• Že vraj Damaškovy nôž ?!! Replika a ešte raz replika

Keby som vedel nikdy by som tu nič neobjednal bohužiaľ je to ponaučenie do budúcna..

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

jedná sa o kvalitný damaškový nôž. Pokiaľ však nie ste s tovarom spokojní, tak garantujeme moznosť vrátenia 100% ceny objednávky.

Izmael.eu

S tovarom som nebola spokojna, posielam naspät ale aktualne cakam na ciarovy kod na vratenie.
    Vseobecne zly material.

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

v rámci nášho e-shopu garantujeme 100% vrátenie peňazí ak nie ste spokojní s tovarom. Dnes vám zasielame reklamačného asistenta aby ste mohli tovar vrátiť.

Došiel poškodený tovar

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

poškodený tovar vám bez problémov vymeníme. Kontaktuje vás naše zakaznícke oddelenie.

Izmael.eu

Nedoporučuji proto, že jsem obdržel nekvalitní zboží. (uvolněná rukověť) budu muset předělat nebo vyrobit novou. Nevím kdo kontroloval před balením zboží. Za těchto okolností nemohu doporučit.

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

Dobrý deň, kontaktovalo vás naše zakaznícke oddelenie

• Rychle dodanie
    • Kabelka nie je cervena, ale tmavo ruzova a nedam do nej ani mobil a doklady, lebo sa neda zatvorit. Hrozne nevydareny kus a lutujem aj tu sumu, ktoru som vam zaplatila. Dzurikova

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

rozmery kabelky rovnako ako rozmery každého produktu sú vždy napísané v popise. Ak nie ste s tovarom spokojní garantujeme vrátenie peňazí. Stačí napísať na zákaznícku podporu [email protected]

Izmael.eu

na fotke je celkom ine ako som dostal

• Viac ako týždeň bol objednaný a tovar nebol doručený! Zavolal som do firmy aj tak nebol riešený.

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

žiaľ nastala chyba pri dopravcovi a nevieme presne určiť prečo vám tovar doručený nebol. Z nášho obchodu však odišiel hneď v deň kedy ste si objednávku vytvorili. Po telefonickej komunikácii ste nás informovali, že o objednávku už záujem nemáte. Za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.

Rýchlosť doručenia
    Nekvalitný tovar

Tovar zakúpený u Vás 2 ks šiltovky bol na vo Vašom e-shope prezentovaný a ponúkaný ako MATERIÁL 100% BAVLNA a to som sa dobre OKLAMAL, pretože tieto šiltovky majú na čele ako podšívku z vnútornej strany nejakú UMELINU aj s umelým pásikom čo mi VEĽMI PREKÁŽA a v konečnom dôsledku ste ma ZAVIEDLI, pretože NEJDE o 100% materiál z BAVLNY. Už si u Vás radšej NIKDY NIČ NEKÚPIM a budem o VÁS ŠÍRIŤ NEGATÍVNU REKLAMU na základe mojej skúsenosti. Ale v podstate čo môžem očakávať od výrobcu MADE IN CHINA, kde cena výroku je cca 20 centov a vy to predávate oveľa DRAHŠIE a tiež čo môžem očakávať od obchodu s nejakým tureckým názvom. Nikdy viac.

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

pri akejkoľvek nespokojnosti s kúpeným tovarom garantujeme vrátenie 100% peňazí.

Izmael.eu

• Žiadne informácie o vrátenie tovaru
    • Falošné obrázky

Tovar na obrázku vyzerá inak ako keď som ho mal v ruke.

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

konktaktuje vás naše zákaznícke oddelenie.

• Nekvalitný tovar

Tovar ako z vishu

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

v prípade, že kvalita tovaru neodpovedá vašim predstavám a nie ste s doručeným tovarom spokojní, tak ho môžete vrátiť. Bude vám vrátená plná suma za objednávku.

Izmael.eu

uplne iny tovar mi bol doruceny nefunkcny

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

už váš kontaktoval náš zakaznícky servis, zistili sme kde nastala chyba a zaslali sme vám správny tovar. Za chybu sa ešte raz veľmi ospravedlňujeme.

• Veľký výber
    • Dobré ceny
    • Rýchle dodanie
    • Poslali magneticke šnúrky bez magnetov
    • Z 3 opaskov sa dá používať iba 1 ,cvoky sú asi jednorazové
    • Repelentný náramok vôbec nefunguje

Som sklamaná že vôbec nekontrolujú veci čo posielajú.
    Nekompletné, nefunkčné, nikdy viac

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

pri vašej reklamácii sme vám zaslali nové magnetické šňúrky + sme dodali navyše. V reklamácii ste sa nesťažovali na zvyšok tovaru.

Izmael.eu

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Nekvalitný tovar

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

kontaktovalo vás naše zákaznícke oddelenie,

Izmael.eu

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Nebol mi zaslaný tovar ktorý sme si objednal veci mali evidentne dve rôzne veľkosti...aj keď označené boli ako M druhé legíny sú voľné ako tepláky nie som spokojný ďakujem..

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

kontaktovala vás naša zákaznícka podpora.

S pozdravom Izmael.eu

• Cena
    • Nizka kvalita

• Objednala som si hodinky, ktoré prišli, ale vôbec nešlo, tak som kúpila baterku do hodiniek ale aj tak nejdú nedá sa nastaviť ani čas lebo ručičkami sa nedá pohnúť

Reakcia obchodu IZMAEL.eu

Dobrý deň, kontaktoval vás náš reklamačný servis.

Izmael.com

Prislo mi ochranne sklo pochybnej kvality bez oznacenia typu a s nevyhovujucimi rozmermi