedna “nevyhoda “ je že vďaka tomu ako perfektne nafotia topanky, majú moje deti viac párov ako by stačilo.