žiadne info ohľadne tovaru ktorý doteraz nebol dodaný....

Tovar mi zatiaľ nebol doručený, preto honemozem hodnotiť.

• velky vyber
    • po objednavke uz ziadna komunikacia/mail

Po objednávke mi už neprišiel žiadny mail ohľadne odoslania objednávky až po týždni sa ozval kuriér, že mi bude doručovať zásielku. V deň, keď som chcel zrušiť objednávku.

• Čásť tovaru bola špatne zabalená, nedajú sa oddeliť dve plastové prepravky na plásty, lebo sú do seba natlačené a bez poškodenia ich nejde oddeliť. Budem to musieť vyreklamovať, je to jasne zle zbalené.

• Tovar nebol kompletne doručený x dovodu zleho balenia

alzabox mi nechcel vidat tovar nemam ani peniaze ani tovar

• relatívne malá konkurencia
    • Neskoré dodanie
    • Nepotvrdenie objednávky
    • Žiadny oznam že objednávka bola odoslaná
    • Zavádzanie zákazníka o veľkostiach priamo na stránke
    • Vypnutý kontaktný telefón

Tovar mi síce bol doručený, ale žiadne potvrdenie z e- shopu že tovar odosielajú. Pri tovare je písané že vhodné do výšky 200cm - mám 193cm a absolútne sa to nedá obliecť. Kontaktné číslo uvedené na stránke nefunguje, alebo je vypnuté.

• doprava drahšia ako tovar

Aj po telefonickom rozhovore s Vaším pracovníkom, tovar doručený nebol, dajte mi vedieť, či tovar doručíte alebo nie. S pozdravom
    Barborík.

• Niektoré veci sú za dobré ceny
    • Neskutočne dlhá doba čakania
    • Tovar mi nebol dodaný všetok, okrem iného som si objednal dvoje rukavice, prišli mi jedny.
    • Telefón nedvihaju, na email odpovedia po zhruba týždni. Mne sa podarilo raz dovolať, kde mi pán sľúbil, že mi rukavice pošle, tak uvidím.

Komunikácia 5- nedá sa dovolať, 3dni človek nevie na čom je!!!!

ziadna komunikacia obchodu, 2 krat som pisala email aj volala

• Žiadna komunikácia,telefón nikto nezdviha.

Od objednania a prvého mailu že evidujú moju objednávku žiadna komunikácia.Je tomu týždeň a ja neviem či vôbec mám čakať na tovar.

Tovar nedorazil

tovar dodaný vcas len pri preprave bol trosku poskodený

Pokiaľ si zakúpite tovar cez internet na dobierku za extra poplatok majú snahu. Ako náhle uhradíte sumu vopred, ani obraz ani zvuk strašne dlhé dodanie na tovar, ktorý majú skladom. Tovar, ktorí som si objednal (mali skladom) a zaplatil predom mi doteraz nedorazil.

• žiadne výhody
    • Ak majú niečo uvedené že je skladom tak to skladom nie je
    • Keď už čakáte kuriéra tak vám po týždni zavolajú že tovar nemajú a stornujú objednávku
    • Alternatívny tovar je 2x drahší a na stránke ho majú označený ako nedostupný
    • bieda

Je to čistá katastrofa, šťastie že sme nezvolili platbu kartou lebo by sme sa domáhali peňazí asi dlho.
    Tovar nedorazil, to čo uvádzajú na stránke skladom tak skladom nemajú (bude asi o rok) to čo uvádzajú na stránke že nemajú vám ponúkajú ako náhradu. (2x drahšie).
    ďakujem nikdy viac.

Namiesto kalibracnej kvapaliny mi poslali kalibracny med

• Bez uprav nepouzitelny vyrobok!

Vybral by som si ineho dodavatela!

Tovar prišiel poškodený