• Veľmi dlhá doba dodania

Tovar bol objednaný a zaplatený 4.07.
    8.07 prišiel email že začali pracovať nad objednávkou.
    Dnes je 11.07 a žiadne info o priebehu odosielania.

Reakcia obchodu JAMALEVOVA

chceme sa Vám ospravedlniť za oneskorené doručenie objednaného tovaru. Vieme, že ste očakávali rýchlejšiu dodávku, a je nám veľmi ľúto, že sme nedokázali splniť Vaše očakávania.
    Dlhšie trvanie dodania tovaru bolo spôsobené predĺženým sviatočným víkendom. Po spracovaní Vašej objednávky sme urobili maximum, aby bol tovar doručený v čo najkratšom čase. Chyba nastala pri preprave tovaru, kde nám bola zásielka doručená neskôr, ako bolo pôvodne plánované, a z tohto dôvodu sme nedokázali dodržať daný termín. Tovar bol dnes odovzdaný kuriérovi a zajtra by Vám mal byť doručený.
    Za vzniknutú situáciu sa Vám ešte raz ospravedlňujeme.
    S pozdravom,
    Tím JAMALEVOVA.sk

• Tovar údajne v pôvod. cene už nemali, o 3 dni uvadzali znovu v tej istej cene. Neseriózny e shop!!!
  • Recenzia bola odstránená - nejedná sa o hodnotenie nákupu, ale produktu.

• neviem ako funguje tento eshop, v case objednavky mali tovar na sklade, po objednani a zaplateni mi o par hodin zavolali ze tovar nie je ...

• Výborná cena
    • Doručená podložka s farebným motívom,ojednaná čierna.Bez upozornenia alebo nejakej informácie.

Reakcia obchodu JAMALEVOVA

Dobrý deň, bohužiaľ pri danom produkte sa vyskytla technická chyba kde produkt, ktorý ste si objednali: GENESIS herná podložka so vzorom LAVA bola na obrázku zobrazená ako čierna s logom Genesis. Rovnako boli aj všetky ostatné vzory iba s jedným obrázkom čiernej podložky s logom. Danú chybu však nebolo možné z našej strany bez upozornenia zachytiť, aj keď dodanie prebehlo presne podľa objednávky.

Za vzniknutú komplikáciu sa ospravedlňujeme a ak má zákazník záujem, podložku mu samozrejme vieme vymeniť alebo vrátiť bez dodatočných nákladov.

Team JAMALEVOVA.sk

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• aspon to netrvalo dlho kym sa ozvali
    • zavolali, ze produkt uz nemozu dodat za tu cenu a zvysili ju takmer o 100€
    • mali by v takych pripadoch davat aspon nejake kupony

Reakcia obchodu JAMALEVOVA

situácia bola spôsobená technickou chybou. Takéto chyby sa stávajú výnimočne obzvlášť ak je software nový alebo dôjde ku neočakávanému výpadku. Bohužiaľ v tomto čase výpadku sa menili ceny viacerých výrobcov smerom nahor o desiatky EUR a nebolo v našich silách dostatočne skoro reagovať.

Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme.
    Team JAMALEVOVA.sk

Platba ihneď a tovar nikde.
    super obchod.
    44,80€

Reakcia obchodu JAMALEVOVA

vzniknutá situácia nás mrzí. Z našej strany sme pre dodanie tovaru vykonali maximum. Objednávka bola objednaná 31.8.2022 a v rovnaký deň bola aj podaná na pobočke Packeta a boli ku nej zaslané všetky informácie o potvrdení objednávky ako aj o jej expedícii v rovnaký deň. Problém zrejme vznikol na tejto pobočke Packeta, keďže balík dorazil na depo až 6.9.2022. Stratenie balíka v Packete sa nedeje často, a z našej strany túto situáciu ani nedokážeme priamo ovplyvniť.

Za zdržanie sa samozrejme ospravedlňujeme.
    Team JAMALEVOVA.sk

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Kód nebol dobry...

Dobrý deň, mrzí nás to no Vašu objednávku nebudeme vedieť vybaviť. Tovar v objednávke bohužiaľ nemáme na sklade a na webe bola pravdepodobne nesprávne uvedená skladová informácia.

Ospravedlňujeme sa nepríjemnosti a zasielame zľavový kód ak by ste mali záujem aj o iný tovar v našom obchode.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.