Tovar nemá žiadne účinky ako píšu na obale a na nete.

• Pekny tovar
    • Diskretne dodanie tovaru
    • Nekontroluju zasielky pred odovzdanim. Dodali hrdzavy tovar!

Tovar nam bol doruceny, no po otvoreni boli cvoky a pracka hrdzave. Nemala som chut to riesit reklamovat a natahovat sa za somarinu za 15€. Nestalo mi to zato. No 100% viem, ze to bol moj prvy a aj posledny nakup!!!

Dobrý deň pani Lia,

mrzí nás že ste boli s tovarom nespokojná. Tovar ktorý ste si objednali sa predáva v krabičke a keďže sa jedná zväčša o intímne pomôcky, tovar nerozbaľujeme a teda nemáme ako zistiť že s tovarom niečo nie je v poriadku.

V prípade Vášho záujmu Vám ho radi vymeníme.

• tovar bol predrazeny a v jednom z tovaru nebol slovensky navod

dva tyzdne cakam a nic neprislo tak si to uz nechajte

Reakcia obchodu isexshop.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie.
    Vaša zásielka bola od nás odoslaná v deň Vášho objednania a od nasledujúceho dňa je máte u Vás na pošte, kde na Vás dodnes čaká :)
    Podacie číslo vám bolo automaticky odoslané na e-mail a tiež ako sms správa. Zároveň Vám mala poštár/ka vhodiť "žltý papier" do schránky, ak balíček nebol doručený.

V pondelok Vás budeme kontaktovať aby sme objednávku doriešili.

prajem ešte pekný deň
    tím https://www.isexshop.sk

• jednoducha stranka
    • zasielaju nevyziadane emaily

Tovar mi do dnes neprisiel, kurier ma nekontaktoval

Reakcia obchodu isexshop.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás, že ste od nás nedostali objednaný tovar. Žiaľ zadali ste nesprávne telefónne číslo (neexistujúce), takže kuriér sa Vám nevedel dovolať. Na našu e-mailovú výzvu o úpravu telefónneho čísla sme nedostali odpoveď, takže sme Vám balík nedokázali doručiť.

s pozdravom
    tím iSEXshop.sk

Tovar po 10 dňoch nedorazil

Vážená pani Denisa.

Vašu objednávku sme obdržali v nedeľu vo večerných hodinách. Tovar Vám bol diskrétne zabalený a odoslaný nasledujúci pracovný deň (Pondelok) a kuriér Vám balík doručoval hneď ďalší deň, tj. v Utorok v doobedných hodinách.

Keď bol kuriér na ceste na Vami zadanú adresu doručenia, snažil sa Vás kontaktovať telefonicky, no osoba, ktorá sa ozvala na druhej strane telefónu ho informovala, že nič neobjednala a odmieta balík prevziať. K nám sa tak späť vrátil balík za ktorý sme uhradili dopravu a adresát ho odmietol prevziať.
    Žiaľ s takýmto nezodpovedným prístupom zákazníkov majú skúsenosť všetky internetové obchody.

Keď sme teraz preverovali prečo Vám balík nebol doručený, tak ako uvádzate, zistili sme, že ste na seba v objednávke uviedli nesprávne telefónne číslo na ktorom Vás kuriér mal zastihnúť, keď balík doručovať.
    Žiaľ, ak nezadáte správny kontakt a kuriér Vám dopredu volá, že ide k Vám no zodvihne niekto iný, že on nič neobjednal, balík ide späť a my naozaj nemáme ako zistiť, že ste zadali nesprávny kontakt a neradíte sa do kategórie nezodpovedných zákazníkov, ktorý objednajú a neprevezmú....

Ak Vám balík nebol doručený do dátumu, ako bolo uvedené na webe, keď ste objednávku vytvárali, mohli ste nás obratom kontaktovať a my by sme už chybu s Vami zle zadaným mobilom opravili a tovar ste mohli mať už 10 dní doma.

team iSEXshop.sk

• Tovar prišiel poškodený

Tovar prišiel poškodený!

nulova komunikacia ziaden tovar ani sms ani mail

• iny tovar mi bol zaslany ako som si objednala

neodporučam

nezabera to absolutne ako cista voda !!!!

Dobrý podvečer pán John.
    Žiaľ, mrzí nás, že ste nemali dobré skúsenosti s Vami objednanými španielskymi muškami. Je to produkt, ktorý musí každý zákazník vyskúšať sám. Tak ako u Vás nefungovali, máme množstvo iných zákazníkov, ktorý majú pozitívnu skúsenosť s týmto produktom a tovar opakovane nakupujú.

To ako ste hodnotili kvalitu komunikácie je nám po pravde zvláštne. Po vytvorení objednávky ste dostali sms a email o jej potvrdení. Následne sme Vám hneď v pondelok zaslali sms správu o odoslaní balíka spolu s podacím číslo balíka, rovnako sme Vám zaslali aj email o odoslaní, cez ktorý ste si mohli sledovať pohyb zásielky.

Objednávku ste si vytvorili v sobotu (o 20:00hod.) a balík sme Vám odoslali v pondelok – to je hneď prvý pracovný od vytvorenia Vašej objednávky. Balík Vám bol poslaný 1. triedou, čiže už v utorok ste si ho mohli prevziať na Vašej pošte. Ak sa Vám nepozdáva dĺžka dodacej lehoty, môžete navštíviť kamenný sexshop vo Vašom okolí, kde síce zaplatíte za tovar podstatne viac eur, no budete ho mať ihneď.
    Za informáciu, že sa Vám zdá naša web stránka neprehľadá Vám ďakujeme. Je naším cieľom, aby bola čo najviac vyhovujúca pre našich zákazníkov. Budeme pracovať na jej zlepšení.

