Mam objednany tovar od 16.07.2024 zatial mi nedorazil,pokusam sa k vam dovolat ale marne...

Dnes je 16.5. a tovar ešte nemám.

• Tovar mi bol doručený nekompletný
    • obchod vôbec nekomunikuje

Ak už chcete objednávať tak neodporúčam platbu vopred.

• Nebol mi doručený tovar, ktorý som si objednal a zaplatil. Tovar bol bez upozornenia predávajúceho doručený s nižšou gramážou!

Velmi dlhá doba doručenia objednaný 5.12. a do 16.12. nedoručený....

Bohužiaľ, služby obchodu sa zhoršujú. Recenziu vypĺňam 10 dní od zadania a uhradenia objednávky. Posledný email od Jadranshopu mám zo dňa zadania objednávky, že ju prijali. V Jadranshope nakupujem pravidelne (nikoľkokrát do roka) a stále verím, že sa služby opäť vrátia do "starých koľají"..

• Asi 6 dní po zaslaní objednávky nemá termín kedy tovar doručia.

Reakcia obchodu Jadranshop

poslali jsme Vám email na který do dnešního dne nemáme reakci ohledně objednávky.
    Prosím tedy o prověření emailové schránky a následně odpověd na email. Email zasíláme znovu.
    Děkuji, přeji hezký den.
    Jadranshop

Tovar som si objednal pred týždňom, doteraz neprišlo vyjadrenie, že mi tovar odoslali

• dbrý chorvátsky tovar
    • zlé reakčné časy, zlá komunikácia

• tovar poškodený

Tovar som dostal žiaľ nie všetko čo som si objednal aj zaplatil. Sľúbili že chýbajúci tovar pošlú zatiaľ bez odozvy

Reakcia obchodu Jadranshop

Dobrý den Vážený pane Rakovský.
    Moc se omlouváme za komplikace u vaší objednávky kde došlo k záměně jednoho produktu namísto 2 ks 1kg balení Cedevita pomeranč za 2ks 500g, kolegové to přehlédly při expedici. Problém ihned napravíme a zboží dnes odesíláme. Děkujeme za pochopení a ještě jednou se moc omlouváme a zasíláme s produktem navíc dárek. Hezký den. Duchać