- Prijateľná cena a rýchlosť dodávky
- Nikde inde som takýto tovar v obchodnej sieti dlho nevidel
- žiadne
Veľmi dobrý
- Sortiment, ceny, komunikácia
- Žiadne
Odporúčam
- prehľadný web a diskrétnosť
- žiadne
neváhajte a kupujte
- Dobré ceny,
- pekné obrázky,
- dobre popísané rozmery
- diskrétne balenie
- niektore predukty nie su dostatocne popisane, tak aj ked sa mi pacili, tak som ich radsej neobjednala
Čo som porovnávala ceny na internete, tak tu boli najlepšie a mali aj široký výber. Doda dodania bola taktiež veľmi rýchla. Objednala som si odtiaľ 3 veci a s 2 som maximálne spokojná a s jednom trochu menej, nakoľko sa mi na obrázku zdal kvalitnejší materiál a trošku iné vyhotovenie, ale nechala som si nakoniec všetky, lebo za tú cenu čo to stálo, som si povedala, že si to nechám. Priateľ bol s nákupom veľmi spokojný a určite ešte využijem tento obchod.
Odporúčala by som ho aj ostatným, vzhľadom na rýchlosť, diskrétnosť a vcelku dobrú prehľadnosť. Treba však rátať s tým, že niektoré veci, ktoré majú akciovú cenu nemusia byť úplne rovnaké ako na obrázku.Reakcia obchodu Intimstore.sk
ďakujeme za obsiahlejšie hodnotenie. Kupovali ste bielizeň, jeden tovar bol naozaj výpredaj a nemali sme pri ňom dobrú fotku:( tak to mohlo skresliť skutočný dojem z výrobku. Bielizeň sa cez internet určite nakupuje ťažšie ako v klasickom obchode, predsa len tam si môžete tovar vyskúšať, chytiť si to, či je dobrý materiál a pod. Pri nákupe na diaľku sa nemusíte trafiť, toto je určite riziko. Ale na druhej strane, ak výrobok nespĺňa požiadavky, tak je ho možné prípadne vrátiť alebo vymeniť za iný. Aj s tými obrázkami - niekedy výrobok vyzerá lepšie na fotke, inokedy zase v skutočnosti:) Tá fotka a popis veľa krát zďaleka neukážu všetky vlastnosti výrobku, vždy je najlepšie to vidieť a chytiť. Keď budete mať cestu okolo Žiliny, kľudne sa zastavte, najlepšie nakúpite:) -
Ok
- Diskretnost, rychle dorucenie
- prehlad
Prehľadný web a dobrá komunikácia
- Siroky vyber
- Zatial nema
Vrelo odporucam
- Siroky vyber produktov, prehladnost, kategorizacia
Prehladna stranka s erotickymi pomockami kde je velky vyber a su rozdelene to kategirii
- Anonymita
- Dorucovatelska spolocnost s ktorou spolupracuje
Siroky sortiment kvalitne a jedboducho spracovana stranka a odborny pristup predajcu. Bohuzial dorucovatelska spolocnost s ktorou spolupracuju je uboha verim ze ju v dohladnej dobe zmenia.
- Velmi rychle vybavena objednavka
- Super cena, rýchlosť dodania a kontrola objednavajuceho
Rýchle a jednoduché objednanie, presná informácia kedy príde
- diskretnost
- v ponuke mi chybaju baterky, monoclanky
spolahlivy, diskretny, rychle dodanie, odporucam
- rýchle dodanie, priaznivé ceny, rozmanitý výber tovaru
- Diskretnost
Prijemny personal
- materialy. Anal beads su nepouzitelne, silikon sa strasne zachytava, cize zbytocna kupa ;)
Vpohode :D
- diskretnost