Bunda bola rostrhana a iba škoda penazi
problém je v DPD dopravcovy neposlal kód na vyzdvihnutie tovaru takže sa k tovaru neviem dostať
- Platit za vymenu
Veľkosť absolútne nesadla
Strasna kvalita materialov, prebalovane oblecenie, kazdy odev mal inu znacku za krkom na stitku
S ruksakom som cestoval do zahraničia a hneď sa mi roztrhlo putko... Úplne zbytočné ruksak a výhodných 20€ žiadam o reklamáciu ďakujem
Leginy ktoré vyzerajú ako papier na dotyk sú drsne vôbec aa mi nepáčia na obrázku vyzerali inak
nedostala som výrobný tovar podla mojích predstáv
- Tovar mi stále nebol doručený zajtra to bude už týždeň
- Obchod aj komunikácia fajn
- Nevýhoda, že tričko na cvičenie, vôbec nie je vhodné na cvičenie. Napije sa potom, zostáva dlho mokré a chladí na tele.
- Mám už od Vás pár vecí a znova som sa sklamal. I keď som nakupoval veci v akcii, také tričká čo u Vás bežne stoja 19,99€, sú len obyčajný materiál, resp.gramáž a tým pádom aj hrúbka. Zakúpil som si minule aj kraťasy, ktoré Vy ponúkate za 30€ !!!!!!!! To fákt? Taký šmejd ? Veď ani 5€ by som zato nedal, ak by som to videl na vlastné oči a dotyk. Takto sa zhodol so mnou aj môj kolega....nekupuj od nich, vôbec nezodpovedá cena kvalite ! A mal pravdu. Sklamali ste ma !
- Nič extra, lacné materiály …
- Komunikácia a rýchlosť odoslania všetko v poriadku. Obchodník je fajn...
- Použité materiály vôbec nie sú funkčné. Podľa popisu chladivý efekt, rychloschnuce, priedušné. Toto vôbec nespĺňajú ! Tričká su po tréningu mokré, ťažké a nalepené na tele ako neopren. Obyčajný lacný polyester. Za mňa veľké sklamanie.
- Za tú cenu,veľmi slabá kvalita,po niekoľkých dňoch nosenia,je z trička rozťahaná handra
- Rýchlosť dodania
- Krivo zošita šiltovka.
Akurát mám na krivo predný šilt. No to je u všetkých šiltovkach,ktoré som si kúpil cez internet. Neviem prečo to v obchode nekontrolujú a posielajú taký tovar. Keď si to kúpim v obchode tak si vždy vyberiem rovný. No keď mám pravdu povedať z 10 siltoviek 8 sú zošite krivo. Vôbec nelicuje čelo šiltovky zo šiltom.No kupoval som aj značkové šiltovky ktoré stoja cez 30 eur a tiež sú krivo zošite. V jednom obchode kde majú cez 500 siltoviek mi to potvrdila aj predavača ,že si to všimla. Nie každá šiltovka je rovná. Štve ma to lebo to nestojí málo peňazí. Obchod hodnotím dobre až na to,že by mali skontrolovať tovar ktorý posielajú.S obchodom som to neriešil. Nechce sa mi riešiť reklamácia posielanie tovaru späť a nemám záruku,že mi zase nepošlú krivo zošity šiltovku.
- Označenie veľkostí by sa malo pri rovnakej značke zhodovať. Jedno tričko XXXL bolo o dve čísla menšie ako iné rovnakej veľkosti.
Slabá kvalita materiálu a iná farba ako na nete
Nevýhoda bola ta , ze sa obratom nedalo doobjednať a musela som znovu platiť poštovné. Materiál nie je taký ako som čakala. Tricka mi prišli ako zo zlého vypredaja a len z potlačou a aj tepláky nestoja ze veľa. Ako fitness značka ste zlyhali
Tričká XXL každé iná veľkosť iný material
Oblečenie tohto výrobcu sú mizernej kvality, materiál je strašne tenký,doslova cez neho previdieť.Naposledy objednané jogger tepláky sú sklamaním-pripomínajú spodky,alebo pyžamo,moc tenký materiál....