Záverom mi dovoľte sa ešte vyjadriť k Vášmu celkovému hodnoteniu. Toto hodnotenie neslúži na hodnotenie kvality produktu, ktorý ste si objednali. Slúži na ohodnotenie nášho obchodu – komunikácie, rýchlosti a kvalite dopravy, prehľadnosti stránky... Ak sa Vám v budúcnosti nebude pozdávať produkt, ktorý si objednáte nielen v našom internetovom obchode, ale aj v akomkoľvek inom obchode, produkt si prosím tu na Heureka.sk vyhľadajte a dajte priamo hodnotenie tam. Pretože iba tak sa ostatný zákazníci dozvedia to, čo ste mali v úmysle aj teraz, že produkt Vám konkrétne nevyhovoval (nezabral...).

team https://www.isexshop.sk

• prišla mi iná veľkosť,obchod neodpovedal na 2 emaily.

• Kvalita produktu bola nízka - nulový účinok!

• Je velmi nekvalitny tovar

Nejupujte, je to smejd

Vážený zákazník,

ďakujeme za recenziu, aj keď negatívnu. Budeme radi, ak nám dáte vedieť e-mailom alebo telefonicky, ktoré objednané produkty považujete za nekvalitné a prípadne Vám ich vymeníme za iné.

Za 14 dní mi nebol tovar doručený,tak čakám dalej.

Vážený pán shuda.
    Vaša objednávka, ktorú ste si vytvorili 27.01. v poobedných hodinách Vám bola odoslaná nasledujúci pracovný deň - t.j. 28.01.. Objednávku máte od 29.01.2016 uloženú na Vašej pošte Brezová pod Bradlom. Balík nebol doručený na adresu a nebolo Vám doručené ani oznámenie o uložení zásielky na pošte z dôvodu, že pri vytváraní objednávky ste si Vy sám zvolili možnosť Poste Restante - čo znamená, že si neželáte byť informovaný poštou o uložení balíka na pošte. Poste Restante je služba na vlastné vyžiadanie zákazníka a Vy ste si ju zvolili.

Z našej strany ste boli informovaný o odoslaní balíka prostredníctvom e-mailu a SMS správy. V maily si viete skontrolovať podanie balíka na pošte a doručenie na Vašu poštu. V SMS správe a rovnako aj v maily sme Vám uviedli podacie číslo balíka s dňom doručenia, na základe ktorého Vám balík pošta vydá.

Mrzí nás, že zatiaľ tovar nemáte doma. No nevieme, ako inak Vám dať vedieť, že tovar máte na pošte ako SMS správou a e-mailom. Ak by ste nás kontaktovali, všetky vyššie uvedené informácie by sme Vám boli opätovne radi poskytli.

tím https://www.isexshop.sk

• diskrétnosť

• nepoznám žiadne
    • nedoručuje objednávky

nedoporučujem

• diskrétnosť
    • žiadne

objednavka obsahovala 2 polozky, dodana mi bola len jedna, vyuctovane dve, navyse objednany predmet niesol znamky pouzitia! originalny obal bol otvoreny.

Vážený zákazník,

nie je možné, aby produkt niesol známky použitia. Produkt, ktorý ste si objednali bol 100% originál zabalený z výroby, ako nám bol dodaný. Obaly aj produkty kontrolujeme, preto by sme nikdy zákazníkovi neposlali produkt, ktorý by čo i len javil známky použitia. Jediné prípustné vysvetlenie je, že obal sa mohol mierne poškodiť pri preprave napriek našej snahe zásielky vždy čo najlepšie zabaliť.

Čo sa týka druhej sťažnosti, je možné, že pri balení nastala chyba a pracovníčka zabudla pribaliť aj druhý produkt. Za tento problém sa samozrejme ospravedlňujeme a radi Vám daný produkt zašleme hneď v pondelok poštou.

V prípade, ak máte záujem vrátiť zásielku, prosím kontaktujte nás telefonicky 0944 393 713 alebo emailom na [email protected] a nájdeme spolu riešenie k spokojnosti.

S pozdravom team iSEXshop.sk

• JE TO KLAM NEFUNGUJE TO

KLAMU LUDI

Vážený zákazník,

v prípade akéhokoľvek problému nás prosím kontaktujte emailom na [email protected] alebo telefonicky na čísle 0944 393 713. Zatiaľ sme od Vás žiadnu sťažnosť ani podnet nezaznamenali, preto nás Váš negatívny názor mrzí.

negatíva:
    -7 dní trvalo dodanie objednávky
    -slabá komunikácia - písal som osobne email, neodpísali

pozitíva:
    -objednávka bola našťastie v poriadku
    -zaujímali sa o názor

Vážený zákazník,

objednávka bola Vami vytvorená 5.2. (streda) v nočných hodinách, k jej vybavenie prišlo preto až 6.2 (štvrtok) a doručená bola 11.2. (utorok). Čas sa samozrejme predĺžil nakoľko bol víkend. Zásielka bola však doručená 4.pracovný deň.

Bežne sú zásielky doručované na tretí pracovný deň, vo Vašom prípade sme sa omeškali o jeden pracovný deň, čo nás samozrejme veľmi mrzí.

Stále pracujeme na tom, aby sme boli rýchlejší.

Ďakujeme za spätnú väzbu a prajeme pekný deň,

team iSEXshop.sk