Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Skoro všetko čo ponukaju najdete na stranke wish. Pozeral som napriklad retiazky s priveskom,hodinky a presne tie iste fotografie ako na stranke wish.com len s tym rozdielom ze tam je to lacnejsie o 50 az 75% ako na stranke jeej.sk

Radsej kupim na wish alebo na aliexpress

• 100 %

• pekný a kvalitný tovar
    • dobrá cena
    • nič

Tovar došiel v poriadku. Bol som veľmi milo prekvapený cenou a kvalitou.
    Určite budem tento eshop odporúčať .

• 50 %

• dodacia doba
    • výber sortimentu
    • prehľadnosť stránky
    • kvalita vs. cena

Z obchodu som objednávala prvý, a asi aj posledný raz.Objednané náramky síce prišli včas, zhodovali sa s obrázkom ale hneď po rozbalení prvého odpadla karabínka na zapínanie, s tým, že som sa jej ani nestihla dotknúť! Náramok som iba "vysypala" zo sáčku do dlane a karabína už bola v pr...i. Samozrejme, cena bola vyššia ako by bolo primerané za taký šuvix. No a s reklamáciou skúsenosť nemám, keďže sa mi nechce zbytočne strácať čas a ďalšie peniaze.
    Jediné pozitívum vidím v prehľadnosti web stránky + sortiment je celkom veľký, takže sa dá vybrať (teda vybrať sa dá, len tovar asi nesmie prísť do kontaktu s ľudskou rukou, lebo to má preň deštruktívny účinok...).

• 100 %

• Rýchle dodanie. Rozumne ceny! Absolútna spokojnost!

Odporucam. Budem objednávať aj nabudúce.

• tovar bol dodaný
    • prišli mi na 40. deň od objednania
    • baterky vybité
    • komunikácia spoločnosti je zlá, musela som im písať ja že ako je na tom moja objednávka

Chcela som to ako darček na narodeniny ale hodinky mi prišli až o 40 dní tak hádam to bude aspoň na Vianoce. Nenapísali mi ani číslo účtu kde im mám zaslať peniaze, keď som si zvolila spôsob platby cez internet banking. Nezaslali mi žiaden status o tom v akom stave je moja objednávka a nevedeli mi ani napísať kedy to príde. Už viac nebudem objednávať z tejto stránky.

• 10 %

• Hodinky prišli nepoškodené, no baterka vybitá
    • V porovnaní s konkurenciou takmer všetko

Hodinky po 5 pracovných dňoch prišli, po rozbalení žiadne prekvapenie, bez krabičky... Čo ma nahnevalo bolo, že ešte v ten deň hodinarsvo a výmena baterky... Tento eshop neodporúčam, pre mňa prvý a posledný krát.

• 40 %

• Dobré ceny
    • Akcie
    • Dlhé čakanie na tovar

Už od 28. Marca čakám na zásielku, tovar bol objednaný v sobotu, hneď v pondelok prišiel mail o vybavení a do štvrtka nebol schopný prísť, pritom bol na sklade. Teraz sú sviatky takže naň aj pomaly zabudnem. Viac nebudem nakupovať

cool veci za dobré ceny