- Dostupnost, ceny, prehladnost eshopu
- Ziadne
- overený e-shop
- dobré ceny
- rýchle doručenie kódu na email
- Ceny
- Ponúkaný sortiment
- Rýchlosť doručenia digitálnych produktov na email
Obchod vrelo odporúčam na základe vlastnej skúsenosti. Obejdnávaný digitálny kľúč mi bol doručený po pár minutách po zaplatení objednávky. Cenovo to bolo najlacnejšie na SK trhu. Som veľmi spokojný.
Tovar prišiel rýchlo
- Cena konkrétnego tovaru nižšia ako u konkurencie
- Tovar skladom
- Hneď expedované
Obchod odporúčam. Tovar mal najnižšiu cenu v porovnaní s možnými dosávateľmi. Bol skladom. A hneď expedovaný. Nie je dôvod povedať nie predajcovi. Odporúča.
- rýchle doručenie, všetko bez problémov
- výhodné ceny
- možnosť osobného odberu
- pri tovare uvedený zlý popis
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Bezpečne zabalený tovar
- Tovar údajne v pôvod. cene už nemali, o 3 dni uvadzali znovu v tej istej cene. Neseriózny e shop!!!
- dobra cena
- dobry vyber
- elektronicke dodanie zakupene kluca trvalo dost dlho
Reakcia obchodu JAMALEVOVA
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie, aj keď sme nenaplnili vaše očakávania na 100%. Pri elektronických licenciách sa snažíme zákazníkom dodať tovar v najkratšom možnom čase. Proces nie je automatický, vyžaduje si potvrdenie administrátorom z našej strany tak, aby sme dodali zákazníkom to čo očakávajú a zároveň chránili seba ako predajcu pred nekalými praktikami. Z tohto dôvodu dodávame elektronické kľúče zvyčajne do 1 hodiny od potvrdenia platby, čo sa snažíme aj dodržiavať. Cez víkend sú však pracovné možnosti naších administrátorov obmedzené a môže dôjisť ku neočakávanému predĺženiu dodania, no žiadny zákazník nezostane bez svojej hry.
Ďakujeme za pochopenie.
Team JAMALEVOVA.sk -
- Veľmi rýchle dodanie
- Super ceny
Všetko ok.
Rýchle dodanie, vybavenie objednávky prebehlo bez problémov
- Rychlost komunikacia dodanie
- Super cena, rychle vybavenie
- Rychlost
- Spolahlivost
- Jednoduchost
Mozem len odporucit
Spokojnost (y)
- Rýchlosť doručenia (elektronické vydanie)