Podrobný popis produktu. Grafický dizajn dostačujúci prehľadný.
spolahlivy obchod, rychle vybavenie:)
- rychlost dodania
- komunikacia
- neviem
Zásielka bola doručená v plastovom obale a krabičky liekov boli pokrčené a otvorené- toto hodnotím ako mínus .
Ostatné vsetko v poriadku. -
- Rychle a bezproblemove vybavenie
- Vysoké náklady na prepravu
- Rýchlosť vybavenia a doručenia
Spokojnosť, odporúčam
- Neviem
- nedodržaný čas dodania
Objednávku som urobila na základe rýchleho doručenia, v deň ak mala byť dodaná mi prišiel email, že na nej usilovne pracujú, bez upozornenia neskorého doručenia. Poslala som email, že žiadam o zrušenie, peniaze vrátili.
Reakcia obchodu JASOMZDRAVIE.SK
Vážená zákazníčka,
Vo štvrtok o 11:41 ste si objednali dva identické produkty. V momente objednávky sme mali na sklade jeden kus. Nasledujúci deň, v piatok, sme Vášu objednávku aktualizovali na stav "Vybavuje sa", čo znamená, že sme začali proces naskladnenia chýbajúceho produktu.
Neskôr ste nás informovali, že v utorok odchádzate na dovolenku, a keďže sme doteraz neodoslali objednávku, žiadali ste o jej stornovanie a vrátenie peňazí. Túto žiadosť sme ihneď spracovali a iniciatívu vrátenia peňazí sme zrealizovali.
Žiaľ, musíme sa ospravedlniť, že proces neprebehol tak rýchlo, ako sme očakávali. Za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré Vám to mohlo spôsobiť, sa úprimne ospravedlňujeme. -
V sľúbenom čase, dobre zabalené, to, čo som chcela
Všetko perfektné ako vždy.
OK obchod
- spolahlivosť
Super, rýchle dodanie.
- Cena, rýchlosť, kvalita
- Tovar bol do 2 dni doručený
- Po objednávke je rýchle dodanie.
- Spoľahlivosť
- Dobre
Vyhoda
Na úrovni
Veľmi rýchlo vybavená objednávka a všetko objednané dodané.