Veľmi pekný výber tovaru,prijateľné ceny. Bol to môj prvý nákup a určite v buducnosti zopakujem.
- Čásť tovaru bola špatne zabalená, nedajú sa oddeliť dve plastové prepravky na plásty, lebo sú do seba natlačené a bez poškodenia ich nejde oddeliť. Budem to musieť vyreklamovať, je to jasne zle zbalené.
- Plne spokojna
Veľmi spokojná
Kvalita
- Tovar nebol kompletne doručený x dovodu zleho balenia
jednoduchý,. bezproblemový obchod.
- Je to rýchle a bez problémov
- Nemusel som niekde chodiť zahnať objednal som a kuriér mi to doviezol
Obchod má širokú ponuku včelárskych potrieb, jedinou nevýhodou je, že tovar posielajú iba prostredníctvom balíkomatu, kde kupujúci musí mať v telefóne aplikáciu aby si tovar mohol vyzdvihnúť , čím však nie všetci zákazníci, ktorí by mali záujem o tovar, disponujú a tiež úhrada tovaru iba prostredníctvom platby z účtu...bolo by vhodné trochu rozšíriť spôsob dopravy, resp. vyzdvihnutia tovaru u kuriéra a platbu napr. na dobierku
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Žiadna
- rýchle dodanie
spokojný
- rychlosť
- Krásne a kvalitné
- Rýchle dorucenie
- Produkt, ktorý dieťa veľmi potesi
- dobré ceny
Obchod veľmi promptne zareagoval na moju objednávku. Tovar mi bol doručený vo veľmi krátkom čase.
- inovatývná pomôcka pre včelárov
alzabox mi nechcel vidat tovar nemam ani peniaze ani tovar