- Komunikácia so zákazníkom
- Chybne odoslaná objednávka
Objednal som si gymnastické kruhy.
Prvý krát poslali len kruhy bez popruhov, dokonca ako návod priložili brožúru k úplne inému tovaru-TRX. (Osobne si neviem predstaviť kto je schopný to takto zabaliť a odoslať)
Následne obchod nebol ochotný doposlať chýbajúce popruhy kuriérskou spoločnosťou, ktorou bola posielaná pôvodná objednávka a za ktorú som zaplatil. (Podľa ich slov to už ich systém neumožňuje a pošlú mi to poštou).
Asi po 3 telefonátoch z mojej strany a po mojom naliehaní mi to doposlali pôvodnou dopravou.
Ešte počas telefonickej komunikácie mi to pán na druhej strane arogantne položil s tým, aby som ho nechal robiť jeho prácu.
Tiež som bol v domnienke že ku každému tovaru je povinný predajca zo zákona priložiť návod...Keďže návod mi poslali ku TRX a objednal som kruhy, defakto ani toto nesplnili...
Dúfam, že kruhy budú slúžiť dobre a nebudem musieť s týmto obchodom v budúcnosti už nič riešiť.Reakcia obchodu isix.cz
Omlouváme se za komplikace s kruhy.
Chybka se občas stane, ale vidím, že jsme ji vyřešili včetně zaslání přepravní společností, kterou jste požadoval.
Vyšli jsme Vám vstříc přednostním zasláním skrze kurýrní společnost.
Ještě jednou se omlouváme za komplikace a kdyby jste cokoliv potřeboval, neváhejte se na nás obrátit.
- Rýchla doprava
- O objednávke som bol informovaný postupne
Veľmi dobrá komunikácia a rýchla doprava na Slovensko
Reakcia obchodu isix.cz
Děkujeme za hodnocení, velmi si jej vážíme, v případě, že pro Vás můžeme cokoliv udělat, neváhejte nás kontaktovat.
- Dobré ceny
- Rýchle dodanie na Slovensko za 2 dni
- Prehľadnosť e-shopu
isix.cz -
- Obchod má originálny tovar, ktorý v iných obchodoch je len na objednávku(nevynímajúc čínske online obchody).
- Rýchla a odborná komunikácia.
- Bezpečné zabalenie a preprava tovaru.
- Obchod nemá Slovenskú pobočku.
Tovar(mobil) som zháňal ako na čínskych obchodoch, tak aj v EU. Prekvapil má fakt, že vo všetkých obchodoch sa dal len objednať a koncom júna by ho až expedovali. V tomto obchode mali daný tovar na sklade pripravený na expedíciu. Tovar som overil a je to originál. Prekvapila ma ešte odborne(bez bubliniek) nalepená ochranná fólia na skle.
- Dobré ceny, sú promptní
- na druhej strane nespokojnosť s prístupom k zákazníkovi, objednávka mi došla nekompletná a bez akéhokoľvek upozornenia, po urgencii som dostal odpoveď že druhá časť (káble) mi dôjdu neskôr na ich náklady. Doteraz ju nemám (momentálne viac ako týždeň)
Mohol by to byť celkom dobrý shop, ale zlepšiť prístup k zákazníkovi - informovať
Reakcia obchodu isix.cz
Omlouváme se za nedorozumnění.
Bohužel v současné době skutečně jsou dodávky delší, než obvykle:)
Jako vstřícnost jsme Vám nabízeli zdarma rozdělení a zaslání objednávky.
isix.cz -
- Dobrá komunikácia a ochota poradiť.
- Rýchla doprava
- rychlost
- Cena, rýchlosť dodania
- Žiadnu nevidím
isix.cz -
- Rýchla komunikácia , jasná odpoveď na položené otázky, promtné dorucenie tovaru
Rýchlosť dodania
isix.cz -
Veľmi dobrá komunikácia s obchodom cez telefon, rýchla dodávka tovaru.
- Velmi rychle dodanie
- Prehľadná ponúka, operatívne doručenie
Maximálna spokojnosť
- Tip. Top
isix.cz -
Rýchle dodanie, super produkty.
Môžem len odporúčať :)Reakcia obchodu isix.cz
- velmi rychle dodanie
- -
Prekvapila ma rychlost dodania. 2 dni z CR na SK, v stredu som objednal a v piatok som mal v rukach. Parada.
isix.cz -
- Rýchlosť, znalosť, profesionálnosť, ústretovosť, pochopenie, dobrá rada, spoľahlivosť.
Rýchlosť, znalosť, profesionálnosť, ústretovosť, pochopenie, dobrá rada, spoľahlivosť, spokojnosť, dobrý kvalitný výber.
- rychlost dodania
- rychlost