- Rýchle doručenie, i pohne v skvelom stave
Reakcia obchodu iPhoneMarket.sk
Ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu. Vždy sa snažíme čo najlepšie služby, na ktorých si zakladáme.
- Komunikácia
Nakúpil by som znova
Rýchle dodanie, celková spokojnosť
- rýchlosť
- skvelá cena
- príjemný pán za telefónom
- Rychlost, kvalita, zboží záruka
Skvelá komunikácia, rychlosť, kvalitný tovar
- Profesionalny pristup
- Siroke moznosti doplnkovych sluzieb a prislusenstva
- Zaruka na tovar
- Moznost vyskusat tovar na predajni
- Cena za prepravu do SR
Profesionalny pristup
Objednavka: rozbaleny, neaktivovany iphone 11pro, vsetko v poriadku.
-v popise uvedene, ze sa nedodava nabijacka iba kabel, co je skoda pri cene 650€ za rozbaleny a teda nepouzity kus mohla byt automaticky v baleni
Cena za dopravu, 4€ nie je katastrofa , ale opat vzhladom k cene tovaru mohla byt gratisReakcia obchodu iPhoneMarket.sk
Tím iPhoneMarket.sk -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Kupovala som pre syna telefon a maximalna spokojnosť.
- Hľadaný výrobok na sklade
- Komplikovanosť pri objednávaní (dvojité objednávanie)
- Príliš dlhá dodacia lehota výrobku na sklade
- Nezodpovedný kuriér (nedodržaný dátum dodania, žiadna komunikácia z jeho/jej strany)
Ak by bol výrobok dodaný tak, ako bolo avizované, všetky negatíva by boli odpustiteľné a e-shop odporúčateľný. Resp. ak by e-shop odstránil negatíva, nemali by sme problém znova v ňom nakupovať.
Reakcia obchodu iPhoneMarket.sk
veľmi nám mrzí nepríjemnosti spôsobené kuriérom. Znova sme overili, že nedošlo k pochybeniu na našej strane. Potvrdenie objednávky je iba pri objednaní na dobierku z dôvodu podvodných objednávok. Zmenili sme dopravce a dúfame, že problémy s dopravou sa nebudú opakovať. Budeme radi, ak u nás znova nakúpite.
Tím iPhoneMarket.sk -
Chválim ,super rýchlo a top kvalita
Tím iPhoneMarket.sk